Rekordna velicina posta
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Pozz....
mome malom čudu je termin 15.8. ali ću dobiti potvrdu na drugom pregledu kad dobijem knjižicu jer može biti i kasnije! Ali kako god, budem disala na škrge zadnjih mjesec dana po najgoroj vrućini!! Bude bilo klima mode i nikud iz stana!!
Ma ja se veselim sto ce biti ljeto kad rodim...em ce mi biti lakse hodati u haljinama i japankama...vec sad se grizem kad se sagnem i obuvam...a i moci cemo van s bebama prije...ufff jedva cekam...a za temperature lako...znam da ce biti pakleno...
...molim Te za malo sreće....
Bas sam neki dan razmisljala kako je puno bolje imati trbuh u proljece ljeto nego po zimi i to bas zbog robe. Sad sam 13 tjedana, nosim jos uvijek istu robu ali me polako vec pocelo smetati. A i veselim se ljetnim haljinama!
I mene to veseli!😀😀😀 ja volim dugacke ljetne haljine i suknje! I natikačice i japanke... joj jedva cekam to!!
naka nama sunčeka i lijepog vremena...da sto prije možemo izgmizat iz kuce u setnjice
A budem vidjela kako ću podnositi vrućine jer i ovako ih loše podnosim....
ali ipak....sunce,haljinice i trbuh...nema bolje kombinacije😆😆😆
ja i bez trudnoce mogu imat sunce, haljinice i trbuh
joj, ja sam rodila 2. 25.06. i bilo mi je koma jer nisam znala sta mu pripremit za izlazak iz rodilista. jer je vrijeme bilo kisa, sunce, kisa, sunce,....
pa sam pripremila tanke duge stvari i jos jaknicu u slucaju kise.
i to sam prpremila 56 velicinu, a dijete mi se rodilo 56 dugo i 4600 tesko. sestra ga je jedva obukla i rekla cim dodemo doma da ga skinem
ugl. lakse i ljepse je imat ljetnu bebu nego zimsku. a mi cemo nekako izgurati te vrucine.
Sortiraj odgovore
Najstariji