Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    23. Travanj 2015. 10:34

Ja kontam u 6 mjesecu da ce me trebat gurat ko valjak. Znojni, njurgavi, tesko disuci valjak. 
    A oko mene sve neke zgodne buduce mame, na tecaju mozda 2-3 ogromne (i te nose blizance ) i pred porodom su. Ja vec sad debela.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• miky21
    23. Travanj 2015. 10:36

ja osjetim bebu da se miga,,,al nisu to nikakvi jaki da udarci, da mogu rec da se rita fuul….Sutra su puna 24tt…Sad me strah jel sve ok,kad vidim da ti BEBILY kažeš da tvoja skače ko luda…
    Popodne sam u 6 u dr.sad me panika hvata šta će mi reć…Jooj,stalno neki strahovi.
  • miky21
    23. Travanj 2015. 10:36

kada se uopće ti udarci mogu osjetit izvana, Mm nasloni ruku al ne osjeti nista
    Lollypop
    23. Travanj 2015. 10:44

To ti ovisi i o polozaju posteljice. Kazu da ako je posteljica sprijeda da se manje osjete udarci (meni je). A sigurno ovisi i o polozaju bebe u pupi.
    Moj je uspio tamo oko 23 tjedna par puta uhvatit udarce, ali to je bilo to od konkretnijih osjeta. Pretpostavljam da se beba drugacije namjestila i sad kad udara vise mi se ne zatrese drob kao onda. 
    Stavi on ruku, mene nista ne tuce i nista ne osjetim a on kaze da osjeti migolj. Mozda osjeti moje misice ili se beba zamigolji mrvu pa se voda protrese, neznam, pustim ga u uvjerenju da je osjetio  a mozda i je, ko ce ga znat :P

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

jasmina6
    23. Travanj 2015. 10:47

I moj dragi kad stavi ruku osjeti kako se migolji

Tinčica3
    23. Travanj 2015. 11:02

Ja sam sina prvi put osjetila krajem 16 tj, kazu za prvorotku da je to vrlo rano. A sigurna sam da je on, jer mi se od tada javljao svaki dan, samo sve jace i jace. Moj dragi ga osjeti od 20 tj, a sad u 24 tj mi se stomak vec onako vidljivo pomjera dok lezim. 
    Ja malo smetnula tecaj s uma. Idem sad zvati da se prijavim. Sutra 4d! Juhuuuhu

Bebily
    23. Travanj 2015. 11:19

a to ti sve ovisi milky baš kako je lollypop i napisala..neke bebe su mirnije same od sebe, to ne znači da nešto nije uredu..nemoj se brinuti  kod mene se isto cijeli trbuh zna micati onako u valovima dok moja prijateljica koja je nedavno rodila nije nikada više od blagih pokreta osjetila..sve je to individualno  ali imaš još vremena..stigne te još dobro izlupati

Bebily
    23. Travanj 2015. 11:20

moj mm je znao stavit ruku na trbuh i čekat, čekat i čim makne ruku ona lupi haha..ko da zna mala lopuža pa zeza 

Mamatobe
    23. Travanj 2015. 11:31

Ja se nekad znam igrati s njom dok ležim. :) Ja malo stisnem trbuh, ona lupi i tak naizmjence. ;) A nekad malo samo prislonim ruku kad krenu udarci, a onda namjerno neće. ;) Mm isto kaže da osjeti migoljenje koje ja uopće ne osjetim... On udarce nije još osjetio...

kachi
    23. Travanj 2015. 11:55

Moja beba je od početka dosta aktivna. Prvi put sam je osjetila u 17.tjednu, a dragi ju je osjetio u 21. Sigurno bi i prije, ali sam bila u bolnici pa nije uskočio kad se mala bacakala, a znala mi je već u 19.t. tako lupati da se vidjelo izvana (ne često). 
    Sad u 25.tjednu udara tako da se ti udarci vide i dok stojim, prije sam ih mogla vidjeti samo ako ležim na leđima.
    Budući da imam komplikacije u trudnoći meni je ovo spas jer se ne brinem da li je sa njom sve ok kad mi se tako redovito javlja u toku dana...ja si umišljam da me ona razumije i čuje i da mi se to javi svaki put kad je zamolim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.