bok mamice! :*
zelim dobrodoslicu novim mamama.
ja ne stignem tipkat jer mi je mm vec 2. tj doma sa upalom pluca, klinci mi bili nesto prehladeni i sad sam ja na redu. vec 4. dan smrcem i kisem, ali se nedam.
u utorak su mi stigli nalazi ogtt-a iz vv. i glase: 5.2, 6.1, 5.5 na nalazu ne pise nista da se trebam ponovno javit ili nesto.
a u ponedjeljak idem na kontrolu i trebala bi na double test ali probat cu ga izbjec jer mi se neda natezat po bolnicama.
bas me zanima sta ce mi gin rec.

mame,
sta mislite o onim ljuljackama na struju za bebe?
za mladeg sam imala viper koji sam poklonila (jer nismo planirali tako ubrzo imati bebu) i bio mi je super. di sam ja isla isao je i viper sa bebom.
a sad bi mozda uzela tu ljuljacku koja sama ljulja i svira pa neznam koliko se to isplati.
u oglasnicima ih ima po 500i nesto kn. a nove kostaju od 600 pa na vise (ove za 600 su mi cisto dobre). tako da bi svakako uzela novu.

Shambala, pa mi imamo isti dan termin!
Shambala, pa mi imamo isti dan termin!
JAo, nisam dugo bila na forumu jer sam zaboravila na koji sam se forum ulogirala... Užas! Mozak mi je potpuno ispario i ne znam gdje nestao. :(
Nago, baš mi je drago da nam ja termin isti dan! Iskreno, tome sam se i nadala. :)
I kako se osjećaš? Znaš li već spol bebe? A gdje ćeš rodit?

Ja bila danas na pregledu, 16+6 mi je, i doktorica je 90% sigurna da je decko :) vidjela je nesto ali nije jos 100% sigurna, znat cemo za 4 tjedna sa sigurnoscu. Malo nam je upalila i 4d ultrazvuk pa smo slikali bebaca dok je zijevao
Ja bila danas na pregledu, 16+6 mi je, i doktorica je 90% sigurna da je decko :) vidjela je nesto ali nije jos 100% sigurna, znat cemo za 4 tjedna sa sigurnoscu. Malo nam je upalila i 4d ultrazvuk pa smo slikali bebaca dok je zijevao
Lollypop, drago mi je zbog tebe! ali jao, srce me boli kad čitam da vi svi tako rano već znate spol...mislim, ja 21 tt i još uvijek ne znamo... Poludit ću ako nam sljedeći put ne kaže...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Lollypop, čestitam na dečkiću!
Jedva čekam pregled, da vidim bebicu!!!

Lolypop super za pregled. Ja idem u ponedjeljak. Bit ću 16+0 i nadam se saznati spol

I ja isto idem u ponedjeljak,i tada cu biti 19+5. Isto jos uvijek ne znamo sta se krije u busi

Cure sretno s pregledima Baby sigurno će ti reći sljedeći put...meni je već sa 16 tjedana rekla da je vjerojatno cura, a sa 20 je bila sigurna. Al moja mala se stalno vrti ko luda i maše nogama, nije baš stisnuta
Probaj prije pregleda pojest/popit nešto što potiče na aktivnost kao sok od naranče ili čokoladicu. Sretno!
Cure sretno s pregledimaBaby sigurno će ti reći sljedeći put…meni je već sa 16 tjedana rekla da je vjerojatno cura, a sa 20 je bila sigurna. Al moja mala se stalno vrti ko luda i maše nogama, nije baš stisnuta
Probaj prije pregleda pojest/popit nešto što potiče na aktivnost kao sok od naranče ili čokoladicu. Sretno!
Ja pojela hamburger pa je svejedno mirovao. Izvalio se, ka i mama kad se najede
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji