bok mamice! :*
zelim dobrodoslicu novim mamama.
ja ne stignem tipkat jer mi je mm vec 2. tj doma sa upalom pluca, klinci mi bili nesto prehladeni i sad sam ja na redu. vec 4. dan smrcem i kisem, ali se nedam.
u utorak su mi stigli nalazi ogtt-a iz vv. i glase: 5.2, 6.1, 5.5 na nalazu ne pise nista da se trebam ponovno javit ili nesto.
a u ponedjeljak idem na kontrolu i trebala bi na double test ali probat cu ga izbjec jer mi se neda natezat po bolnicama.
bas me zanima sta ce mi gin rec.
mame,
sta mislite o onim ljuljackama na struju za bebe?
za mladeg sam imala viper koji sam poklonila (jer nismo planirali tako ubrzo imati bebu) i bio mi je super. di sam ja isla isao je i viper sa bebom.
a sad bi mozda uzela tu ljuljacku koja sama ljulja i svira pa neznam koliko se to isplati.
u oglasnicima ih ima po 500i nesto kn. a nove kostaju od 600 pa na vise (ove za 600 su mi cisto dobre). tako da bi svakako uzela novu.
Ja bila danas na pregledu, 16+6 mi je, i doktorica je 90% sigurna da je decko :) vidjela je nesto ali nije jos 100% sigurna, znat cemo za 4 tjedna sa sigurnoscu. Malo nam je upalila i 4d ultrazvuk pa smo slikali bebaca dok je zijevao
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Lollypop, čestitam na dečkiću!
Jedva čekam pregled, da vidim bebicu!!!
Lolypop super za pregled. Ja idem u ponedjeljak. Bit ću 16+0 i nadam se saznati spol
I ja isto idem u ponedjeljak,i tada cu biti 19+5. Isto jos uvijek ne znamo sta se krije u busi
Cure sretno s pregledima Baby sigurno će ti reći sljedeći put...meni je već sa 16 tjedana rekla da je vjerojatno cura, a sa 20 je bila sigurna. Al moja mala se stalno vrti ko luda i maše nogama, nije baš stisnuta
Probaj prije pregleda pojest/popit nešto što potiče na aktivnost kao sok od naranče ili čokoladicu. Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji