Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Svibanj 2019. 21:23

baby

Evo poceo moj pms, perem, cistim na veliko, za par dana dolazi vjestica sigurno..al bar bu kuca izglancana :D uvijek me tak primi i onda i one sitnice koje mi se ovak nedaju svakodnevno pocistim i preslozim :D ima koja jos takav pms? :D

Da....ja kad skuzim da perem plocice i fuge  onom malo spuzvicom shvatim da sam.u PMSu....a i jako budem zivcana...doslovno mi sve smeta...pa cak i kad netko dise pored mene...a jbg....to su hormoni..ne mozemo se boriti protiv toga....barem ja...kad pokusam bude jos gore...onda mi je sve krivo..i poso sta moram raditi...i pas jadan jer mora van piskiti i prosetat se...i muz jer mora jesti....(ovo zvuci okrutno jako ali tak je...) al prode....

02. Svibanj 2019. 21:27

annika

dan cure.
    ja sam sad nakon ovulacije još dan , dva piškila trakice i bljedila je druga crta. kad sam trebala dobiti M a bilo je očito da neću, prije odlaska u ljekarnu sam probala lh trakicu i bila je pozitivna.
    Ja sam dobro, nastojim ne razmišljati previše o simptomima i svemu jer se onda na kraju cijeli dan pipkam, gledam. Imam osjećaj da su mi grudi manje osjetljive ( ili sam se možda već navikla na ovakav osjet), mučnine nemam, nisam nešto ni umorna, oni grčevi u trbuhu i leđima jako su rijetki. Lice mi je užasno i jedem kao da nema sutra- jel može to pod simptome?
    imam pregled 9.5. tad će biti ravno 6 tjedana pa ćemo vidjeti.
    ja ne radim u zdravstvu ali se slažem da ste vi najgori pacijenti (imam bliske osobe zdravsvene radnike)

Definitivno moze biti simptom pristici i jelo...ja sam u prvoj primjetila da nes ne stima sa mnom jer sam u Mcdonaldsu pojela veliki box nugets i krilca, veliki pomes, chessburger i popila veliku kolu. Nakon jedno 10 min skuzim ja da bi mogla jos nes pojest jer kao nekako se nisam najela. Katastrofaaaaaa....joj super...9.5 je jos maloooo...jedva cekamoooo...❤❤❤❤

02. Svibanj 2019. 21:30

Sunčica5

I da nikako uhvatiti pik ovaj ciklus.
    Folikul mi je cca 25 mm, pred pucanje.
    Krenula sam 9dc s pisanjem trakica i ide sve svijetlija a idem na folikulometrije tako da su me malo razocarale trakice ( nisam mislila da cu ikad to doziviti) bas sam ih nedavno hvalila i eto

Pa kako to....eto i sad covjek sta reci...mislim da bi trebalo pisati proizvodacima da poduzmu nesto u vezi tog pitanja....😂😂😂😂 javlja kak ide dalje sa folikulometrijom. E i da te pitam nes. Sori ak si napisala prije a ja nisam vidla.Da li uzimas kakve medikamente za Ovulaciju ili sl? Pitam jer ja jesam prije. Pa cisto onako...

• baby
    02. Svibanj 2019. 21:36

Ja u pms isto jedem ko luda, danas sam 2x jela rostilj i to porcije kojih se nebi neki muz posramio :D i muza sam upozorila da bi mogla biti narednih nekoliko dana zivcana pa cist onako da se pripremi :D

02. Svibanj 2019. 21:44

baby

Ja u pms isto jedem ko luda, danas sam 2x jela rostilj i to porcije kojih se nebi neki muz posramio :D i muza sam upozorila da bi mogla biti narednih nekoliko dana zivcana pa cist onako da se pripremi :D

👍👍👍😎😎😎🤭🤭🤭

• baby
    02. Svibanj 2019. 22:07

Ali dok m ne dođe ima nade i za nešto drugo :) 

vuky
    02. Svibanj 2019. 22:09

Joj, ja većinom PMS uopće ne skuzim i nisam obraćala pažnju :) sad kad pazim ako sam trudna, čini mi se kako u ciklusu stvarno svakakvih stvari bude... ali živčana nisam... a ne dođe mi ni da čistim .... :) jedino netom prije nego ću dobiti poželim nešto slatko (sto inače ne jedem) 

• baby
    02. Svibanj 2019. 22:11

Kad me opet primi zovite ak vam bude trebalo ciscenje 🤣

Sunčica5
    02. Svibanj 2019. 22:13

Martina1982 A bome nikad problema s trakicama i onda ih nahvalim i eto, pravo cu morati pisati prituzbu   al neka sam ja danas narucila novu posiljku da slucajno nebi ostala bez njih. Teska ovisnost 

Ja svaki mjesec lovim lh pik. Osim ovaj mjesec izgleda.
    Ova trakica sa slike je prije nekoliko mjeseci, ostala mi slika u mobu pa sam je podjelila s vama.

Ovaj ciklus na klomifenu. Imam ovulacije i bez klomifena ali eto da probamo i s njim. 

“Nebo strpljive voli.”

02. Svibanj 2019. 22:53

Sunčica5

Martina1982 A bome nikad problema s trakicama i onda ih nahvalim i eto, pravo cu morati pisati prituzbu al neka sam ja danas narucila novu posiljku da slucajno nebi ostala bez njih. Teska ovisnost

Ja svaki mjesec lovim lh pik. Osim ovaj mjesec izgleda.
    Ova trakica sa slike je prije nekoliko mjeseci, ostala mi slika u mobu pa sam je podjelila s vama.

Ovaj ciklus na klomifenu. Imam ovulacije i bez klomifena ali eto da probamo i s njim.

Ajde super onda. Bas me zanima kako ce ti biti ovaj ciklus drzim 🤞 da uspije.  Nema veze sta si narucila uvijek ih mozes preprodati ukoliko ti nece vise trebati 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.