Tako je i nama bilo. Njemu nalaz dobar, moji su isto svi bili dobri, a vadila sam bila i hormone itd., ali eto, jednostavno se nije ranije poklopilo. Sad pokušavamo 2. put, opet ista prica…
Koliko dugo sad vec pokusavate?
Smijem pitati koliko ti je godina?
Meni 32,suprug je 11 stariji…pa ljudi jedva docekaju nabijati na nos godine…mislim,znam da se ne pomladjujemo,i da plodnost opada sto si stariji,ali opet,mislim da nismo ni toliko prestari…
Ma joj,ne znam vise!
Ja sam nekako mislila da cemo mi to bez problema,a ono šipak!
Evo da te utješim,ja imam 44 a muž 36,u braku smo 6 mj al pokusajemo ima oko 1 godinu i nesto..jos nisam cula komentare,al sam spremna..svjesna sam godina ali vjerujem da cu dobiti dijete..bila sam na pretragama i sve je u redu, oboje smo bili,ne planiram potpomognutu,nista, nego prirodnim putem pa ako Bog da bit ce,ako ne ,nece ni da dubim na glavi😉 .to je moje mišljenje😊
Imaš već dijete?
Kako to da ne planirate potpomognutu? Mislim, ne radi toga što nešto nije ok, nego čisto da ubrzate. Ja bi najradije već sad samo da ne čekam 100 godina.
Ne planiram,znam dosta parova koji su pokusavali puno puta sa potpomognutom i nista,samo su te zene prosle pakao,od šopanja sa tim hormonima,plus to nakon 42.god vise nemas pravo na besplatno
Tako je i nama bilo. Njemu nalaz dobar, moji su isto svi bili dobri, a vadila sam bila i hormone itd., ali eto, jednostavno se nije ranije poklopilo. Sad pokušavamo 2. put, opet ista prica…
Koliko dugo sad vec pokusavate?
Smijem pitati koliko ti je godina?
Meni 32,suprug je 11 stariji…pa ljudi jedva docekaju nabijati na nos godine…mislim,znam da se ne pomladjujemo,i da plodnost opada sto si stariji,ali opet,mislim da nismo ni toliko prestari…
Ma joj,ne znam vise!
Ja sam nekako mislila da cemo mi to bez problema,a ono šipak!
Evo da te utješim,ja imam 44 a muž 36,u braku smo 6 mj al pokusajemo ima oko 1 godinu i nesto..jos nisam cula komentare,al sam spremna..svjesna sam godina ali vjerujem da cu dobiti dijete..bila sam na pretragama i sve je u redu, oboje smo bili,ne planiram potpomognutu,nista, nego prirodnim putem pa ako Bog da bit ce,ako ne ,nece ni da dubim na glavi😉 .to je moje mišljenje😊
Imaš već dijete?
Kako to da ne planirate potpomognutu? Mislim, ne radi toga što nešto nije ok, nego čisto da ubrzate. Ja bi najradije već sad samo da ne čekam 100 godina.
Ne planiram,znam dosta parova koji su pokusavali puno puta sa potpomognutom i nista,samo su te zene prosle pakao,od šopanja sa tim hormonima,plus to nakon 42.god vise nemas pravo na besplatno
Moja prijateljica je u 42.god dobila prvo dijete,prvi mjesec kada su ona i suprug odlucili se ici na bebu
Nemo, razumijem onda, da. Zaboravila sam to nakon 42. Nije to lako prolaziti definitivno, a ne znam smije li se to reći, ali prijateljica mi je doktorica na onkologiji i rekla mi je da imaju izrazito velik broj žena koje su nakon potpomognute dobile rak maternice, jajnika ili dojki, da se o tome ne priča baš. Mene je to baš bilo šokiralo :(
Imate li djece otprije?
Ja vjerujem da će doći plus makar nam je svima teško ovako iščekivati svaki mjesec, ali očekujem da će i nas sve obradovati plus prije ili poslije.
I moja mama je rodila drugo dijete s 40 godina,vec je mislila da nema sanse sa ostane trudna!
Izmedju mene i brata je ogromna razlika i volim ga najvise na svijetu!🥰
Nadam se da ce vam se cim prije zelja ostvariti!😊
Kazem,ja sam nekako mislila da ce to ici malo lakse,jer smo u braku oko 1,5 godinu i ni tad se nismo pazili,ali evo u zadnjih par mjeseci tempiramo jer je po trakicama ispalo da smo do sad fulali ovulacije,i opet nema rezultata!
Ne pijem,ne pusim,hranim se dobro,nemam kg viska...ne znam sta jos pokusati ili koristiti da dodje do trudnoce🤦
Crnerupe daj nam sliku, na opis ti ne mogu ništa pametno reć!
Arwen 3mj je taman početak. Sad te kosi PMS i godine definitivno nisu razlog, jer meni je 30 mužu 35 pa opet ništa… Godina je prošla! Imam iza sebe uspješnu trudnoću ostvarenu s mojih 26 nakon 10mj gađanja plodnih dana pa ništa. Imam sad pregled 30og pa se nadam nekom novom koraku u ovoj priči.
Breskva neznam što reć za iscjedak, prati ga dalje, možda je implatacija u pitanju iako jen4dpo dosta rano za nešto takvo ali nikad ne znaš!
Ma znam da me drma PMS,inace stvarno nisam ovakva placipi*ka,ali eto…
Mozda da imamo jedno dijete,pa se ne bih ni zivcirala toliko sto drugo nece,a sad se uhvatim u razmisljanju da ako nece sad u ovim godinama bez problema,kako ce tek biti kasnije kad budem starija a odlucimo se da pokusamo dobiti drugo!
To si i ja mislim... Da imam jedno barem dijete nebih se živcirala koliko se ovako živciram.
Uvijek ti je negdje u glavi pitanje što ako neću biti mama? I to je ono... katastrofa. Totalno nepotrebno uz današnju medicinu i svašta ali eto... taj vražičak sumnje u nama neda mira.
Ja sam mlađa od tebe, bez ikakvih dijagnoza ali eto prošla je godina dana i dalje ništa... mislim sad je već godina i 2mj. Tako da... daj si još malo vemena prije nego što kreneš u konkretnu borbu.
Ja sam sad vadila hormone za svaki slučaj, da ginekologica svu sumnju makne s mene i MM treba raditi spermiogram. Nekako vjerujem da je i s njim sve u redu i da jednostavno moram imati još malo strpljenja. Rekla sam sama sebi ako do ljeta nebude ništa ili u slučaju lošeg spermiograma...idem lagano prema MPO.
𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡
Nemo, razumijem onda, da. Zaboravila sam to nakon 42. Nije to lako prolaziti definitivno, a ne znam smije li se to reći, ali prijateljica mi je doktorica na onkologiji i rekla mi je da imaju izrazito velik broj žena koje su nakon potpomognute dobile rak maternice, jajnika ili dojki, da se o tome ne priča baš. Mene je to baš bilo šokiralo :(
Imate li djece otprije?
Ja vjerujem da će doći plus makar nam je svima teško ovako iščekivati svaki mjesec, ali očekujem da će i nas sve obradovati plus prije ili poslije.
Nemam,nisam se niti planirala udati,😅a desilo se,imala sam problem sa zaljubljivanjem😅,a onda sam se zaljubila i udala i sada bi bila pre sretna da ostanem trudna
Evo cure, ja imam jedno dijete i opet mi je nekako teško... Ne bih voljela da ostane jedino dijete :(
Imate li djece otprije?
Nemam,nisam se niti planirala udati,😅a desilo se,imala sam problem sa zaljubljivanjem😅,a onda sam se zaljubila i udala i sada bi bila pre sretna da ostanem trudna
Hahaha a dogodi se to! I kao što se zaljubljivanje i udaja dogodilo nenadano, tako će i beba :))))
I moja mama je rodila drugo dijete s 40 godina,vec je mislila da nema sanse sa ostane trudna!
Izmedju mene i brata je ogromna razlika i volim ga najvise na svijetu!🥰
Nadam se da ce vam se cim prije zelja ostvariti!😊
Kazem,ja sam nekako mislila da ce to ici malo lakse,jer smo u braku oko 1,5 godinu i ni tad se nismo pazili,ali evo u zadnjih par mjeseci tempiramo jer je po trakicama ispalo da smo do sad fulali ovulacije,i opet nema rezultata!
Ne pijem,ne pusim,hranim se dobro,nemam kg viska…ne znam sta jos pokusati ili koristiti da dodje do trudnoce🤦
♥️
Imate li djece otprije?
Hahaha a dogodi se to! I kao što se zaljubljivanje i udaja dogodilo nenadano, tako će i beba :))))
Pa jel tako,ja vjerujem u to 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji