Jos stignemo i na more s bebacima...☺ kada prodju guzve i paklene vrucine..malo uzivati..☺
Kety
Ma meni je bas super sad ovaj period za trudnocu. Veselim se proljecu,a i vec je sad dosta zatoplilo, usla sam u drugo tromjesecje, dobro se osjecam i polako se vracam svojim fizickim aktivnostima. Evo upravo sam se vratila sa brzog hodanja/trcanja na toplom suncu i osjecam se super. Super mi je i sto ce dani biti duzi pa cemo se moci puno setati!
Ja nemam volje zs nikakvu aktivnost po ovom vremenu...prehladno mi je..jedva cekam proljece i sunceko..onda cu u setnjice..mislila sam na plivanje, ali me frka bakterija.. uglavnom, veselim se jer nam bebica stize na ljeto..najdraze dobs meni i dragom...☺☺ a i s bebicom ce biti lakse.. nece morat imati sto slojeva robe na sebi, a do zime cemo se valjda ispraksati.. mi kojima je ovo prva trudnoca..😊😊
Kety
Ma lito je zakon! Je, malo vruće, al šta sad, ja samo mislim na onih dva ipo miseca koje ću imat za kupanjac prije poroda. Takvu uživanciju sam imala samo na školskim praznicima, još ako me posreći pa se počnem kupat krajem četvrtog miseca, ma milina :)
Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite
Ja bila danas na pregledu...imali smo pravi mali fotosešn 😃 bebac se vrti...preslatko... Kaze doktorica da je sve u redu, da dobro napreduje.
Najvise me muci sto me boli kad se dignem iz sjedeceg/lezeceg polozaja, ispod pupka...kao mjehur...onda se moram ful polako uspravljati...neznam zasto je to i koliko je to normalno, jer imam osjecaj da mi je to u porastu po ucestalosti. Doktorica je rekla da nista ne vidi..
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Evo smo se i mi pridružili... Ovo mi je prva trudnoća, tako da sam cila zbunjena i u strahu... Bebicu očekujemo 10.07.
Sortiraj odgovore
Najstariji