Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    20. Veljača 2015. 23:58

Lollypop ja sam isto bebicu počela osječati sa 16 tjedana, sa 17 je počela lagano udarati, a sad sa 22 osjetim i kad udara, skaće, vrti se...

CUUuu
    21. Veljača 2015. 08:22

To je sve individualno.  Ja sam osjećala stalno vrćenje pa sam mislila da to ne može bit to iako mi je 2.tt i onda na uzv dr kaže da je beba jako živa i da se stalno vrti. a to je bio kraj 15. Tjedna

CUUuu
    21. Veljača 2015. 10:11

Tita, kad ti je termin.  Mislim da smo ti i ja tu negdi. Meni je 1. Ili 2. 8.

Iris Maleš
    21. Veljača 2015. 13:27

pozdrav :)
    evo ovo mi je prva trudnoća, upravo sam u 18.tj+3. neke trudnice već osjećju meškoljenje i lagano škakljanje svoje bebe, ja još ništa nisam osjetila.. :/ ginekolog kaže da zavisi od žene do žene, al da bi negdje oko 20.tj već morala osjetit lagano pomicanje. malo sam zabrinuta oko svega, možda jer mi je to sve novo i nekako sam cijela u strahu, valjda sam umislila. imate koji savjet, sa koliko ste vi počele osjećati?

Bublica123
    21. Veljača 2015. 14:34

Da se pohvalimoooo...stigla su nam kolica i jako smo uzbudjeni...prekrasna su nam...uhvatili popust koji traje kroz 2.mj i eto nama vec prevoznog sredstvapuse svimaaaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.