Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagulina
    26. Lipanj 2015. 20:43

Hej cure
    Prije dva dana mi bila babica i rekla mi da bih sad trebala pocet piti vitamin d i zeljezo.jucer sam jos bila umorna i razdrazljiva ali danas sam fit.od jutros od 9h cistim cijeli stan sam uglancala dva puta kuhala sa curkom se igrala i evo niti sam umorna niti me sta boli.sta mislite dali to ima veze sa tabletama?

gagulina
    26. Lipanj 2015. 22:10

Pa inace je i meni tako bilo al evo nista.osim stomaka ispred mene nikakvih simptoma trudnoce.cak se ni zapuhala nisam.zato i jesam u soku.sve cekam da me krene nesto bolit ili grcevi u nogama ili nesto al nema nicega.cak ni umorna nisam.hm...u svakom slucaju lijepo malo za promjenu 

Bublica123
    26. Lipanj 2015. 22:14

Jel se tko cuo sa baby1...otkako je rodila od nje ni trga ni glasa a uvijek je  ila aktivna na forumu

Sigurno uzivaju u svojoj bebici ali svejedno bi volila cuti kako je prosao porod

Tinčica3
    27. Lipanj 2015. 01:09

Ubija me nesanica.

lilili77
    27. Lipanj 2015. 09:03

Moram se i ja vama izjadat...sada kada sam recimo kriticno vrijeme prosla i kada bi mogla konacno uzivati u trudnoci meni se pojavi jedan veliki problem...upaljeni hematom...znaci samo jedan koji se ne povlaci evo ga tu unazad 5dana...dobila sam cak i antibiotike i 4dana se mazem sa hemopropin masti i kantarionovim uljem...nista se nije smanjio samo je recimo manje bolan..ne mogu zamislit da moram ic sada rodit..u sri imam kontrolu ne mogu zamislit da me i cackaju dolje...uzas,uzas,uzas...molim boga da sto prije prodje jer cu izludit vise
    P.S cestitam svima na bebicama bas vas je lijepo pratiti

Bebach22
    27. Lipanj 2015. 09:40

Nama je termin bio 22.06. al moja bebolina se neda van.u ponedjeljak idemo opet na kontrolu pa ćemo vidjet,do sad sam bila prst otvorena...
    Jedva čekam svoju srecicu,a i vec mi ide na živce da svaki dan jedne te iste osobe šalju poruke jesamse porodila,ili sta čekam i sl.
    Bas me pere nervoza zadnjih dana,em sta me sve probada u donjem dijelu trbuha tam kod jajnika em sta su mi ljudi dosadni sa glupim pitanjima i komentarima
    Bas se osjećam ko ludakinja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.