Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cipelica
    10. Siječanj 2015. 19:30

pozz cure, ja spadam u proljetnice, ali je kod vas puuuuno življe pa uskačem
    termin 19.06., sa 16tjedana dr. vidio pišu i jajca

gricko, kakvo je stanje s hematomom??? ja još krvaruckam, a ti?

Bublica123
    10. Siječanj 2015. 22:06

mala cipelica

termin 19.06., sa 16tjedana dr. vidio pišu i jajca gricko, kakvo je stanje s hematomom??? ja još krvaruckam, a ti?

Meni 27.06..i nama u 16tj vidio pišeka 

Gricko3
    10. Siječanj 2015. 23:58

mala cipelica

termin 19.06., sa 16tjedana dr. vidio pišu i jajca gricko, kakvo je stanje s hematomom??? ja još krvaruckam, a ti?

ne krvarim vise hvala bogu al hematom je tu mirovanje do daljnjeg poludit cu :(

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

saabby
    11. Siječanj 2015. 13:01

mala cipelica

neka, sto vise to bolje!

Tita 13
    11. Siječanj 2015. 09:53

Pozdrav svima, nama je termin 31.7. Nema sumnje da ćemo umirat na +40, al šta se mora nije teško. Meni je sve prvo, i trudnoća i login na neki forum, tako da se unaprijed ispričavam ako budem trampava

Tinka8
    11. Siječanj 2015. 10:02

Tita 13

Pozdrav svima, nama je termin 31.7. Nema sumnje da ćemo umirat na +40, al šta se mora nije teško. Meni je sve prvo, i trudnoća i login na neki forum, tako da se unaprijed ispričavam ako budem trampava

Bez brige Tita 13...i meni je bas sve tako! Dobrodosla! Meni je termin 19.7 tako da smo blizu. 

jasmina6
    11. Siječanj 2015. 11:11

Tita 13

Tita 13 potpisujem! I meni je prva trudnoća,prvi login,a termin 30.7. :) ;) Dobro nam došla!

saabby
    11. Siječanj 2015. 13:00

Tita 13

dobrodosla!

Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI