Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    25. Veljača 2015. 14:26

Ivka, dobrodosla :)

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Baby1
    26. Veljača 2015. 11:59

Dobro došla Ivka5rovic!! Meni je 26.6. termin... 

• Ivka5rovic
    26. Veljača 2015. 13:50

Baš smo blizu..
    Jeste išle na tečaj dosad?
    Ja bih to uskoro, stalno me netko plaši da ću se u zadnjem tromjesečju jedva kretati!

Filotea
    26. Veljača 2015. 19:05

Ja planiram ic tamo oko 28-30 tj,sad sam 21+1. Kod nas se to odrzava u domu zdravlja i traje jedan dan u trajanju od dva sata

Mary36
    26. Veljača 2015. 20:02

Ja sam već bila prije mjesec dana , štreberica. Nadam se da neću sve zaboraviti do poroda! Bili smo na onom dvodnevnom u domu zdravlja i dosta sam zadovoljna.

iva.lu
    26. Veljača 2015. 20:02

pozz curke....mi danas bili na pregledu...mali raste...po zm smo 18+1 a po utzv 19+1...veliki smo 20cm i teški 290g 
    ja se još uvijek premišljam za taj tečaj...tako da

...molim Te za malo sreće....

bobica9
    27. Veljača 2015. 11:47

Mislim da ću na tečaj negdje u 6.mj. I razmišljam si da ipak idem u Petrovu na onaj njihov tečaj, da ne bi bilo poslije problema.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.