Nisam znala za ananas da se ne smije. I ja ga često jedem. Moja malena ga obožava pa ga narežem punu zdjelu stavim šlag i nas dvije se ubijemo u tome. Ups. Onda više neću...

Je li koja bila na kombiniranom testu. Ja idem u idući četvrtak. Kaže doktor da je to redovno obzirom na godine (34,5), u prvoj T me nije slao...
I ja sam postavljala pitanje o kombiniranom testu.ja imam 38 g.ponudio mi je ali me nije "silio".ja sam odbila

a šta je sa onom teorijom da se mora spavat samo na lijevoj strani ,da ako se spava na desnom boku da beba ima manje kisika??? ja se stalno vrtim u noći jer neznam kako da spavam
a šta je sa onom teorijom da se mora spavat samo na lijevoj strani ,da ako se spava na desnom boku da beba ima manje kisika??? ja se stalno vrtim u noći jer neznam kako da spavam
hahahaha...i ja se vrtim ko na ražnju...a šta se tiče kisika, sta to nije za spavanje na leđima? tek sam u 17tt, sve se bojim šta ce biti kasnije

Uh, sad još i to!? To nisam znala... Isto se vrtim stalno.

ja iato do sad nisam cula za to spavanje na boku.
cula sam da ako se na ledima spava da beba ne dobiva dovoljno kisika.
ja se isto vrtim cijelu noc i jedino nemogu nikako spavat na ledima jer se sva ukocim.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji