Evo mi bili na kontroli danas,i nismo uspjeli vidjet bebicu jer je gin pokvarena sonda Bas sam sad tuzna jer sam se veselila i jedva cekala da dode taj ponedjeljak i da vidim svoju bebicu. Nije mi uzv radio od 13 tj,a sad smo 19+5.
Evo mi bili na kontroli danas,i nismo uspjeli vidjet bebicu jer je gin pokvarena sondaBas sam sad tuzna jer sam se veselila i jedva cekala da dode taj ponedjeljak i da vidim svoju bebicu. Nije mi uzv radio od 13 tj,a sad smo 19+5.
Bas bez veze...kad opet imate pregled...mozda otici privatno?ja bi sigurno otisla...ne bi mogla cekati

Evo mi bili na kontroli danas,i nismo uspjeli vidjet bebicu jer je gin pokvarena sondaBas sam sad tuzna jer sam se veselila i jedva cekala da dode taj ponedjeljak i da vidim svoju bebicu. Nije mi uzv radio od 13 tj,a sad smo 19+5.
Bas bez veze...kad opet imate pregled...mozda otici privatno?ja bi sigurno otisla...ne bi mogla cekati

Je. Tek iza 20og, 21og tjedna ces pocet malo jace osjecat, tako kazu, ako ti je prvo dijete.
Ja sam 17tj, i doktorica mi kaze da nemogu osjetit bebu, da mi se to cini. Bo. A ja 100% bila sigurna da je to bebac.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Moj pisulinac se bas ne zeli javiti mami svojoj...10.02 kad smo bili na ultrazvuku doktor je rekao da je pitanje trenutka tako da nestrpljivo cekamoooo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji