Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Svibanj 2019. 00:10

zvjezdica37

Mallla

Ova bi se grupa trebala zvat Simptom sa velikim S.
    😂😂😂 Zakoračih ja u 7dc a 4 dan mace i vrkute.
    Dakle 3 dana mi je bila baš M, i kad sam pomislula da je stala ona nije stala već sam iduća 2 dana smećkarila i tu i tamo rozo. Jajnike osjećam stalno, onako kao da je Ovulacija. I ono što se najviše ističe su grudi. Velike, čvrste i teške, zapravo su takve jedino u trudnoći bile. Ma kakvi silikoni maca i vrkuta prava stvar za dobre balkone 😂😂

Pa Mallla.mogu ti reci da ustvari vrkuta itekako ima smisla jer djeluje kao i kontracepcija ,ima u sebi valjda neceg sto djeluje poput progesterona i estrogena koliko sam upoznata ,pa logicno i da cice bujaju.
    Ja se ne bunim,puna trojka ,taman 👍🙃

Je je i maca i vrkuta izravno bildaju progesteron i estrogen, prekopala sam sinoć net u vezi toga. Ma bila bi luda buniti se, cicke stoje ko nacrtane 😊
    E da i moram zaključit da mi je sex bolji, valjda je sve prokrvljenije, bolja cirkulacija i definitivno bolji osjećaj. Jedino me živciraju jajnici što ih stalno osjećam. 
    Vuky žao ni he je za - ali još nije gotovo. Lh trakice (roze) počmu ponovno tamniti pred M kod mene.
    Zvjezdice ta ti je dobra piškit hcg kao LH 😂

url=https://lilypie.com]

02. Svibanj 2019. 05:21

vuky

Martina1982 Super sto je sve ok, sad pauza pa akcija ☺️
    Uopće se nekako vise ne nadam, budem ful optimistična, a onda mi skroz opadne entuzijazam kako se bliži M 😕

Hvala Vuky. Mislim da je to normalno tako kod svakog jer si zelimo jedno a znamo da postoje dva ishoda. Ali to je normalan proces. Treba sam ostat trijezne glave i kako god bude prihvatiti i ici dalje. 😎😉👍

02. Svibanj 2019. 05:22

Sunčica5

Bok curee 😊

Evo moje 9dc 😉
    Bas me zanima sto ce ultrazvuk reci.
    Inace ovaj ciklus sam na klomifenu i folikulometrijama.

E super. Bas i mene zanima zbog usporedbe trakicr i ultrazvuka. Da li ce biti poklapanja. Obavezno nam javljaj 👍👍👍👍

02. Svibanj 2019. 05:23

Mallla

Aaa sad kužim anovulaciju, znači tako se prepoznaje EUREKA💡

Hhhhhh eto i nesto smo novo naucili 😂...cini mi se da ova 😈ima sto lica...🤦‍♀️

02. Svibanj 2019. 05:25

vuky

Ne bas, možda češće idem na wc … zato i govorim… pred par dana me povremeno bolucka trbuh ko kad stvari imam, i imam nešto jaci iscjedak…. no mislim da to sve bude i u PMS-u ponekad…. čekati 5.5. i nema druge :) moje sve kažu da su prave simptome imale nakon kašnjenja, ali nisu toliko pratile sve ko ja….

E pa da najgore sta svi simptomi budu isti. I sto mi osluskujemo svoje tjelo sa 100 posto. One koje nisu planirale ili toliko davale paznje nisu niti skuzile da dok im nije izostala 😈. Pa su povezale loncice. 😁Al nema veze sta. Mozes se nadat i moras skroz dok se ne pokaze suprotno i dok ne dode 😈

02. Svibanj 2019. 05:29

LjubičicaX

Martina odlične vijesti, sad samo malo strpljenja dok ne dođe vrijeme da loviš pik ☺ Do tada se odmoriš psihički od svega, još ako ovaj ciklus budeš radila folikulometriju što si pominjala, eto tebi plusića 💜
    Hvala što si razjasnila pojam anovulacijskog ciklusa, sad mi mnogo toga jasnije. Eto dođete mi kao mentorice, toliko toga sam od vas naučila i to uz super druženje 💜
    Lady super što se tako poklopilo, opasno mi miriše da dobitnu kombinaciju 😘

Hvala ❤pa jest malo lakse jer ne mjerim temp i ne trosim trakice dok ne popim tablete i ne dode  😈 . Pa iskreno mislim da ce me opet staviti na tablete za poticanje ovulacije kao i orvi put. Samo me prije toga stavila na 2 mjeseca pijenja kontracepcijskih jer je htjela znat kad cu dobiti tocno 😈. A to mi se ne da cekat toliko 😔 Al necu donositi zakljucke sama prije nego je potrebno. Hhhhh slazem se da. Svaka ima neko svoje iskustvo koje nam moze pomoci i to je dobro. 👍👍👍

02. Svibanj 2019. 05:32

zvjezdica37

Martina1982

Ja se ovaj mjesec ne pridruzujem odbrojavanju jer sam dobila da ih pijem jos 7 dana tak da bi ju trebala dobiti tam oko 10 ili 11.5 al ovo je bez O. Ginica kaze da moja maternica dobro izgleda i da nije uopce losa barem koliko je ona u ovih 3 godinr koliko sam kod nje vidla. Aspiron mi je izbacila pa ce mi kad dodem kod nje na kontrolu 17.5 uvesti sprice umjesto Aspirina. Tako da po njenom sve je u redu. I nakon ovog ciklusa sta ce proc nastavljamo.dalje raditi na bebici. 🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰👍👍👍👍😁😁😁 Ovo je bio po njoj isto anoovulacijski ciklus.

Martina izgleda imas dobru ginicku koja se zna i postaviti u situacijama i sve objasniti.
    Cak sam i za sebe nasla odgovore za anovulacijske cikluse u kojima sad vidim da ih je bilo dosta ,ovako kako je ona to opisala.
    Jako mi je drago da je kod tebe ustvari sve ok i da ces uakoro i ti radit na bebanu,vrijeme ce i ovaj mjesec proletiti vidjet ces…
    Pogotovo uz nase price ideje i novosti🤞😚🤞🤞😚😚🦋🦋🦋🦋🦋🦋

Pa je dobra je. Ponekad nema.bas puno vremena za pricu koliko bi mozda ja htjela. Ali sigurna sam da uradi ono sta treba i kaze sta je. Pa da sad malo odmora a onda akcija. Mislim da mi muz malo svika polako. Jer ovih dana bas nemamo akciju. 😊😊 al dobro izdrzat ce on....bilo je i gorih dana 😂😂😂😂 

02. Svibanj 2019. 05:32

zvjezdica37

Mallla

Vuky tek zapravo kad shvatiiš da si T onda skontaš da si imala simptome. Samo što su simptomi i PMS jako jako slični. Mučnine i to počme tamo oko 7tt a bockanja, iscjedak i te neke PMS stvari počmu ranije.
    Ali ne vrijedi razbijat glavu previše (lako mi je sad reć) 5ti će brzo i znat ćeš a do tada probaj ne misliti na torticu.

Da ali ja sad upravo razmisljam posto sam dosada imala sve moguce i nemoguce simptome i znakove T ,sto cu ovaj mjesec izmislit od simptoma kao znak T?🤣🤣🤣

Ahahhahaha ak nades neki novi obavezno pisi 😂😂😂😂😂

02. Svibanj 2019. 05:34

Mallla

Ova bi se grupa trebala zvat Simptom sa velikim S.
    😂😂😂 Zakoračih ja u 7dc a 4 dan mace i vrkute.
    Dakle 3 dana mi je bila baš M, i kad sam pomislula da je stala ona nije stala već sam iduća 2 dana smećkarila i tu i tamo rozo. Jajnike osjećam stalno, onako kao da je Ovulacija. I ono što se najviše ističe su grudi. Velike, čvrste i teške, zapravo su takve jedino u trudnoći bile. Ma kakvi silikoni maca i vrkuta prava stvar za dobre balkone 😂😂

Hormoniii su cudo 😉😎A vis ja zaboravila pitat G jel smijem koristiti Vrkutu i Macu....🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ trebam pisat podsjetnik. Eno bezveze stoje u ormaru. 

02. Svibanj 2019. 05:35

vuky

Napravila sam test, negativan … bila sam nestrpljiva…. ponoviti ću ukoliko M bude kasnila….

Mozda malo rano. Al postoji jos sansa 👍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.