Super je ovaj forum, ima nas dosta u istim terminima i lijepo je moci negdje pitati nesto sto nas zanima, saznati nesto novo ili nekome olaksat muke..s obzirom da nas ima dosta kojima je prvo dijete, kontam da imamo puno vise pitanja nego odgovora :)
Poslala sam nekima zahtjev za prijateljstvo za koje sam vidjela da smo u slicnim terminima (mada je sve to tu negdje). Mislim da je tako mozda malo lakse doci do nekih odgovora u danima kad nas nesto muci a pregled je daaaleko :)
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
pozdrav svim curkama ja sam naučila biti strpljiva ali sam zato dan dva pred pregled sva u komi...prije prošlog pregleda sam dvije večeri prije jedva disala...valjda me takva trema oprala jer sam jedva cekala vidjeti je li sve uredu...dr mi je rekao da si popijem normabel ako se opet ponovi da je to kao normalno u trudnoći jer sve pomiče gore...ali nakon pregleda prestalo...iako imam astmu pa me i to malo zabrinulo da se nije aktivirala ali očigledno je bila nervoza...
...molim Te za malo sreće....
imate li vi kakve tegobe...imam povremen mučnine i nekad mi nekaj bas i ne paše pa se i pogoršaju...ali evo kako je beba sve veća...osjećam lagano komešanje u trbuhu...znam da nisu crijeva (bebino početno škakljanje i udarce lako prepoznam) i lagano osjećam kako se maternica sve više širi...ništa strašno ni bolno ali osjetim...
...molim Te za malo sreće....
Sortiraj odgovore
Najstariji