Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    30. Travanj 2019. 20:20

Mallla

Vuky tek zapravo kad shvatiiš da si T onda skontaš da si imala simptome. Samo što su simptomi i PMS jako jako slični. Mučnine i to počme tamo oko 7tt a bockanja, iscjedak i te neke PMS stvari počmu ranije.
    Ali ne vrijedi razbijat glavu previše (lako mi je sad reć) 5ti će brzo i znat ćeš a do tada probaj ne misliti na torticu.

Da ali ja sad upravo razmisljam posto sam dosada imala sve moguce i nemoguce simptome i znakove T ,sto cu ovaj mjesec izmislit od simptoma  kao znak T?🤣🤣🤣

zvjezdica37
    30. Travanj 2019. 20:23

Lagano ide odbrojavanje ja sam  na 8danu ciklusa i jos uvijek nisam ni jednu temperaturu zabiljezila jer svako facking jutro zaboravim stavit toplomjer u usta...
    Izgleda je ovo mjesec kad cu malo ili ni malo pratit znakove..
    A i nek oni malo mene prate ,dosta sam i previse umisljala vidjela osjetila itd...dobro nisam u kavu gledala sta ce mi sljedece bit😎😎🤪

Lady_E
    30. Travanj 2019. 22:48

Zvjezdice bas si me sad fino nasmijala 😂😂😂 i sama se pitam sta cu vise izmisliti. Najbolje mi je kad procitam nesto i opa evo nakon 5 min imam i taj simptom 😁

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Mallla
    01. Svibanj 2019. 00:40

Ova bi se grupa trebala zvat Simptom sa velikim S. 
    😂😂😂 Zakoračih ja u 7dc a 4 dan mace i vrkute.
    Dakle 3 dana mi je bila baš M, i kad sam pomislula da je stala ona nije stala već sam iduća 2 dana smećkarila i tu i tamo rozo. Jajnike osjećam stalno, onako kao da je Ovulacija. I ono što se najviše ističe su grudi. Velike, čvrste i teške, zapravo su takve jedino u trudnoći bile. Ma kakvi silikoni maca i vrkuta prava stvar za dobre balkone 😂😂

url=https://lilypie.com]

vuky
    01. Svibanj 2019. 10:26

Napravila sam test, negativan ... bila sam nestrpljiva.... ponoviti ću ukoliko M bude kasnila.... 

zvjezdica37
    01. Svibanj 2019. 20:00

Lady_E

Zvjezdice bas si me sad fino nasmijala 😂😂😂 i sama se pitam sta cu vise izmisliti. Najbolje mi je kad procitam nesto i opa evo nakon 5 min imam i taj simptom 😁

Lady_E

Ljudski mozak je jos uvujek enigma al to sto smislit moze ,stvarno je freak,al bar se uvijek mozemo iznenadit sami sebi ako nista drugo😊

zvjezdica37
    01. Svibanj 2019. 20:02

vuky

Napravila sam test, negativan … bila sam nestrpljiva…. ponoviti ću ukoliko M bude kasnila….

Mislim da bih i ja napravila isto kao i ti.Cak si razmisljam da sad kad mi stignu testici kineski ,jedno deset dana prije menge cu svaki dan piskati tako da se nemogu razocarati cekajuci i ocekujuci plus.
    Nisam jos taj sistwm🤣 isprobala pa reko ajde...

zvjezdica37
    01. Svibanj 2019. 20:05

Mallla

Ova bi se grupa trebala zvat Simptom sa velikim S.
    😂😂😂 Zakoračih ja u 7dc a 4 dan mace i vrkute.
    Dakle 3 dana mi je bila baš M, i kad sam pomislula da je stala ona nije stala već sam iduća 2 dana smećkarila i tu i tamo rozo. Jajnike osjećam stalno, onako kao da je Ovulacija. I ono što se najviše ističe su grudi. Velike, čvrste i teške, zapravo su takve jedino u trudnoći bile. Ma kakvi silikoni maca i vrkuta prava stvar za dobre balkone 😂😂

Pa Mallla.mogu ti reci da ustvari vrkuta itekako ima smisla jer djeluje kao i kontracepcija ,ima u sebi valjda neceg sto djeluje poput progesterona i estrogena koliko sam upoznata ,pa logicno i da cice bujaju.
    Ja se ne bunim,puna trojka ,taman 👍🙃

vuky
    01. Svibanj 2019. 20:09

Sad vise ne mislim ovo je simptom, ono je simptom, ako nema hormona, nema simptoma ... tako mi lakše nekako... jedino sto ovaj mjesec nećemo loviti O je dragi neće biti tad tu ... jedino da na bolovanje odem 😕

vuky
    01. Svibanj 2019. 20:54

Kako vama budu lh trakice pred M? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.