Hej ekipa!
Evo i ja se pridružujem mamicama koje na ljeto očekuju prinovu. :)
Moja je naručena za isporuku 10.8., al ostaje vidjeti hoće li se držati voznog reda.
Također ludim za kiselim...limun, reske jabuke, maline, višnje...dok kiseli krastavac ne mogu ni zamislit da bi jela....)
Razmišljam o porodu na stolčiću u Vinogradskoj, al me strah jer nema garancije da će zbog organizacijskih/kadrovskih uvjeta moći organizirati jednog doktora i babicu samo za mene na stolčiću...pogotovo što je ljeto vrijeme godišnjih odmora! :(
Pozdrav cure! Dobrodošlica novima.
Bas ste se raspisala. Nama slijedeći pregled u ponedjeljak. Jedva čekam. Mislim da je Gricko brinula oko nosne kosti - to je osnovno za pogledati i nema šanse da nije pogledala samo možda nije prokomentirala. Nemoj brinut. Moj dr. Sve komentira i pokazuje a prošli put sam bila u bolnici i dr koji tamo radi nije riječ rekao niti mi je okrenio monitor da i ja vidim bebu. Na kraju sam ga pitala je li kuča srce a on meni kaže je, sve je u redu. Zato sad jedva čekam pregled u ponedjeljak u svog doktora.
danas sam zvala za dogovorit se za 4D
malo me pokolebalo kad je sestra rekla 500kn, al evo smo se dogovorili da idemo...puno opreme za bebu imamo od malene pa ćemo na tome nešto bar uštedit
i ja sam se danas narucila na 4D nama kad je rekla 400 kn sokirala san se jer smo racunila 600 kn pa smo se kao odusevili sta cemo ustedit 200 kn :)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
I mi se trebamo naruciti za 4D,mi smo onda super prosli. Nasli smo preko ponude dana za 250kn,ali inace je 500. U kojem tj cete ici?
Ja cu u Gynenova dosta njih mi je preporucilo dr. Mimicu pa cemo vidit. Bit cu 21+2tt
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji