Vuky, drzim ti fige da nas ugodno iznenadis za par dana :) imas kakve simptome?
Ne bas, možda češće idem na wc ... zato i govorim... pred par dana me povremeno bolucka trbuh ko kad stvari imam, i imam nešto jaci iscjedak.... no mislim da to sve bude i u PMS-u ponekad.... čekati 5.5. i nema druge :) moje sve kažu da su prave simptome imale nakon kašnjenja, ali nisu toliko pratile sve ko ja....
Vuky ma mislim da ti je svima nama tako. Ja isto prolazim faze kad bas mislim da se primilo po nekim simptomima, a onda ima dana kad sam sigurna da ne bude nista. Probaj biti opustena i smirena, vrijeme ce ti sve pokazati. Brzo ce 5.5. 😊
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Martina odlične vijesti, sad samo malo strpljenja dok ne dođe vrijeme da loviš pik ☺ Do tada se odmoriš psihički od svega, još ako ovaj ciklus budeš radila folikulometriju što si pominjala, eto tebi plusića 💜
Hvala što si razjasnila pojam anovulacijskog ciklusa, sad mi mnogo toga jasnije. Eto dođete mi kao mentorice, toliko toga sam od vas naučila i to uz super druženje 💜
Lady super što se tako poklopilo, opasno mi miriše da dobitnu kombinaciju 😘
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Lady zdrav razum mi kaže da većina ni nema ovako rano simptome, eventualno možda manji postotak... a opet taj crvic koji me kopka ... ali opustiti ću se, promjeniti ne možemo, samo čekati ☺️ Sretno nam svima u iščekivanom plusu 😊
Vuky tek zapravo kad shvatiiš da si T onda skontaš da si imala simptome. Samo što su simptomi i PMS jako jako slični. Mučnine i to počme tamo oko 7tt a bockanja, iscjedak i te neke PMS stvari počmu ranije.
Ali ne vrijedi razbijat glavu previše (lako mi je sad reć) 5ti će brzo i znat ćeš a do tada probaj ne misliti na torticu.
url=https://lilypie.com]
Da bar mogu pojesti torticu 🤣🤣🤣🤣
Idem fino na trening da ne mislim na ništa 🥰
Čitam ove curke koje se godinama trude i žele i mislim si kako sam bezobrazna, tek smo počeli raditi na bebi 😕
A to sam i mislila, mogu ja sad misliti da su mi to simptomi, a sa druge strane sve je slično u PMS-u, s tim da ja PMS-u niti sam prije davala pažnju niti bi ga puno osjetila, znala sam dobiti na kilaži imalo prije nego mi krene bi zbudila za slatkim i to čokoladom nekom 😎
Ja se ovaj mjesec ne pridruzujem odbrojavanju jer sam dobila da ih pijem jos 7 dana tak da bi ju trebala dobiti tam oko 10 ili 11.5 al ovo je bez O. Ginica kaze da moja maternica dobro izgleda i da nije uopce losa barem koliko je ona u ovih 3 godinr koliko sam kod nje vidla. Aspiron mi je izbacila pa ce mi kad dodem kod nje na kontrolu 17.5 uvesti sprice umjesto Aspirina. Tako da po njenom sve je u redu. I nakon ovog ciklusa sta ce proc nastavljamo.dalje raditi na bebici. 🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰👍👍👍👍😁😁😁 Ovo je bio po njoj isto anoovulacijski ciklus.
Martina izgleda imas dobru ginicku koja se zna i postaviti u situacijama i sve objasniti.
Cak sam i za sebe nasla odgovore za anovulacijske cikluse u kojima sad vidim da ih je bilo dosta ,ovako kako je ona to opisala.
Jako mi je drago da je kod tebe ustvari sve ok i da ces uakoro i ti radit na bebanu,vrijeme ce i ovaj mjesec proletiti vidjet ces...
Pogotovo uz nase price ideje i novosti🤞😚🤞🤞😚😚🦋🦋🦋🦋🦋🦋
Bok curee 😊
Evo moje 9dc 😉
Bas me zanima sto ce ultrazvuk reci.
Inace ovaj ciklus sam na klomifenu i folikulometrijama.
Imas jos dosta do crvenog,ali izgleda kao da ce se i zatamniti za dva tri dana👍👍🦋🦋🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji