Hvala vam na informacijama
Bitno da imam bar tu privremenu osobnu i zdravstvenu da nebi dosla u bolnicu na porod pa da nesto fali
Hello! Mi bili na pregledu danas nakon 6 tjedana! Jedva dočekala! Sve je ok, moja curka super napreduje, ima 2300 tako da ako i požuri bit ce spremna... Ja sam se isto bojala da su me kontrakcije otvorile, ali hvala Bogu nisu, i dalje za prst otvorena i mirovanje i dalje i idemo do kraja
... Bas sam happy!!
Super renchiii! Baš mi je drago da je sve ok. Ti si isto dugo čekala pregled, ja odbrojavam dane...još 8
Malo mi je lakše jer zadnjih par dana ne osječam toliko kontrakcije, pa se isto nadam da bude dobro prošlo!
Ja idem u ponediljak i jedva cekan cut koliko ima kila...nekako je moja beba uvik sicusna naspram vasih
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Doris, čestitam! Ma sve stigneš obaviti, ja sam sve u jednom danu sredila kad smo dobili vjenčani list.
Super renchiii za pregled! Ja i dalje ne znam koliko je mali težak, rekao mi je samo da odgovara 24-25 tt. Meni dovoljno! Ali idemo u utorak na 4d i baš se veselim. U zadnje vrijeme je jako aktivan, nekad mi se čini da je to beba - hobotnica.
Moj bebač na zadnjem pregledu 1400g, a ja sam sada u 31tt. Nekako mi se to čini malo!? Iako je dr. rekla da sam po UZV 1-2 tjedna manje trudna pa valjda je onda to ok.
Meni je ginic u 28tt rekao da je teška 990g,i to mi se čini jako maloooo
Sutra idem na pregled i nAdam se da se zbucala malo
Isuse, pa sad mi se baš čini jakoo maloo, a dr. je rekla da sve odgovara tjednima. Stvarno ne znam...
Meni jučer sveki priča kako je mm rođen sa 7 mj. i imao je 42cm i 2050g! Da vidite tog štrkljavca! Zato se sad u trudnoći udebljao više nego ja!
Sortiraj odgovore
Najstariji