Hej cure
Prije dva dana mi bila babica i rekla mi da bih sad trebala pocet piti vitamin d i zeljezo.jucer sam jos bila umorna i razdrazljiva ali danas sam fit.od jutros od 9h cistim cijeli stan sam uglancala dva puta kuhala sa curkom se igrala i evo niti sam umorna niti me sta boli.sta mislite dali to ima veze sa tabletama?
Pa inace je i meni tako bilo al evo nista.osim stomaka ispred mene nikakvih simptoma trudnoce.cak se ni zapuhala nisam.zato i jesam u soku.sve cekam da me krene nesto bolit ili grcevi u nogama ili nesto al nema nicega.cak ni umorna nisam.hm...u svakom slucaju lijepo malo za promjenu
Jel se tko cuo sa baby1...otkako je rodila od nje ni trga ni glasa a uvijek je ila aktivna na forumu
Sigurno uzivaju u svojoj bebici ali svejedno bi volila cuti kako je prosao porod
Moram se i ja vama izjadat...sada kada sam recimo kriticno vrijeme prosla i kada bi mogla konacno uzivati u trudnoci meni se pojavi jedan veliki problem...upaljeni hematom...znaci samo jedan koji se ne povlaci evo ga tu unazad 5dana...dobila sam cak i antibiotike i 4dana se mazem sa hemopropin masti i kantarionovim uljem...nista se nije smanjio samo je recimo manje bolan..ne mogu zamislit da moram ic sada rodit..u sri imam kontrolu ne mogu zamislit da me i cackaju dolje...uzas,uzas,uzas...molim boga da sto prije prodje jer cu izludit vise
P.S cestitam svima na bebicama bas vas je lijepo pratiti
Nama je termin bio 22.06. al moja bebolina se neda van.u ponedjeljak idemo opet na kontrolu pa ćemo vidjet,do sad sam bila prst otvorena...
Jedva čekam svoju srecicu,a i vec mi ide na živce da svaki dan jedne te iste osobe šalju poruke jesamse porodila,ili sta čekam i sl.
Bas me pere nervoza zadnjih dana,em sta me sve probada u donjem dijelu trbuha tam kod jajnika em sta su mi ljudi dosadni sa glupim pitanjima i komentarima
Bas se osjećam ko ludakinja
Sortiraj odgovore
Najstariji