Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    15. Siječanj 2015. 18:34

ja moram strogo mirovat sta bi znacilo da ja moran po cilee dane i noci lezat na lijevom boku pa ko to moze?!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Gricko3
    15. Siječanj 2015. 19:09

imam hematom :(
    evo otkad sam procitala vase komentare lezim na lijevom boku ali nemogu sve me boli tako uuf 

Gricko3
    15. Siječanj 2015. 20:23

zato i jesmo tu da pitamo, odgovaramo i podjelimo sve. A nisan ni ja bas dobro razumila prije 3 tjedna sam iz cista mira prokrvarila obilno i odma na hitnu i tamo mi je reklo kao to je neka nakupina krvi i da se nalazi povise bebe i strogo mirovanje da nebi puka i povuka bebu sa sobom i duphastom terapija. Onda prije tjedan dana moja gink. mi je rekla da mi je ma uscu hematom tako da mi nista vise nije jasno. Velik je 3,5×1,5 cm i kako beba napreduje i raste on bi treba nestat a do tad strogo mirovanje. I hvala Bogu da nemas i da neznas nikog da nema. Citala sam o tome svi imaju na kraju pozitivno iskustvo al strah je normalno prisutan i jedva cekan da taj glupan nestane da krenem u kupovinu za bebu. Malo duzi tekst hh sry

Filotea
    15. Siječanj 2015. 20:50

Drži se Gricko,bude to sve prošlo i bit će sve uredu! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.