Ma nemam lh trakice :) imala 5 iz Mullera :) po tome je bas teško pogoditi PIK :) neću raditi testove vise prije kašnjenja… nema smisla, da je i +, može opet biti samo biokemijska…. neka fino kasni par dana, pa bude sigurniji rezultat…. a ne ovako, ko neka curica sam nestrpljiva … a još i radim i zdravstvu …. lako drugima govoriti 🤣🤣🤣🤣
Vuky nisam mogla a da se ne zakacim za ovo "radim u zdravstvu"😀
Takodjer👍
Pa znas da smo mi po pitanju toga najgori pacijenti a najvise analiziramo i mudrujemo…hehebe
Hahaah dobre ste oboje 😂 a bome si i u pravu 😁
A vidi nas 😂😂😂 sve neke obrazovane žene a gore nego djeca 😂😂😂 ja sam socijalna radnica
url=https://lilypie.com]
Užas... i onda sto znam, znam i da nije pravilo i da ima sto varijacija na temu 🤣
Uglavnom, imam osjećaj da ću dobiti i ful jak iscjedak.... to mi je ovi ciklus drugačije...
Ja sam med.sestra
13godina interni i zarazni
3godine psihijatrije🙃😄
Evo poceo moj pms, perem, cistim na veliko, za par dana dolazi vjestica sigurno..al bar bu kuca izglancana :D uvijek me tak primi i onda i one sitnice koje mi se ovak nedaju svakodnevno pocistim i preslozim :D ima koja jos takav pms? :D
dan cure.
ja sam sad nakon ovulacije još dan , dva piškila trakice i bljedila je druga crta. kad sam trebala dobiti M a bilo je očito da neću, prije odlaska u ljekarnu sam probala lh trakicu i bila je pozitivna.
Ja sam dobro, nastojim ne razmišljati previše o simptomima i svemu jer se onda na kraju cijeli dan pipkam, gledam. Imam osjećaj da su mi grudi manje osjetljive ( ili sam se možda već navikla na ovakav osjet), mučnine nemam, nisam nešto ni umorna, oni grčevi u trbuhu i leđima jako su rijetki. Lice mi je užasno i jedem kao da nema sutra- jel može to pod simptome?
imam pregled 9.5. tad će biti ravno 6 tjedana pa ćemo vidjeti.
ja ne radim u zdravstvu ali se slažem da ste vi najgori pacijenti (imam bliske osobe zdravsvene radnike)
[iimg]
Ja ne radim u zdravstvu, ali takodjer imam bliske osobe koje radim i znam koje su to analize 😁 a bas sam neki dan pomislila kak bi bilo super da radim jer bi onda kao mozda bolje to sve shvacala, mozda bi mogla nesto poduzet blabla. Dubioze na kvadrat 😂😂😂
Baby tvoj pms je zapravo dobra stvar za kucu 😁 ja nemam takav pms, moj se ocituje u zivcanim ispadima i tu naravno najvise strada muz 😊
Annika naravno da ovi simptomi prolaze. Sjecam se sestre da je taman oko 6og tjedna pocela gutat hranu kao lavina, a i dobila je par pravih pristica 😁
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji