Jasmina, vidim da nam je i termin u par dana razlike. Ja sam na pregledu u 28. tjednu bila skroz zatvorena a s 33+4 otvorena cijeli prst - kaže mi ginić da može dirati glavicu 😲
Jasmina, vidim da nam je i termin u par dana razlike. Ja sam na pregledu u 28. tjednu bila skroz zatvorena a s 33+4 otvorena cijeli prst - kaže mi ginić da može dirati glavicu 😲
Ja sam bila skroz zatvorena u 33.tj. Sad me naručila tek 3.7.-mjesec dana kasnije!!! Jer je otišla na g.o.. Ima da poludim od brige jel sve u redu!

ja idem drugi tjedan na kontrolu, baš me zanima da li sam išta otvorena..beba mi je dosta nisko i imam osjećaj da bi mogla biti s obzirom gdje ju osjetim..ma bitno da izguramo do 37.tj pa onda kako bude..ja sam oprala robicu i taman sam htjela opeglat ali me pegla iznevjerila sad moram i peglu kupiti

Očito je to onda normalno,vidim da sve imate slične simptome! Samo ne znam da li treba mirovat ili je dovoljno usporiti...
Ajmo ovako:
28+5: cerviks 1 clanak, uloziva za vrh, preporuka malo smanjit tempo, nisam smanjila nista jer mi nisu naglasili dovoljno vaznost. Kaze "nemojte bas smjenu odradivat". Ja nezaposlena, sta cu onda, setala i tak to. Ispalo je da su i 2 setnje dnevno previse, da ne smijem sjedit nego lezat, i to svako malo leci.
Posljedica: 32+4, cerviks skracen za pola clanka, uloziva za cijeli prst. Odredeno mirovanje (napisano velikim slovima). Odlezala 10 dana, par dana prije novog pregleda prohodala.
34+5: cerviks malo skracen, prohodan za prst do unutarnjeg usca. Dakle malo losiji nalaz u smislu otvaranja.
Kaze doksa da vise nije strka, da su najgori tjedni oko 32 jer se tad najvise prijevremenih dogodi a bebin razvoj jos nije kompletiran. Sad vec pomalo da otvaranje i moze pocet...
Moj savjet bi ti bio - mirovat ako si to mozes priustit. Ne isplati se riskirat. Ja se ove godine necu ni kupati u moru, ne isplati mi se riskirati upale ili infekcije u ovom stadiju. Izdurat cu radije u hladu. Jednostavno mi se ne isplati riskirat
Ajmo ovako:
28+5: cerviks 1 clanak, uloziva za vrh, preporuka malo smanjit tempo, nisam smanjila nista jer mi nisu naglasili dovoljno vaznost. Kaze "nemojte bas smjenu odradivat". Ja nezaposlena, sta cu onda, setala i tak to. Ispalo je da su i 2 setnje dnevno previse, da ne smijem sjedit nego lezat, i to svako malo leci.
Posljedica: 32+4, cerviks skracen za pola clanka, uloziva za cijeli prst. Odredeno mirovanje (napisano velikim slovima). Odlezala 10 dana, par dana prije novog pregleda prohodala.
34+5: cerviks malo skracen, prohodan za prst do unutarnjeg usca. Dakle malo losiji nalaz u smislu otvaranja.
Kaze doksa da vise nije strka, da su najgori tjedni oko 32 jer se tad najvise prijevremenih dogodi a bebin razvoj jos nije kompletiran. Sad vec pomalo da otvaranje i moze pocet…
Moj savjet bi ti bio - mirovat ako si to mozes priustit. Ne isplati se riskirat. Ja se ove godine necu ni kupati u moru, ne isplati mi se riskirati upale ili infekcije u ovom stadiju. Izdurat cu radije u hladu. Jednostavno mi se ne isplati riskirat
Hvala znači što više odmaranja...tj kad nisam u strci oko dizanja stambenog kredita i selidbe...da,baš mi je i to sad uletilo!!! Moram se natjerat da sve MORAM polako!
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji