Meni je rekla da je to jos slabo, da kod pravih trudova to bude preko 150
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Vidim svakoga ove vrućine ubijaju.... ja se trudim držati hladovine i izbjegavam izslaske, jedino baš ako moram. Meni je po noći ima nekoliko dana postao problem što se budim nekoliko puta da bi piškila
Danas sam opet imala lažne trudove.... ali baš sam komentirala sa mužem da bi bilo fora da rodim na njegov rođendan - 30/07, a termin nam je 02/08.... Jest da nije vjerojatnost velika, ali bi bilo fora
Mi danas bili na pregledu...sve isto...1cm otvorena-cerviks 2/3 clanka...po njoj jako dobar nalaz...a ja bi da je jos bolji
Nego...danas sam se postenih 5sati nasjedila u cekaonici i sad ne znam da li je od toga ali imam takav uzasan pritisak dolje...neznam kako bi opisala, kao da nisam dugo bila na velikoj nuzdi onak cudna bol nekakav pritisak u ledima u zdjelici pogotovo kad lezim i kad se malac gnijezdi pa jos vise pritisce...zna li koja o cem se radi
...molim Te za malo sreće....
Meni je slično tako bilo u srijedu nakon pregleda. Boljela me je i trtica, čitavu karlicu sam osjećala kao baš nekako zakrčenu...ja sam samo zaključila da su to znakovi da je porod ipak relativno blizu. Inače baš i nisam imala neke tegobe. Ujutro me to više nije tako mučilo. Jedino što sad vidim da čim malo dulje sjedim zna me tako boljeti taj donji dio leđa.
A neman vise pojma sta ni kako haahahah jutros me tako prisiklo dole morala san stat i prodisat dok nije proslo jel trud il lazni il nista neman pojma! Iza toga samo pritisak na criva il zeludac i kada se nis ni desilo! A mrvica mirna unutra!
Ma ja vise ne znam sto je normalno a sto nije...sve pocinjem pripisivat normalnim pojavama...daj boze da je znak da se beba spusta da bu porod uskoro...ali tko ce ga znati...jos 10dana do termina
...molim Te za malo sreće....
Ohhh boze...nocas sam se u 2.30h dizala na tus da bi mogla zaspat. Jutros da bi se mogla dic iz kreveta i prodisat. I vec sam mokra i preznojavam se.
Utjeha mi je jedino ovaj forum, di vidim da nisam ja to nenormalna nego postoje i druge trudnjace koje ne mogu zivit po ovome. Kad vidim ova crvena upozorenja za temp...smuci mi se. Bolje je bebi unutra, uopce neznam sto bi s novorodencem na + 40.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji