Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebily
    28. Travanj 2015. 22:28

i ja idem svaka 3tj..možda malo prečesto ali dobro, proći će i ovo preostalo vrijeme 
    a onda ću zaboraviti i preglede i ultrazvuke kojih nije bilo 

Doris7
    29. Travanj 2015. 10:26

Cure da li neka od vas mozda zna koliko se dugo cekaju novi dokumenti nakon vjencanja, tj.promjene prezimena? Planiramo vjencanje a mene muci da necu stici sve obaviti do termina 

matteeaa
    29. Travanj 2015. 10:32

Ako se dobro sjećam (kao da je bilo prije 100 godina, ženili smo se u rujnu 2014) vjenčani list nam je došao odmah tjedan nakon i onda sam s tim išla mijenjati osobnu, putovnicu,... za osobnu imaš rok 15 dana za podnijet zahtjev za izdavanje,a stigla mi je za jedno 2 tjedna

Doris7
    29. Travanj 2015. 10:35

Hvala  Ma bitno da sve skupim i da sve stigne u roku mj dana, a mislim da bi trebalo bar se nadam 

matteeaa
    29. Travanj 2015. 10:40

Vjerujem da bi u mjesec dana trebalo, a kad su sretni datumi, ako smijem pitat?

Bebily
    29. Travanj 2015. 10:52

ja se više ni ne sjećam, davno je to bilo  08/2011..ali mislim da kroz mjesec može sve stići kao što je matteeaa i napisala

Bebily
    29. Travanj 2015. 10:54

curke za koje bolnice ste se odlučile? gdje će svijet ugledati vaše bebice 

matteeaa
    29. Travanj 2015. 10:59

Mi ćemo u Rijeku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.