Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Svibanj 2019. 05:37

zvjezdica37

vuky

Napravila sam test, negativan … bila sam nestrpljiva…. ponoviti ću ukoliko M bude kasnila….

Mislim da bih i ja napravila isto kao i ti.Cak si razmisljam da sad kad mi stignu testici kineski ,jedno deset dana prije menge cu svaki dan piskati tako da se nemogu razocarati cekajuci i ocekujuci plus.
    Nisam jos taj sistwm🤣 isprobala pa reko ajde…

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ja umirem od smijehaaaaa...stvarno si me nasmijala...

02. Svibanj 2019. 05:39

vuky

Kako vama budu lh trakice pred M?

Ja sam prestala koristiti odmah nakon sto sam imala pozitivnu trakicu. Al dobro pitanje. Negdi sam citala da se LH trakica moze koristiti i kao test za trudnocu ali da Ginici to ne priznaju. 

02. Svibanj 2019. 05:40

Kako nam je trudnica nasa trudnica? 

02. Svibanj 2019. 05:43

II. ODBROJAVANJE
    VUKY - 2 dana - 5.5.2019 ♡
    BABY - 6 dana - 9.5.2019 ♡
    ZVJEZDICA 37 -21 dana - 24.5.2019 ♡
    MALLLA - 23 dana - 26.5.2019 ♡
    SUNCICA5 - 16 dana - 19.5.2019 ♡
    LADY_E - 19 dana - 22.5.2019 ♡
    LJUBICICAX - 15 dana - 18.5.2019 ♡

02. Svibanj 2019. 05:47

baby

Trudim se dok sam doma biti cim vise opustena, posao mi predstavlja jedini stres trenutno u zivotu..negativa totalno…strah me dal se uopce moze zatrudnjeti u tom stanju, voljela bih da moze..jer zelim dijete vec 2 godine i u zadnjih godinu dana sam se napatila sa problemima..

Stres jest problem kod zaceca. Ali mislim da se to moze nadici. Treba se skockati u glavi i pokusati ostaviti posao na poslu. Znam da je to tesko ali s vremenom moguce je. Covjek treba postaviti ciljeve i granice u zivotu. Prioritete. I ne dozvoliti da ista ometa njegov cilj. Ja ti zelim da se opustis, da dobijes svoj zeljeni + i vjerujem da ce to biti uskoro. Samo ustraj i ne odustaj 😎💪🤗🥰❤💋

vuky
    02. Svibanj 2019. 06:39

Martina1982 rekla mi jučer rodica da je imala pozitivnu lh prije testa, a test pozitivan tek prvi dan kašnjenja, imala je trakice sa Amazona... pa ko da probam to da je za test prerano možda... pa sam i ja malo čitala ... mislim da to vjerojatno nije pravilo... iako na lh trakicama kažu da može reagirati na hormon trudnoce... sigurno nije pouzdan test, zato ginici ne priznaju, a u biti  jednostavno trebamo biti strpljive :) ali ta želja 🤣😊😁

Mallla
    02. Svibanj 2019. 07:28

Vuky nije pravilo. Imala sam je pozitivnu u trudnoći ali i bez trudnoće. Dala bi ti samo lažnu nadu. Možeš probat s njima ali svakako ćeš u slučaju kašnjenja ponovit test. 

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    02. Svibanj 2019. 08:06

Slazem se sa Curama,ja sam i pred mengu imala pozitivno pa negativno...Po meni samo zbunjujuce i nesigurna metoda totalno

vuky
    02. Svibanj 2019. 08:19

Ma nemam lh trakice :) imala 5 iz Mullera :) po tome je bas teško pogoditi PIK :) neću raditi testove vise prije kašnjenja... nema smisla, da je i +, može opet biti samo biokemijska.... neka fino kasni par dana, pa bude sigurniji rezultat.... a ne ovako, ko neka curica sam nestrpljiva ... a još i radim i zdravstvu .... lako drugima govoriti 🤣🤣🤣🤣

zvjezdica37
    02. Svibanj 2019. 09:19

vuky

Ma nemam lh trakice :) imala 5 iz Mullera :) po tome je bas teško pogoditi PIK :) neću raditi testove vise prije kašnjenja… nema smisla, da je i +, može opet biti samo biokemijska…. neka fino kasni par dana, pa bude sigurniji rezultat…. a ne ovako, ko neka curica sam nestrpljiva … a još i radim i zdravstvu …. lako drugima govoriti 🤣🤣🤣🤣

Vuky nisam mogla a da se ne zakacim za ovo "radim u zdravstvu"😀
    Takodjer👍
    Pa znas da smo mi po pitanju toga najgori pacijenti a najvise analiziramo i mudrujemo...hehebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.