Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • wookie
    12. Siječanj 2015. 11:30

Jos stignemo i na more s bebacima...☺ kada prodju guzve i paklene vrucine..malo uzivati..☺

Kety

Tinka8
    12. Siječanj 2015. 13:39

Ma meni je bas super sad ovaj period za trudnocu. Veselim se proljecu,a i vec je sad dosta zatoplilo, usla sam u drugo tromjesecje, dobro se osjecam i polako se vracam svojim fizickim aktivnostima. Evo upravo sam se vratila sa brzog hodanja/trcanja na toplom suncu i osjecam se super. Super mi je i sto ce dani biti duzi pa cemo se moci puno setati!

žena za sva vremena
    12. Siječanj 2015. 14:34

nama je stigla 11.08.  

• wookie
    12. Siječanj 2015. 16:21

Ja nemam volje zs nikakvu aktivnost po ovom vremenu...prehladno mi je..jedva cekam proljece i sunceko..onda cu u setnjice..mislila sam na plivanje, ali me frka bakterija.. uglavnom, veselim se jer nam bebica stize na ljeto..najdraze dobs meni i dragom...☺☺ a i s bebicom ce biti lakse.. nece morat imati sto slojeva robe na sebi, a do zime cemo se valjda ispraksati.. mi kojima je ovo prva trudnoca..😊😊

Kety

Tita 13
    12. Siječanj 2015. 16:36

Ma lito je zakon! Je, malo vruće, al šta sad, ja samo mislim na onih dva ipo miseca koje ću imat za kupanjac prije poroda. Takvu uživanciju sam imala samo na školskim praznicima, još ako me posreći pa se počnem kupat krajem četvrtog miseca, ma milina :)

Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite

Lollypop
    12. Siječanj 2015. 19:55

Ja bila danas na pregledu...imali smo pravi mali fotosešn 😃 bebac se vrti...preslatko... Kaze doktorica da je sve u redu, da dobro napreduje.

Najvise me muci sto me boli kad se dignem iz sjedeceg/lezeceg polozaja, ispod pupka...kao mjehur...onda se moram ful polako uspravljati...neznam zasto je to i koliko je to normalno, jer imam osjecaj da mi je to u porastu po ucestalosti. Doktorica je rekla da nista ne vidi..

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• bebač
    12. Siječanj 2015. 20:05

Evo smo se i mi pridružili... Ovo mi je prva trudnoća, tako da sam cila zbunjena i u strahu... Bebicu očekujemo 10.07. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.