Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    16. Veljača 2015. 23:33

I shvati eserihiju ozbiljno, ako podivlja i dobijes upalu mozes i na hospitalizaciji zavrsiti! Zbog opreza najcesce salju trudnice, ali bolje bolnice izbjegavati u sirokom luku da nebi pokupila tamo nekog od virusa koji sad haraju okolo, sto je gore od ikoje eserihije.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Gricko3
    16. Veljača 2015. 23:42

a straj me uzasno pogotovo jer me boli kad iden na wc i prije dva dana me i bubreg bolia al san mislila da su leda..sutra iden gin. pa cu joj sve ispricat..poludit cu s tom bestijom a prije 2 miseca nalaz sterilan bia...sutra cu dobit sigurno antibiotik napravit litru brusnice i 2 litre vode i molit Boga da crkne

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Mary36
    16. Veljača 2015. 23:44

Meni je za mjehur odličan brusnica čaj od enciana, preporučam ga! Malo je skuplji od drugih,ali je čisti plod od brusnice i već za dan mi bude bolje...

Gricko3
    16. Veljača 2015. 23:50

Hvala ti puno onda taj sutra kupujem.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

mare27
    17. Veljača 2015. 06:56

jao ešerihija,muku mučim s njom već dugo dugo.. prije trudnoće mjesecima sam bila na antibioticima na brusnici i stalno sam ju imala 10 na 4 nije mrdala ni gore ni dolje i onda sam odustala od antibiotka jer sam pokušavala ostati trudna i kupila acidosalus vaginalaete i pomoglo je,uglavnom ja ostala trudna i nje nema,do prije dva tj otprilike,evo krave opet i ja opet na antibioticima

Lollypop
    17. Veljača 2015. 09:13

Nikad mi antibiotici nisu pomagali u borbi s njom, a dugu borbu imam, cak sam jednom dobila blagu upalu bubrega od nje. Samo uvin caj, i to u listicima pa na procjedivanje. Nikako ne one puste granule ili cedevitin uvin caj..
    Upale sam rjesavala sa litrama caja dnevno...jednom sam dan prije nego sam trebala na urinokulturu popila pred spavanje litru caja...u noci se digla mokriti...ujutro ni jedne jedine bakterije! 
    Zanimljivo mi je to jako. Sve te puste farmaceutske kompanije, koliko god ulagale, nisu uspile napraviti tako savrseno rijesenje kao sto je uvin caj. Cak ni izolirati njegova svojstva u tabletu kako bi mogli zaradivati vise na toj bolesti, nista, nula, niente, nada..koja kompanije to uspije napraviti i zastititi taj patent bice ka sa aspirinom! Soldi do krova! Jer sam uvin caj nemogu patentirati kad je to priroda dala i savrsen je u bas tom obliku.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Filotea
    17. Veljača 2015. 09:49

I ja imam losa iskustva s tom bestijom,radi nje sam doktori pretpostavljaju imala spontani prije godinu dana(9tj sam bila trudna)  Isto pila par mj antibiotike i naljevala se cajevima i nikako da nalazi budu sterilni dok nisam dobila jedan recept koji mi je dala jedna poznanica. To si napravila i odmah je se rijesila. Sad se nadam da se nece vratit,ali sam cula jednom kad ju dobijes uvijek ce se vracati

cipelica
    17. Veljača 2015. 09:56

gricko, mene je spasila Brusnica dražeje, u ljekarni 73kn, jedna dnevno se počuča i Encianov čaj brusnica 30-ak kn, a prija mi je imala dugo vrimena e.coli i nikako se riješit, a onda sam joj s iherb-a naručila d-mannose, prirodni šećer koji obuhvati e.coli da ne može pipcima zalijepit se za stijenke i ispiškiš je...popila je jednu bocu (20-ak dana), u prahu pa se miješa u sok ili vodu i riješila je se napokon

šta se bebice tiče ja svoju osjećam od 16.tt, počelo je nježno, a onda u18.tt više nije bilo tako nježno, a sad se vidi golim okom  kad unutra radi salto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.