II. ODBROJAVANJE
VUKY - 4 dana - 5.5.2019 ♡
BABY - 8 dana - 9.5.2019 ♡
ZVJEZDICA 37 -23 dana - 24.5.2019 ♡
MALLLA - 25 dana - 26.5.2019 ♡
SUNCICA5 - 18 dana - 19.5.2019 ♡
LADY_E - 21 dana - 22.5.2019 ♡
LJUBICICAX - 17 dana - 18.5.2019 ♡
Martina lijepo je čuti da je sve u redu i da se akcija nastavlja Super Super ❤️
Za prvu nam je trebalo 10mj trakica, a za drugu 3mj ne praćenja al biokemijska.
Zato znam da možemo samo je pitanje kad će se ulovit.
Još da mi je znati kako prepoznati anovulacijski ciklus 😂😂
Vi ste mi ovdje sjele i baš guštam s vama. Kad pomislim odustat vi me motivirate.
url=https://lilypie.com]
Mogla bi SMEP probat sex na Ntu. Taman se bližim 8danu
Martina pa to su odlicne vijesti!!!! Jako mi je drago da je situacija dobra i da nam se iduci mjesec prikljucujes u odbrojavanju 😊😊 a brzo ce proci tih mjesec dana pa onda opet malo pracenja i iscekivanja plusica. Super mi je sto si toliko pozitivna u svemu tako da rezultat nece sigurno izostati 😊🤗
Sto se tice ovog brljanja oko dolaska M, mene je to mucilo jer sam pomislila da mozda zbog tog ne znam izracunati kad ce biti O i iduca M. Ali evo i ja vec 2 mj racunam od prvog dana pravog krvarenja da je 1dc.
Ova SMEP metoda mi se cini bas dobra i od iduceg mjeseca cu probati po njoj ako do tad ne bude nista.
Sad mi ovulacija prema prognozama stize bas u vrijeme kad bi trebali muz i ja na vikend odmor na more pa cure drzite fige da ta klima bude presudna 😁
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Martina lijepo je čuti da je sve u redu i da se akcija nastavlja Super Super ❤️
Za prvu nam je trebalo 10mj trakica, a za drugu 3mj ne praćenja al biokemijska.
Zato znam da možemo samo je pitanje kad će se ulovit.
Još da mi je znati kako prepoznati anovulacijski ciklus 😂😂
Vi ste mi ovdje sjele i baš guštam s vama. Kad pomislim odustat vi me motivirate.
Ma jest moze se...sam nekom treba prije nekom kasnije ali desit ce se.😉😎👍😁 Sto se tice anoovulacijskog ciklusa koliko sam ja sad skuzila i koliko mi je ona objasnila su dva slucaja. Da 😈 ne dode uopce nikako pa se mora izazvati 😈 tabletama ( sto je kod vecine slucaj) ili da dode u terminu ali bude jako jako jako obilna sa ugruscima.To znaci mijenjanje ulozaka svako malo. Mislim da bi skuzila i sama jer ja sam primjetila da nes ne valja iako su mi oduvijek bile obilne. Meni je bila jakooooo obilna i bolna onak. Jedan ibuprofen nis posebno. Znalo me i gore boliti.
Martina pa to su odlicne vijesti!!!! Jako mi je drago da je situacija dobra i da nam se iduci mjesec prikljucujes u odbrojavanju 😊😊 a brzo ce proci tih mjesec dana pa onda opet malo pracenja i iscekivanja plusica. Super mi je sto si toliko pozitivna u svemu tako da rezultat nece sigurno izostati 😊🤗
Sto se tice ovog brljanja oko dolaska M, mene je to mucilo jer sam pomislila da mozda zbog tog ne znam izracunati kad ce biti O i iduca M. Ali evo i ja vec 2 mj racunam od prvog dana pravog krvarenja da je 1dc.
Ova SMEP metoda mi se cini bas dobra i od iduceg mjeseca cu probati po njoj ako do tad ne bude nista.
Sad mi ovulacija prema prognozama stize bas u vrijeme kad bi trebali muz i ja na vikend odmor na more pa cure drzite fige da ta klima bude presudna 😁
Uuuuuu ma prima se onda sto posto. More...sunce...romantika..opustanje..dobitna kombinacija 🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰👍👍👍👍
Potpisujem. Ja ovdje nisam dugo, valjda svega 2 tjedna, ali samo citanje vasih komentara me toliko podize i daje snagu da nastavim dalje. Ovu M nekako najlakse pishicki podnosim 😁
Cini se kao dobitna kombinacija, a jos malo vina nece skoditi 😁😁😁😍😍😍
Martina1982 Super sto je sve ok, sad pauza pa akcija ☺️
Uopće se nekako vise ne nadam, budem ful optimistična, a onda mi skroz opadne entuzijazam kako se bliži M 😕
Aaa sad kužim anovulaciju, znači tako se prepoznaje EUREKA💡
Sortiraj odgovore
Najstariji