Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    14. Siječanj 2015. 20:35

Nisam znala za ananas da se ne smije. I ja ga često jedem. Moja malena ga obožava pa ga narežem punu zdjelu stavim šlag i nas dvije se ubijemo u tome. Ups. Onda više neću...

CUUuu
    14. Siječanj 2015. 20:37

Je li koja bila na kombiniranom testu. Ja idem u idući četvrtak. Kaže doktor da je to redovno obzirom na godine (34,5), u prvoj T me nije slao...

Nina119
    14. Siječanj 2015. 21:19

I ja sam postavljala pitanje o kombiniranom testu.ja imam 38 g.ponudio mi je ali me nije "silio".ja sam odbila

mare27
    15. Siječanj 2015. 07:43

a šta je sa onom teorijom da se mora spavat samo na lijevoj strani ,da ako se spava na desnom boku da beba ima manje kisika??? ja se stalno vrtim u noći jer neznam kako da spavam

Bublica123
    15. Siječanj 2015. 07:50

mare27

a šta je sa onom teorijom da se mora spavat samo na lijevoj strani ,da ako se spava na desnom boku da beba ima manje kisika??? ja se stalno vrtim u noći jer neznam kako da spavam

hahahaha...i ja se vrtim ko na ražnju...a šta se tiče kisika, sta to nije za spavanje na leđima? tek sam u 17tt, sve se bojim šta ce biti kasnije 

Baby1
    15. Siječanj 2015. 15:52

mare27

Uh, sad još i to!? To nisam znala... Isto se vrtim stalno.

saabby
    15. Siječanj 2015. 16:17

mare27

ja iato do sad nisam cula za to spavanje na boku.
    cula sam da ako se na ledima spava da beba ne dobiva dovoljno kisika.
    ja se isto vrtim cijelu noc i jedino nemogu nikako spavat na ledima jer se sva ukocim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI