Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teresita
    18. Veljača 2015. 18:30

Pozdrav curke, 
    da li mozda koja od vas zna da li se caj od brusnice moze piti sa amoksicilinom, naime imam glupi stafilokok u urinu i pijem od subote antibiotik i kupila sam caj od brusnice u ljekarni, ali nisam isla za tim  da je caj 30% brusnice. 
    Danas posaljem dragog po 100% caj i teta u ljekarni mu nije dala kaze da se ne smije piti uz antibiotik. Pomagajteee😃😃😃😃😃

Lollypop
    18. Veljača 2015. 18:38

Brusnica je poznata po zakiseljavanju mokrace, i kad podigne kiselinu onda tjera na mokrenje i tako pospjesuje izlucivanje urina. E sad, u kombinaciji sa antibiotikom..nisam sigurna, znam da se uvin caj i brusnica ne piju skupa jer se medusobno ponistavaju (luznato-kiselo). No isto tako kisela sredina pogoduje razvoju bakterija, pa ti mozda zato ne da?

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    18. Veljača 2015. 18:39

Bolje ti pitaj to doktora 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Gricko3
    18. Veljača 2015. 20:03

i ja san u dvi ljekarne trazila 100% brusnicu i niko mi nie tia dat i ja sad pijen od 30%

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Gricko3
    18. Veljača 2015. 21:30

jesam..pijen xorimax al ja iman e.coli :/
    meni nije spominjala da ne smim radi antibiotika samo su mi oba dvije tete iz razlicitih ljekarni rekle da mi nesmiju dat 100% brusnicu da nije preporuceno u trudnoci.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

CUUuu
    20. Veljača 2015. 06:52

Pozdrav cure i dobrodošle nove. Ja sam bila u ponedjeljak na pregledu i dr kaže 90÷ dečko. Rekao je da će idući put potvrdit. Što se brusnice tiče meni je u prošloj T preporučena neka  koje imaju samo 3 tablete u kutiji i košta oko 200 kn ali nakon toga mi je nalaz urina bio sterilan. Ovaj put srećom nemam problema. Držim fige da se riješite beštija. Ja ću na 3d ali ne idući put nego nakon toga sa 23-24 TT.  Kaže moj dr da je tada najbolje pa smo planirali ić svi zajedno (MM i malena) da malo pogledamo bracu a dobije se i DVD.

bobica9
    20. Veljača 2015. 13:16

Cure, di ste?? Kako ste danas??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.