I dopunsko promijeniti ako ga imas.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Radila OGTT, i nalaz je dobar Kako nisam znala da se mora mirovati do drugog i treceg vađenja krvi...prije drugog ja fino otišla sat vremena šetati po Ilici...Ali mi je tako daleko vrijednost od granične da je dr.rekao da ne treba ponavljati pretragu, da šetnja ne moze toliko maskirati rezultat tako da super!
Hvala vam na informacijama
Bitno da imam bar tu privremenu osobnu i zdravstvenu da nebi dosla u bolnicu na porod pa da nesto fali
Hello! Mi bili na pregledu danas nakon 6 tjedana! Jedva dočekala! Sve je ok, moja curka super napreduje, ima 2300 tako da ako i požuri bit ce spremna... Ja sam se isto bojala da su me kontrakcije otvorile, ali hvala Bogu nisu, i dalje za prst otvorena i mirovanje i dalje i idemo do kraja
... Bas sam happy!!

Super renchiii! Baš mi je drago da je sve ok. Ti si isto dugo čekala pregled, ja odbrojavam dane...još 8
Malo mi je lakše jer zadnjih par dana ne osječam toliko kontrakcije, pa se isto nadam da bude dobro prošlo!

Ja idem u ponediljak i jedva cekan cut koliko ima kila...nekako je moja beba uvik sicusna naspram vasih

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Doris, čestitam! Ma sve stigneš obaviti, ja sam sve u jednom danu sredila kad smo dobili vjenčani list.
Super renchiii za pregled! Ja i dalje ne znam koliko je mali težak, rekao mi je samo da odgovara 24-25 tt. Meni dovoljno! Ali idemo u utorak na 4d i baš se veselim. U zadnje vrijeme je jako aktivan, nekad mi se čini da je to beba - hobotnica.

Moj bebač na zadnjem pregledu 1400g, a ja sam sada u 31tt. Nekako mi se to čini malo!? Iako je dr. rekla da sam po UZV 1-2 tjedna manje trudna pa valjda je onda to ok.

Meni je ginic u 28tt rekao da je teška 990g,i to mi se čini jako maloooo
Sutra idem na pregled i nAdam se da se zbucala malo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji