I da nikako uhvatiti pik ovaj ciklus.
Folikul mi je cca 25 mm, pred pucanje.
Krenula sam 9dc s pisanjem trakica i ide sve svijetlija a idem na folikulometrije tako da su me malo razocarale trakice ( nisam mislila da cu ikad to doziviti) bas sam ih nedavno hvalila i eto
Suncice znaci hoces reci da ces ovulirat a pik nisi niti uhvatila?ajme pa jel ima neka metoda majko mila na koju se mozes oslonit.
Ah da…ima….
Keks keks i keks🤪🤭🤭🤭
Nekad je bas bilo jednostavno a sad do navecer zaspem prije djeteta..haha joj.
Ma cudno mi je ovaj ciklus jer inace bas svaki ciklus uhvatim pik a sad mi je najtamnija trakica bila 9dc.
Vidjeti cu u subotu jel folikul pukao.
Taj dio pokrivamo pa sto bude.
“Nebo strpljive voli.”
Ovako inace izgleda moja pozitivna lh trakica
“Nebo strpljive voli.”
Meni je temperatura 37, nebi je mjerila, ali noćas sam se preznojila i danas kad sam sa posla došla sam gorila, sada poslje treninga sam ok ....valjda nije neka prehlada sad....
Ja sam med.sestra
13godina interni i zarazni
3godine psihijatrije🙃😄
Hhhhh pa gospodo psihijatrice s obzirom na sve dosad procitano o simptomima..ne simptomima... i svemu ostalo..mislis li dasmo zrele za jedan posjet ili imamo jos fore?🥴🥴🥴🥴🥴😂😂😂😂😂
Ovako inace izgleda moja pozitivna lh trakica
Ovo je stvarno dobar pik.....kad ti je to bilo?
A nervozna sam jako dan prije nego trebam dobiti..po tak nekih stvarima znam da se blizi…kad me primi znam cak i rolete prati 🤣😂
Ooooo Baby mozes kod mene svratiti usput 😂😂😂😂 dobro bi mi doslo 😛😛😛😛
A vidi nas 😂😂😂 sve neke obrazovane žene a gore nego djeca 😂😂😂 ja sam socijalna radnica
Hahahhaha pa to je to da....za svoje zvanje uvijek najgore....ak.me kuzis 😂😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji