Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    02. Svibanj 2019. 15:07

A nervozna sam jako dan prije nego trebam dobiti..po tak nekih stvarima znam da se blizi...kad me primi znam cak i rolete prati 🤣😂

Lady_E
    02. Svibanj 2019. 16:17

baby

A nervozna sam jako dan prije nego trebam dobiti..po tak nekih stvarima znam da se blizi…kad me primi znam cak i rolete prati 🤣😂

Zazivam da ta volja pređe i na mene 😁😁😁

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

• baby
    02. Svibanj 2019. 16:44

S jedne strane mi je dobro jer kucu ocistim a s druge ne, jer znam da bude m za par dana dosla..al fascinira me ta volja, prosli puta sam sve rolete i prozore oprala :D :D

Mallla
    02. Svibanj 2019. 17:15

Zvjezdice molim te predbilježi nas sve za psihijatriju 😂😂😂
    Baby sestro po čišćenju pred M... Moj wc obožava kad ja trebam dobit jer tada sjaji ne može nego tako 😂😂😂😂
    A vidiš onaj mj kad sam bila T nisam imala poriv za čišćenjem samo sam bila žedna i pospana, ništa mi se nije dalo. 

Počeo mi je kremasti iscjedak, očito se počinje nešto događati dolje na jugu 😂 nisam inače baš primjećivala iscjedak u ovo vrijeme ciklusa. 8dc danas. Temperatura u padu, bude kroz M malo viša. Vratila sam se mjerenju pod rukom, znam da nije najispravnije al je najlakše.

Odbrojavam s vama, ne priznajem nikakve M prije nego stvarno poteku. 

url=https://lilypie.com]

• baby
    02. Svibanj 2019. 17:39

Znaci nisam jedina 🤣

Sunčica5
    02. Svibanj 2019. 18:44

vuky

Kako vama budu lh trakice pred M?

Evo meni je sad pred mengu bila pozitivna i bas sam se bila ponadala ali nista ipak, u trudnoci sam je bas isla testirati i bila je pozitivna tako da ima nesto u tome.
    Ali je u biti frustrirajuce i ne mora znaciti trudnocu.
    Samo sam potroslila trakice bezveze.
    A zasto mi je bila pozitivna i to bas pravo pozitivna neznam.

“Nebo strpljive voli.”

Sunčica5
    02. Svibanj 2019. 18:48

I da nikako uhvatiti pik ovaj ciklus.
    Folikul mi je cca 25 mm, pred pucanje.
    Krenula sam 9dc s pisanjem trakica i ide sve svijetlija a idem na folikulometrije tako da su me malo razocarale trakice ( nisam mislila da cu ikad to doziviti ) bas sam ih nedavno hvalila i eto 

“Nebo strpljive voli.”

zvjezdica37
    02. Svibanj 2019. 19:17

Sunčica5

I da nikako uhvatiti pik ovaj ciklus.
    Folikul mi je cca 25 mm, pred pucanje.
    Krenula sam 9dc s pisanjem trakica i ide sve svijetlija a idem na folikulometrije tako da su me malo razocarale trakice ( nisam mislila da cu ikad to doziviti) bas sam ih nedavno hvalila i eto

Suncice znaci hoces reci da ces ovulirat a pik nisi niti uhvatila?ajme pa jel ima neka metoda majko mila na koju se mozes oslonit.
    Ah da...ima....
    Keks keks i keks🤪🤭🤭🤭
    Nekad je bas bilo jednostavno a sad do navecer zaspem prije djeteta..haha joj.

zvjezdica37
    02. Svibanj 2019. 19:24

Mallla

Zvjezdice molim te predbilježi nas sve za psihijatriju 😂😂😂
    Baby sestro po čišćenju pred M… Moj wc obožava kad ja trebam dobit jer tada sjaji ne može nego tako 😂😂😂😂
    A vidiš onaj mj kad sam bila T nisam imala poriv za čišćenjem samo sam bila žedna i pospana, ništa mi se nije dalo.

Počeo mi je kremasti iscjedak, očito se počinje nešto događati dolje na jugu 😂 nisam inače baš primjećivala iscjedak u ovo vrijeme ciklusa. 8dc danas. Temperatura u padu, bude kroz M malo viša. Vratila sam se mjerenju pod rukom, znam da nije najispravnije al je najlakše.

Odbrojavam s vama, ne priznajem nikakve M prije nego stvarno poteku.

Mallla nije na psihi tako lose ,vecinom je to neka stigma bacena iz neznanja,ljudi se kod nas vracaju cesce nego bi i trebali.imaju svoj krevet ,obroke druzenje aktivnosti i mir boziji.
    Kad nije frka svi su zadovoljni.😁
    Cek nisam te pohvatala sta ti je sa ciklusom?Ja sam pocela mjerit u ustima ...vidjet cu kako ce to ici.
    A ono...cim bude lh pik ja pocinjem piskat testove.
    Bogami ne planiram ovaj mjesec histerisat zbog minusa.Zelim biti opustena ...pa polako

Mallla
    02. Svibanj 2019. 19:44

Ma ništa extra kod mene 8dc, kremasti iscjedak i temp niska kako i treba bit..  Mir za sad, čekam neki uzbudljiviji period

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.