Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    03. Svibanj 2019. 16:46

Lalaaa

baby

Drzim fige da nam posaljes lijepi testic s crticama )
    Ja evo jedem..nakon juhe, rizota, torte, dosla sam na cips

Takva sam i ja . Jučer sam smlatila veliku pizzu sama i onda se bacila na sladoled
    Ne znam da li mi je bolje da mi u slučaju potencijalne trudnoće bude zlo ili da mi ne bude zlo

Ni ja ne znam koji slucaj bi vise htjela...hahahah...i jos sam gladna 🤣😂😂😂😂

vuky
    03. Svibanj 2019. 19:00

Hvala curke, vidjeti ćemo ☺️

LjubičicaX
    03. Svibanj 2019. 22:13

Pozdrav cure!
    Čitam vas redovno, ne stignem pisat, zauzeta piškenjem trakica 😂
    Zbunile ste me ovo što ste pisale da piškite trakice i pred M, ja nisam nikako tada, piškim do lh pika i još jednu, dvije da vidim kad počne svjetlit 😁
    Međutim, testove za trudnoću sam znala raditi 3-4 dana nakon O, iako sam svjesna da bi bila nekakav med. fenomen da se već tada pokazao plus 😂 Ali eto mene to smirilo. Tako da u vrijeme isčekivanja svačiji poremećaj razumijem i poštujem.
    Bez obzira na profesiju (ja sam dipl.ekonomista), ipak smo mi sve žene koje veže ista želja, tako da je na tom putu svaka ludost dozvoljena, a evo sada se imamo gdje i povjerit 😊
    Gledala sam ove naše datume, baš je nekako zbrkano, nema šanse da organizujemo opet kolektivni piš 😔
    Zvjezdice, Malla pobjegle ste mi sa ovim datumuma očekivane M 😕
    Annika, trudnice naša, super da je sve pod kontrolom, a ubrzo će prvi pregled, tako da strpi se još malo u ovim slatkim mukama 😉
    Martina, jedva čekam vidjet i tvoje ime na ovoj tabelici za odbrojavanje, sad će to proletit 😘
    Ostalim curama koje ovih dana čekaju +, sretnooooo! 💜

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    03. Svibanj 2019. 22:22

Eh cure, sad mala pomoć.
    Ne znam jel do vrkute (od početka ovog ciklusa je redovno koristim) ili do novih lh trakica koji je do sad nisam koristila, ali nikako da uhvatim pik, tamni crtica al nikako da bude tamnija od druge, pridržavala sam se nepiškenja i nepijenja 3-4 sata😔
    Jučer 12DC, cijeli dan jajnici bolili, sluzi za izvoz, oko 17h baš me zažigao lijevi jajnik al nisam tada mogla trakicu uradit, nego 18h ali ni tada nije bio pik, i nakon toga skoro svaka bol nestala, i aluz se smanjila tak da  vjerujem da je jučer bila O. Mi smo svakako pokrili sve to, ali eto ta svaki slučaj da vas pitam, ličili vađa ovdje išta na pik? Poslat ću sliku u drugom komentaru, od 101 nijanse crvene boje više ništa ne mogu tačno registrovat 😂

10/2020 biohemijska

LjubičicaX
    03. Svibanj 2019. 22:23

10/2020 biohemijska

• baby
    03. Svibanj 2019. 22:40

Meni izgleda ko da bi mozda bilo 13.dan ciklusa između ove 2 trakice...ili ti tek slijedi...mene je u sri boljelo s lijeve strane a u cetvrtak mi je tek po trakicama bila ovulacija...tak da iskreno ne znam cemu vjerovati

• Ivana1810
    03. Svibanj 2019. 22:47

Pozdrav svima, od početka vas pratim ali nikako se priključiti. 😂 Drago mi je da sam našla ovu stranicu i da ste sve potpora jedna drugoj pa kako stalno čitam imam osjećaj da vas sve poznajem😉 uglavnom pokušavamo tek koji mjesec, nabavila popriličan broj lh trakica i krenula s tim ima par dana. Inače ciklusi 29 dana a zadnja dva 35 pa 33, pomjerilo se skroz. Ništa na trakicama ovih dana do danas(15.dan ciklusa) svijetla linija, znači ima nade za ovulaciju iako sam mislila da je nema ovaj mjesec. Ili se varam, ne znam ni sama. Ispričavam se radi dugog posta i samo da vam svima poželim plusiće kroz što kraće vrijeme. Lp

• baby
    03. Svibanj 2019. 22:53

Ivana1810

Pozdrav svima, od početka vas pratim ali nikako se priključiti. 😂 Drago mi je da sam našla ovu stranicu i da ste sve potpora jedna drugoj pa kako stalno čitam imam osjećaj da vas sve poznajem😉 uglavnom pokušavamo tek koji mjesec, nabavila popriličan broj lh trakica i krenula s tim ima par dana. Inače ciklusi 29 dana a zadnja dva 35 pa 33, pomjerilo se skroz. Ništa na trakicama ovih dana do danas(15.dan ciklusa) svijetla linija, znači ima nade za ovulaciju iako sam mislila da je nema ovaj mjesec. Ili se varam, ne znam ni sama. Ispričavam se radi dugog posta i samo da vam svima poželim plusiće kroz što kraće vrijeme. Lp

Samo nastavi piskiti trakice :)

Mallla
    03. Svibanj 2019. 23:04

Ljubičica meni liči 13dc prva trakica na mogući pik. Ali nastavi piškit možda će tek bit onaj pravi. Ne vidim najbolje nijanse. A neka od cura je pisala da uz vrkutu nije uspjevala uhvatiti pik, samo se ne mogu sjetit tko. 
    Ivana dobro došla. Nastavi piškit trakice doć će pik kroz koji dan. 

url=https://lilypie.com]

LjubičicaX
    04. Svibanj 2019. 08:38

Cure,
    Sinoć nakon što sam vam se javila, uradila sam još jednu trakicu koja je bila skroz svjetla, jutros isto tako, za svaki slučaj uradit ću još jednu u toku dana, sliku šaljem u drugom komentaru.
    Mislim da je to to što se tiče ganjanja pika, ovo je definitivno nus pojava vrkute 😁 Jedna od članica, mislim da je Pina, pisala je da ne može uhvatit pik od vrkute, pa eto i ja se pridružujem toj nus pojavi 😁
    Pored toga, nakon samo par dana me puno napuhala, kao balon sam bila, ali ništa nepodnošljivo.
    Grudi su isto nabujale, kao da germu jedem, a i prirodno imam velike još sad od vrkute...ufffff...
    Ovulacuju sam najintenzivnije do sad osjećala.Sve ovo pripisjuem vrkuti, jer bez nje nije tako.
    I cure, da li vi uz ove prirodne pripravke koristite nekakve prenatalne vitamine, tablete? 

10/2020 biohemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.