Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Filotea
    24. Veljača 2015. 18:12

Bili mi danas na kontroli, beba je odlicno. Sve je uredu sto mi je najbitnije Skupila je noge pa doktor nije uspio dobro vidjeti sta je,ali misli da je curica.

Gricko3
    24. Veljača 2015. 19:44

Filotea, drago mi je da je sve u redu i to je najvaznije. :)

Mene zanima drage moje jeste li vi postale malo osjecajne?
    Npr. ja se rasplacem za svaku glupost ka malo djete. Osjetim bebin pokret odma suze na oci (od srece naravno)... nemogu se nekad prepoznat.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Baby1
    24. Veljača 2015. 19:52

...stavila sam već na status, ali evo da i ovdje javim: mi smo jučer bili na pregledu i sve je ok, a izgleda da će isto biti curica, iako nije 100%! Veselimo se!  

bobica9
    24. Veljača 2015. 20:26

FIlotea, Baby, čestitam na curicama!

Mary36
    24. Veljača 2015. 23:21

Ja stalno plačem i cvilim bez veze ali sam uz to i dosta nervozna...moj jadan dečko pošteno nadrapa, a baš se jadan trudi oko mene 

• Ivka5rovic
    25. Veljača 2015. 12:33

Pozdrav :) Kod nas dečkić 22.6. Odnosno kad se on odluči ;)

Bublica123
    25. Veljača 2015. 12:53

dobrodošla Ivka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.