Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    saabby
    12. Veljača 2015. 12:06

bok mamice! :*

zelim dobrodoslicu novim mamama.

ja ne stignem tipkat jer mi je mm vec 2. tj doma sa upalom pluca, klinci mi bili nesto prehladeni i sad sam ja na redu. vec 4. dan smrcem i kisem, ali se nedam.

u utorak su mi stigli nalazi ogtt-a iz vv. i glase: 5.2, 6.1, 5.5  na nalazu ne pise nista da se trebam ponovno javit ili nesto.
    a u ponedjeljak idem na kontrolu i trebala bi na double test ali probat cu ga izbjec jer mi se neda natezat po bolnicama.
    bas me zanima sta ce mi gin rec.

saabby
    12. Veljača 2015. 16:53

mame,
    sta mislite o onim ljuljackama na struju za bebe?
    za mladeg sam imala viper koji sam poklonila (jer nismo planirali tako ubrzo imati bebu) i bio mi je super. di sam ja isla isao je i viper sa bebom.
    a sad bi mozda uzela tu ljuljacku koja sama ljulja i svira pa neznam koliko se to isplati.
    u oglasnicima ih ima po 500i nesto kn. a nove kostaju od 600 pa na vise (ove za 600 su mi cisto dobre). tako da bi svakako uzela novu.

bobica9
    12. Veljača 2015. 18:48

Shambala, pa mi imamo isti dan termin!

Lollypop
    12. Veljača 2015. 23:16

Ja bila danas na pregledu, 16+6 mi je, i doktorica je 90% sigurna da je decko :) vidjela je nesto ali nije jos 100% sigurna, znat cemo za 4 tjedna sa sigurnoscu. Malo nam je upalila i 4d ultrazvuk pa smo slikali bebaca dok je zijevao 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

bobica9
    13. Veljača 2015. 13:36

Lollypop, čestitam na dečkiću!
    Jedva čekam pregled, da vidim bebicu!!!

CUUuu
    13. Veljača 2015. 14:03

Lolypop super za pregled. Ja idem u ponedjeljak.  Bit ću 16+0 i nadam se saznati spol

Filotea
    13. Veljača 2015. 16:51

I ja isto idem u ponedjeljak,i tada cu biti 19+5. Isto jos uvijek ne znamo sta se krije u busi 

Mary36
    13. Veljača 2015. 17:05

Cure sretno s pregledima  Baby sigurno će ti reći sljedeći put...meni je već sa 16 tjedana rekla da je vjerojatno cura, a sa 20 je bila sigurna. Al moja mala se stalno vrti ko luda i maše nogama, nije baš stisnuta  Probaj prije pregleda pojest/popit nešto što potiče na aktivnost kao sok od naranče ili čokoladicu. Sretno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.