Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • wookie
    13. Siječanj 2015. 17:43

Kaj????☺☺☺ sta nista od navedenog ne bi smjeli???

Kety

saabby
    13. Siječanj 2015. 18:08

prvo zelim dobrodoslicu novima!

ja danas bila na pregledu i dobila nalaze krvi, brisa i urina. u urinu i brisu imam hemoliticki streptokok.
    glukoza u krvi mi je 5.9
    alanin-aminotransferaza je 41

rekla je da cemo za taj alanin ponovit nalaze.
    za streptokok smo i mm i ja dobili terapiju.
    a sta se secera tice, salje me radit guk profil na vuk vrhovac. do sad nisam ni jednu trudnocu imala secer i evo vraga.
    neznam jel mi pametnije to radit na vuk vrhovcu ili ici u bolnicu?
    jel koja od vas to radila i gdje?

saabby
    13. Siječanj 2015. 18:09

inace je beba aktivna.
    sad sam po mengi 12 tj, a po uzv 10+6.

saabby
    13. Siječanj 2015. 18:10

i dobila sam neki papir kaj neznam za kaj to je?

Filotea
    13. Siječanj 2015. 18:32

Ja lakiram nokte normalno,kavu više ne pijem jer mi ne paše. Ali da mogu pila bih jednu šalicu dnevno kao što sam i prije pila.

Filotea
    13. Siječanj 2015. 19:37

Ja sam isto možda previše preoprezna, ponekad sama sebi idem na živce s nekim stvarima. Pogotovo na početku trudnoće sam se izluđivala,za svaku sitnicu sam išla gledat na internet šta piše i naravno svega se načitala. I sada mi dođe ali pokušavat to sve izbacit iz glave

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.