Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    30. Travanj 2019. 13:22

Vuky, drzim ti fige da nas ugodno iznenadis za par dana :) imas kakve simptome?

vuky
    30. Travanj 2019. 13:32

Ne bas, možda češće idem na wc ... zato i govorim... pred par dana me povremeno bolucka trbuh ko kad stvari imam, i imam nešto jaci iscjedak.... no mislim da to sve bude i u PMS-u ponekad.... čekati 5.5. i nema druge :) moje sve kažu da su prave simptome imale nakon kašnjenja, ali nisu toliko pratile sve ko ja.... 

Lady_E
    30. Travanj 2019. 14:49

Vuky ma mislim da ti je svima nama tako. Ja isto prolazim faze kad bas mislim da se primilo po nekim simptomima, a onda ima dana kad sam sigurna da ne bude nista. Probaj biti opustena i smirena, vrijeme ce ti sve pokazati. Brzo ce 5.5. 😊 

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

LjubičicaX
    30. Travanj 2019. 15:03

Martina  odlične vijesti, sad samo malo strpljenja dok ne dođe vrijeme da loviš pik ☺ Do tada se odmoriš psihički od svega, još ako ovaj ciklus budeš radila folikulometriju što si pominjala, eto tebi plusića 💜
    Hvala što si razjasnila pojam anovulacijskog ciklusa, sad mi mnogo toga jasnije. Eto dođete mi kao mentorice, toliko toga sam od vas naučila i to uz super druženje 💜
    Lady super što se tako poklopilo, opasno mi miriše da dobitnu kombinaciju 😘

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

vuky
    30. Travanj 2019. 15:15

Lady zdrav razum mi kaže da većina ni nema ovako rano simptome, eventualno možda manji postotak... a opet taj crvic koji me kopka ... ali opustiti ću se, promjeniti ne možemo, samo čekati ☺️ Sretno nam svima u iščekivanom plusu 😊

Mallla
    30. Travanj 2019. 16:54

Vuky tek zapravo kad shvatiiš da si T onda skontaš da si imala simptome. Samo što su simptomi i PMS jako jako slični. Mučnine i to počme tamo oko 7tt a bockanja, iscjedak i te neke PMS stvari počmu ranije. 
    Ali ne vrijedi razbijat glavu previše (lako mi je sad reć) 5ti će brzo i znat ćeš a do tada probaj ne misliti na torticu. 

url=https://lilypie.com]

vuky
    30. Travanj 2019. 17:11

Da bar mogu pojesti torticu 🤣🤣🤣🤣
    Idem fino na trening da ne mislim na ništa 🥰
    Čitam ove curke koje se godinama trude i žele i mislim si kako sam bezobrazna, tek smo počeli raditi na bebi 😕 

A to sam i mislila, mogu ja sad misliti da su mi to simptomi, a sa druge strane sve je slično u PMS-u, s tim da ja PMS-u niti sam prije davala pažnju niti bi ga puno osjetila, znala sam dobiti na kilaži imalo prije nego mi krene bi zbudila za slatkim i to čokoladom nekom 😎

Sunčica5
    30. Travanj 2019. 18:32

Bok curee 😊

Evo moje 9dc 😉

“Nebo strpljive voli.”

zvjezdica37
    30. Travanj 2019. 20:16

Martina1982

Ja se ovaj mjesec ne pridruzujem odbrojavanju jer sam dobila da ih pijem jos 7 dana tak da bi ju trebala dobiti tam oko 10 ili 11.5 al ovo je bez O. Ginica kaze da moja maternica dobro izgleda i da nije uopce losa barem koliko je ona u ovih 3 godinr koliko sam kod nje vidla. Aspiron mi je izbacila pa ce mi kad dodem kod nje na kontrolu 17.5 uvesti sprice umjesto Aspirina. Tako da po njenom sve je u redu. I nakon ovog ciklusa sta ce proc nastavljamo.dalje raditi na bebici. 🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰👍👍👍👍😁😁😁 Ovo je bio po njoj isto anoovulacijski ciklus.

Martina izgleda imas dobru ginicku koja se zna i postaviti u situacijama i sve objasniti.
    Cak sam i za sebe nasla odgovore za anovulacijske cikluse u kojima sad vidim da ih je bilo dosta ,ovako kako je ona to opisala.
    Jako mi je drago da je kod tebe ustvari sve ok i da ces uakoro i ti radit na bebanu,vrijeme ce i ovaj mjesec proletiti vidjet ces...
    Pogotovo uz nase price ideje i novosti🤞😚🤞🤞😚😚🦋🦋🦋🦋🦋🦋

zvjezdica37
    30. Travanj 2019. 20:18

Sunčica5

Bok curee 😊

Evo moje 9dc 😉
    Bas me zanima sto ce ultrazvuk reci.
    Inace ovaj ciklus sam na klomifenu i folikulometrijama.

Imas jos dosta do crvenog,ali izgleda kao da ce se i zatamniti za dva tri dana👍👍🦋🦋🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.