Pozdrav svima,
Evo i mog prvog javljanja. Termin nam je 26.05. Pa se eto javljam na temu ljetne bebe 2015. Još uvijek sam puna pitanja pa najviše čitam tekstove i rasprave te se tu i tamo obratim prijateljicama koje već imaju djecu, no sva ta djeca su već veća pa često dobijem odgovore tipa: "a da pitaš nekog malo friškijeg od mene"
Inače iz Rijeke sam i bilo bi mi drago čuti iskustva majki sa ovog područa vezano za trudničke tečaje, riječko rodilište...
LP svima
😊
Bas sam se nasmijala sama sebi danas....
Ovih dana me svi pitaju jesu li mi pocele trudnicke zelje, i ja sva sretna "ma kakvi, jedem isto, nemam prohtjeva, cak ni slatko ne jedem bla bla bla"..i veceras jedem kruh sa, ne lazem, 2 prsta samog svjezeg sira na tankoj fetici, i govorim mami "joj uzmi i ti, da vidis kako je ovaj svjezi sir fin, nekidan sam satrala zdjelicu od 250gr u 2 puta, uopce nije kisel". A mater me gleda s gadoscu U tom trenu sam skuzila - izgleda da ipak imam trudnicke zelje i apetit
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Evo mene s pregleda. Vec mi je dosta njihovog izmisljanja. Imam gestacijski dijabetes i moram na vv svaki mj radit guk profil. Vrijednosti ogtta su 5.2, 6.1, 5.5. Double test sam odbila i veli meni gin da je imala neki dan zenu koja nosibebu sa downom a ja velim i. Rodit cu kakvo got dijete je moje. I jos moram za 5 tj na sv duh na uzv mozga bebe. Valjda ce glefat protoke. Spol nije vidla jer je beba imala prekrizene noge.
jutro svima..mi idemo sutra na kontrolu i jedva čekamo:).samo što smo mi jako zbunjeni sa terminom..z.m mi je bila 13.10 i sada sam po tome 18tt ali na prvoj kontroli sam bila 24.11 i onda se vidjela samo gestacijska vrećica i dr je rekla da sam trudna 4tt a po zadnjoj menstruaciji sam trebala biti 6tt..tako da mi se javlja razlika od 2 tjedna..sutra ću iznijeti svoju teoriju dr pa ćemo vidjeti:))a s pol još ne znamo pa se nadam da ćemo i to vidjeti:))
Tako je i meni, dva tj. manja trudnoća nego po m. Ali sam odmah rekla doktoru kad mislim da mi je bila ovulacija i rekao je da to odgovara veličini ploda. Ipak sam morala vaditi betu, ali je sve bilo ok.
Joj, saabby, baš mi je žao zbog dijabetesa. Bojim se da bi se to i meni moglo dogoditi, uvijek mi je guk 4.9 - 5.1. Sad jedem puno manje slatkog nego prije, ali mislim da ću početi više paziti na prehranu. Stalno nas s nečim gnjave, pa trudne smo, a ne bolesne!
A ja skupila nalaze urinokulture i naravno bestija e.coli se vratila tj. izgleda da se samo sakrila na neko vrijeme i evo je opet. Odma san poslala dragog i ljekarnu po brusnicu poludit cu vise od nje.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji