Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasmina6
    22. Lipanj 2015. 14:35

Očito je to onda normalno,vidim da sve imate slične simptome! Samo ne znam da li treba mirovat ili je dovoljno usporiti...

Lollypop
    22. Lipanj 2015. 16:05

Ajmo ovako:

28+5: cerviks 1 clanak, uloziva za vrh, preporuka malo smanjit tempo, nisam smanjila nista jer mi nisu naglasili dovoljno vaznost. Kaze "nemojte bas smjenu odradivat". Ja nezaposlena, sta cu onda, setala i tak to. Ispalo je da su i 2 setnje dnevno previse, da ne smijem sjedit nego lezat, i to svako malo leci.

Posljedica: 32+4, cerviks skracen za pola clanka, uloziva za cijeli prst. Odredeno mirovanje (napisano velikim slovima). Odlezala 10 dana, par dana prije novog pregleda prohodala.

34+5: cerviks malo skracen, prohodan za prst do unutarnjeg usca. Dakle malo losiji nalaz u smislu otvaranja.

Kaze doksa da vise nije strka, da su najgori tjedni oko 32 jer se tad najvise prijevremenih dogodi a bebin razvoj jos nije kompletiran. Sad vec pomalo da otvaranje i moze pocet...

Moj savjet bi ti bio - mirovat ako si to mozes priustit. Ne isplati se riskirat. Ja se ove godine necu ni kupati u moru, ne isplati mi se riskirati upale ili infekcije u ovom stadiju. Izdurat cu radije u hladu. Jednostavno mi se ne isplati riskirat

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Rina5
    22. Lipanj 2015. 17:16

Ja na zadnjoj kontroli skroz zatvorena sljedeci pregled 3tjedna pari mi se puno! Al me to probadanje cimne samo kad se preforsiran pa usporin! Robica lagano se pere pomalo kada ni priša ahahaga e da slabo se i inace liti kupan me mislin se kupat pogotovo ni sad

CUUuu
    22. Lipanj 2015. 22:29

I meni danas stigla ribica od prijateljice juhu! Ima krcat o svega tako da sam sad mirna - neće mi sine bit nudist 😂

Lollypop
    23. Lipanj 2015. 10:14

Polako, i u pauzi leci, ne sjesti.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bublica123
    23. Lipanj 2015. 17:48

Buco tvoj nam je u rađaonipukao joj vodenjak i sad je na 5cm...jupiiiiiii....stize jos jedna bebolina...sretnooo bucek

gagulina
    23. Lipanj 2015. 17:54

Sretno buco, da sto prije prodje i sto manje boli.

• Beba16
    23. Lipanj 2015. 18:00

Buco moj neka je sa srećom :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.