meni do danas pregled svaka 4 tjedna, a danas me zapisao za 3tjedna i rekao da će tad i ctg radit

i ja idem svaka 3tj..možda malo prečesto ali dobro, proći će i ovo preostalo vrijeme
a onda ću zaboraviti i preglede i ultrazvuke kojih nije bilo

Cure da li neka od vas mozda zna koliko se dugo cekaju novi dokumenti nakon vjencanja, tj.promjene prezimena? Planiramo vjencanje a mene muci da necu stici sve obaviti do termina
Ako se dobro sjećam (kao da je bilo prije 100 godina, ženili smo se u rujnu 2014) vjenčani list nam je došao odmah tjedan nakon i onda sam s tim išla mijenjati osobnu, putovnicu,... za osobnu imaš rok 15 dana za podnijet zahtjev za izdavanje,a stigla mi je za jedno 2 tjedna

Hvala Ma bitno da sve skupim i da sve stigne u roku mj dana, a mislim da bi trebalo bar se nadam
HvalaMa bitno da sve skupim i da sve stigne u roku mj dana, a mislim da bi trebalo bar se nadam
Vjencani list ti je bitan. I ako ne stignes promijenit osobnu on ti je dokaz. A ako predas zahtjev za izdavanje osobne dobijes onaj kartoncic koji ti vrijedi kao osobna.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Vjerujem da bi u mjesec dana trebalo, a kad su sretni datumi, ako smijem pitat?
Vjerujem da bi u mjesec dana trebalo, a kad su sretni datumi, ako smijem pitat?
Iskreno ne znamo, trebalo je biti nakon rodenja djeteta ali eto jucer nam je palo na pamet da bi mogli obaviti to prije u maticnom uredu a onda kad se bebac rodi u crkvi

ja se više ni ne sjećam, davno je to bilo 08/2011..ali mislim da kroz mjesec može sve stići kao što je matteeaa i napisala

curke za koje bolnice ste se odlučile? gdje će svijet ugledati vaše bebice

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji