Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunčica5
    02. Svibanj 2019. 20:27

zvjezdica37

Sunčica5

I da nikako uhvatiti pik ovaj ciklus.
    Folikul mi je cca 25 mm, pred pucanje.
    Krenula sam 9dc s pisanjem trakica i ide sve svijetlija a idem na folikulometrije tako da su me malo razocarale trakice ( nisam mislila da cu ikad to doziviti) bas sam ih nedavno hvalila i eto

Suncice znaci hoces reci da ces ovulirat a pik nisi niti uhvatila?ajme pa jel ima neka metoda majko mila na koju se mozes oslonit.
    Ah da…ima….
    Keks keks i keks🤪🤭🤭🤭
    Nekad je bas bilo jednostavno a sad do navecer zaspem prije djeteta..haha joj.

Ma cudno mi je ovaj ciklus jer inace bas svaki ciklus uhvatim pik a sad mi je najtamnija trakica bila 9dc.
    Vidjeti cu u subotu jel folikul pukao.

Taj dio pokrivamo  pa sto bude.

“Nebo strpljive voli.”

Sunčica5
    02. Svibanj 2019. 20:28

Ovako inace izgleda moja pozitivna lh trakica 

“Nebo strpljive voli.”

vuky
    02. Svibanj 2019. 20:38

Meni je temperatura 37, nebi je mjerila, ali noćas sam se preznojila i danas kad sam sa posla došla sam gorila, sada poslje treninga sam ok ....valjda nije neka prehlada sad....

zvjezdica37
    02. Svibanj 2019. 20:47

Sunčica5

Wow super izgleda

• baby
    02. Svibanj 2019. 20:55

Sunčica5

Pravi pik 😍

Mallla
    02. Svibanj 2019. 21:06

Pik ipo... Jel to stari? 

url=https://lilypie.com]

02. Svibanj 2019. 21:17

zvjezdica37

Ja sam med.sestra
    13godina interni i zarazni
    3godine psihijatrije🙃😄

Hhhhh pa gospodo psihijatrice s obzirom na sve dosad procitano o simptomima..ne simptomima... i svemu ostalo..mislis li dasmo  zrele za jedan posjet ili imamo jos fore?🥴🥴🥴🥴🥴😂😂😂😂😂

02. Svibanj 2019. 21:18

Sunčica5

Ovo je stvarno dobar pik.....kad ti je to bilo?

02. Svibanj 2019. 21:19

baby

A nervozna sam jako dan prije nego trebam dobiti..po tak nekih stvarima znam da se blizi…kad me primi znam cak i rolete prati 🤣😂

Ooooo Baby mozes kod mene svratiti usput 😂😂😂😂 dobro bi mi doslo 😛😛😛😛

02. Svibanj 2019. 21:20

Mallla

A vidi nas 😂😂😂 sve neke obrazovane žene a gore nego djeca 😂😂😂 ja sam socijalna radnica

Hahahhaha pa to je to da....za svoje zvanje uvijek najgore....ak.me kuzis 😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.