Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    29. Travanj 2015. 12:05

I dopunsko promijeniti ako ga imas.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Ivaaaa
    29. Travanj 2015. 15:45

Radila OGTT, i nalaz je dobar Kako nisam znala da se mora mirovati do drugog i treceg vađenja krvi...prije drugog ja fino otišla sat vremena šetati po Ilici...Ali mi je tako daleko vrijednost od granične da je dr.rekao da ne treba ponavljati pretragu, da šetnja ne moze toliko maskirati rezultat tako da super! 

Doris7
    29. Travanj 2015. 17:03

Hvala vam na informacijama 
    Bitno da imam bar tu privremenu osobnu i zdravstvenu da nebi dosla u bolnicu na porod pa da nesto fali 

renchiii
    29. Travanj 2015. 18:30

Hello! Mi bili na pregledu danas nakon 6 tjedana! Jedva dočekala! Sve je ok,  moja curka super napreduje, ima 2300 tako da ako i požuri bit ce spremna...   Ja sam se isto bojala da su me kontrakcije otvorile, ali hvala Bogu nisu, i dalje za prst otvorena i mirovanje i dalje i idemo do kraja ... Bas sam happy!!

Mary36
    29. Travanj 2015. 19:11

Super renchiii! Baš mi je drago da je sve ok. Ti si isto dugo čekala pregled, ja odbrojavam dane...još 8 Malo mi je lakše jer zadnjih par dana ne osječam toliko kontrakcije, pa se isto nadam da bude dobro prošlo!

Gricko3
    29. Travanj 2015. 19:28

Ja idem u ponediljak i jedva cekan cut koliko ima kila...nekako je moja beba uvik sicusna naspram vasih

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

bobica9
    29. Travanj 2015. 19:48

Doris, čestitam! Ma sve stigneš obaviti, ja sam sve u jednom danu sredila kad smo dobili vjenčani list. 
    Super renchiii za pregled! Ja i dalje ne znam koliko je mali težak, rekao mi je samo da odgovara 24-25 tt. Meni dovoljno! Ali idemo u utorak na 4d i baš se veselim. U zadnje vrijeme je jako aktivan, nekad mi se čini da je to beba - hobotnica.

Baby1
    29. Travanj 2015. 20:06

Moj bebač na zadnjem pregledu 1400g, a ja sam sada u 31tt. Nekako mi se to čini malo!? Iako je dr. rekla da sam po UZV 1-2 tjedna manje trudna pa valjda je onda to ok.

Bebach22
    29. Travanj 2015. 20:09

Meni je ginic u 28tt rekao da je teška 990g,i to mi se čini jako maloooo
    Sutra idem na pregled i nAdam se da se zbucala malo

cipelica
    29. Travanj 2015. 20:23

evo moj bumbarić s 32tt procijenjen na 2350g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI