Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    28. Travanj 2015. 15:06

Problem sa grubim ručnicima sam rješila - sušilicom! Poslije su prekrasni, mekani kao novi!
    Iako još nisam došla do kupovine ručnika za maloga. Mislim da ću samo neki deblji uzeti, možda čak nađem nešto u Ikei.

Mary36
    28. Travanj 2015. 17:20

Ja sam ručnike uzela u ikei i čine mi se dosta mekani i debeli...još ih nisam oprala tako da ne znam kakvi će biti poslije. Cijena cca 50 kn jedan.
    Meni je moja socijalna gin bila super u početku ali se na zadnja dva pregleda nekako žurila...čini mi se da joj je nahrupila hrpa novih pacjentica i sad više nema ni vremena a baš ni živaca ko prije... Malo sam ljuta jer mi je ovaj pregled stavila tek za pet tjedana, a ja stalno s tim kontrakcijama i sad me tako strah da me ne otvore...Mislila sam možda otić privatno na pregled u međuvremenu al sam imam još malo više od tjedna čekanja tako da možda i ne odem. Napravi mi svaki puta uzv, ali je to sad stvarno brzinski i ne čini mi se da s tim baš ne znam što može zaključiti...

Filotea
    28. Travanj 2015. 18:37

Moj je meni do sad samo napravio 5 uzv s tim da sumnjam da će mi do kraja više napravit,eventualno još jedan prije nego što krenem u bolnicu na preglede. Imam svega 3 slikice. Inače je ok doktor i sve objasni kad ga pitam

Baby1
    28. Travanj 2015. 18:40

A joj Mary, 5 tjedana je dugo... A sad si ih već skoro pregurala pa ajde, brzo će i taj pregled Nadam se da će ti biti sve u redu!  Ja sam uvijek napeta pred pregled i nikako ne mogu dočekati... Meni je rekla da će me sad ćešće kontrolirati jer sam prešla 30tt pa me zato čudi kako tebe tek nakon pet tjedana naručuje!?
    Moja je uvijek nekako smirena, a zadnji put se toliko trudila da uhvati spol da potvrdimo jel dečko, ali nije uspjela. Baš me dugoo pregledavala...muž je već poludio u čekaonici 

Mary36
    28. Travanj 2015. 18:50

A ja sam već tako nervozna, nikako dočekati...isto sam se začudila jer sam čitala da u trećem tromjesečju pregledi budu češći...a nemam pojma, već će mi biti 34 tjedan...još ću se porodit do pregleda! 

Lollypop
    28. Travanj 2015. 21:45

A cuda. Obicno bi trebali pregledi ic svaka 3 tjedna kako se termin priblizava. 
    Neznam, ja idem privatno. Svaki put dobijem po par slicica, vec imam album.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

jasmina6
    28. Travanj 2015. 21:49

Ja još brojim sitno na poslu...2 tjedna pa na godišnji!

cipelica
    28. Travanj 2015. 21:49

meni do danas pregled svaka 4 tjedna, a  danas me zapisao za 3tjedna i rekao da će tad i ctg radit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.