Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • wookie
    13. Siječanj 2015. 17:43

Kaj????☺☺☺ sta nista od navedenog ne bi smjeli???

Kety

saabby
    13. Siječanj 2015. 18:08

prvo zelim dobrodoslicu novima!

ja danas bila na pregledu i dobila nalaze krvi, brisa i urina. u urinu i brisu imam hemoliticki streptokok.
    glukoza u krvi mi je 5.9
    alanin-aminotransferaza je 41

rekla je da cemo za taj alanin ponovit nalaze.
    za streptokok smo i mm i ja dobili terapiju.
    a sta se secera tice, salje me radit guk profil na vuk vrhovac. do sad nisam ni jednu trudnocu imala secer i evo vraga.
    neznam jel mi pametnije to radit na vuk vrhovcu ili ici u bolnicu?
    jel koja od vas to radila i gdje?

Bublica123
    13. Siječanj 2015. 19:58

saabby

prvo zelim dobrodoslicu novima!

ja danas bila na pregledu i dobila nalaze krvi, brisa i urina. u urinu i brisu imam hemoliticki streptokok.
    glukoza u krvi mi je 5.9
    alanin-aminotransferaza je 41

rekla je da cemo za taj alanin ponovit nalaze.
    za streptokok smo i mm i ja dobili terapiju.
    a sta se secera tice, salje me radit guk profil na vuk vrhovac. do sad nisam ni jednu trudnocu imala secer i evo vraga.
    neznam jel mi pametnije to radit na vuk vrhovcu ili ici u bolnicu?
    jel koja od vas to radila i gdje?

Ja sam ogtt radila u petrovoj i za profile su mi dali posudice pa sam se sama doma pikala i da dnjela na analizu..sve bilo super..potaj sve sta te zanima

saabby
    13. Siječanj 2015. 18:09

inace je beba aktivna.
    sad sam po mengi 12 tj, a po uzv 10+6.

saabby
    13. Siječanj 2015. 18:10

i dobila sam neki papir kaj neznam za kaj to je?

Filotea
    13. Siječanj 2015. 18:32

Ja lakiram nokte normalno,kavu više ne pijem jer mi ne paše. Ali da mogu pila bih jednu šalicu dnevno kao što sam i prije pila.

Filotea
    13. Siječanj 2015. 19:37

Ja sam isto možda previše preoprezna, ponekad sama sebi idem na živce s nekim stvarima. Pogotovo na početku trudnoće sam se izluđivala,za svaku sitnicu sam išla gledat na internet šta piše i naravno svega se načitala. I sada mi dođe ali pokušavat to sve izbacit iz glave

Baby1
    14. Siječanj 2015. 14:39

Filotea

Ja sam isto možda previše preoprezna, ponekad sama sebi idem na živce s nekim stvarima. Pogotovo na početku trudnoće sam se izluđivala,za svaku sitnicu sam išla gledat na internet šta piše i naravno svega se načitala. I sada mi dođe ali pokušavat to sve izbacit iz glave

Ma joj, to po internetu čitanje me živcira (al ne mogu si pomoć), stvarno se svega načitam, a i žene oko mene koje su rodile (pojedine) imaju takve savijete da ti pamet stane!! Nekad sam baš ljuta...I kad ne pitam one se nađu komentirat!! Ja imam normalnu, urednu trudnoću i osjećam se dobro, radim sve kućanske poslove (mislim, tko će mi ih radit!?) Neki dan mi jedna žena kaže, joj ne bi ti nikako smjela prati prozore to ne smiješ u trudnoći! Kad sam bila na samom početku, jela sam ananas jer mi se baš jako jeo, a nisam znala da kao ne bi smjela pa sam dobila po nosu od iste te dotične dame... Od anansa sam ipak odustala jer sam čitala NA INTERNETU da se ne preporuča u trudnoći, pa sad ti znaj više šta smiješ, a šta ne...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI