Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alisa
    18. Listopad 2019. 11:24

Martina1982

Alisa

Martina1982

Alisa

Pozdrav cure!imam i ja pitanje vezano za iscjedak..
    Pik sam ulovila 20.dc,danas mi je 24.dc a iscjedak i dalje proziran i rastezljiv al ne tako obilan,znaci kao da O treba tek biti..temp jutarnja 36.9..mozda nije bilo O?kakav je vama iscjedak poslije?

Kakva ti je tem. bila jucer? Buduci je pik bio na 20DC a znamo da se O moze desiti od ulovljenog pika 12 do 48 sati kasnije moguce da ti je to ostalo od O i sada se smanjuje te ce nestati skroz. Mislim da je to normalno.Ja sam ovaj ciklus imala samo jedan dan na dan O kao zvaka i onda par dana nista. Sad imam mljecni iscjedak. 20DC ili 6DPO. Ali mislim da je meni od progesterona takav.

Jucer 36.7 znaci u porastu je..negdje sam citala da takav iscjedak poslije O moze znaciti i manjak progesterona..

Na koji mislis? Moj ili tvoj? ☺️. Ak mislis na moj onda sigurno nije od manjka progesterona jer ga ja uzimam od nedjelje 😁. Ali ako mislis na svoj ne vjerujem i mislim da je to sasvim normalno sta ti se desava jer O nije bila tocno na 20 dan. A danas si 24DC. Tak da bi ja u tvom slucaju prije rekla da je taj iscjedak pokazatelj da je bila O bila.

Na svoj sam mislila 😊
    Ok,hvala ti puno i puno srece u ovom ciklusu kao i svim ostalim curkama 😘

18. Listopad 2019. 11:29

Alisa

Martina1982

Alisa

Martina1982

Alisa

Pozdrav cure!imam i ja pitanje vezano za iscjedak..
    Pik sam ulovila 20.dc,danas mi je 24.dc a iscjedak i dalje proziran i rastezljiv al ne tako obilan,znaci kao da O treba tek biti..temp jutarnja 36.9..mozda nije bilo O?kakav je vama iscjedak poslije?

Kakva ti je tem. bila jucer? Buduci je pik bio na 20DC a znamo da se O moze desiti od ulovljenog pika 12 do 48 sati kasnije moguce da ti je to ostalo od O i sada se smanjuje te ce nestati skroz. Mislim da je to normalno.Ja sam ovaj ciklus imala samo jedan dan na dan O kao zvaka i onda par dana nista. Sad imam mljecni iscjedak. 20DC ili 6DPO. Ali mislim da je meni od progesterona takav.

Jucer 36.7 znaci u porastu je..negdje sam citala da takav iscjedak poslije O moze znaciti i manjak progesterona..

Na koji mislis? Moj ili tvoj? ☺️. Ak mislis na moj onda sigurno nije od manjka progesterona jer ga ja uzimam od nedjelje 😁. Ali ako mislis na svoj ne vjerujem i mislim da je to sasvim normalno sta ti se desava jer O nije bila tocno na 20 dan. A danas si 24DC. Tak da bi ja u tvom slucaju prije rekla da je taj iscjedak pokazatelj da je bila O bila.

Na svoj sam mislila 😊
    Ok,hvala ti puno i puno srece u ovom ciklusu kao i svim ostalim curkama 😘

👍 hvala i tebi takoder 👍

Mika111
    18. Listopad 2019. 11:32

Gea hvala ti! Moram priznati da sam na pocetku ciklusa bila bas optimistična, ali eto, bas nas neće.
    Malo sam iznenađena da je m tako rano dosla, prije 2 tjedna sam bila na uzv-u i još nije bila o pa ispada da je m dosla nakon 11 ili 12 dana od o.....vidjet cu kako ce biti ovaj ciklus pa cu razgovarati ponovno s doktoricom

• Gea123
    18. Listopad 2019. 12:18

Mika - ja sam generalno imala dosta kratke druge faze (ako sam uopce imala ovulacije) i propisala mi je Utrogestan odmah poslije ovulacije u klomifenskom ciklusu. 

Gea123

Arwen87
    18. Listopad 2019. 12:48

Cure,zene,kako ste danas?
    Ima kakvih novosti?
    Ja sam danas totalno u banani,takav mi neki dan bezveze,imam slobodnog vremena pa razmisljam o glupostima!
    Mislim da nikad necu ostati trudna!😭
    Godinu i pol u braku,nismo pazili,zadnjih tri mjeseca tempiramo odnose oko i za vrijeme O i nista se ne dogadja!
    Nekako mi se cini da  cemo biti jedan od onih parova kod kojih je sve ok a svejedno nemaju srece da ostvare trudnocu prirodno!
    Mislim da je poceo moj klasicni PMS,sise mi se raspadaju i toliko bole da bi plakala od muke(prosli mjesec ih na Gynositolu nisam ni osjetila), nervozna sam, razdražljiva,sve mi smeta...
    Temperatura mi se krece od 37,0-37,5,ali mislim da to nista ne znaci jer ionako padne tek dan- dva pred M!
    Mislila sam si kupiti Encianov PMS free jer sam negdje naletila na komentare da je super za ublazavanje simptoma pms-a,i da poboljsava plodnost,i onda vidim da ga vise ne proizvode!
    On je na bazi konopljike,pa me zanima da li je itko od vas mozda koristio tablete ili tinkturu i kakva su vam iskustva!?

Odlucila sam i  da necu cekati do kraja godine,nego sljedeci mjesec mijenjam ginekologa i idem na folikulometriju pa cu vidjet i sta doktorica preporuca sto se tice kontrole hormona!
    Nadam se da ce to biti sve u redu,a ako i ne bude,da odmah pocnem rijesavati ono sto ne stima!
    Naravno,pod uvjetom da mi uopce dr.bude htjela raditi folikulometriju,jer iskreno,mi ovdje u Slavoniji se bas i ne mozemo pohvaliti nekim posebno dobrim ginekologom koji bi si dao truda,nego bude kako te zapadne i kako su koji dan raspolozeni!
    Ne zamjerite mi sto sam sad tu svega nadrobila i sto vam kukam,za pola toga kriv je pms😔
    Bit ce bolje!

Ana_Marija_2019
    18. Listopad 2019. 13:01

Arwen87, jeste li već bili na nekim pretragama?
    Ako te tješi, mi smo pokušavali baš u plodne dane nekih 10 mjeseci i tek nam je tada uspjelo.

Arwen87
    18. Listopad 2019. 13:11

Ana_Marija_2019

Arwen87, jeste li već bili na nekim pretragama?
    Ako te tješi, mi smo pokušavali baš u plodne dane nekih 10 mjeseci i tek nam je tada uspjelo.

Muz je radio spermiogram prije par mjeseci i nalaz mu je super!
    Ja sam bila na gin pregledu,odradjen palpatorni pregled,papa test,kolposkopija i uzv,takodjer sve u redu!
    Ni on ni ja nismo imali nekih problema,ali smo htjeli odraditi bar ono osnovno prije nego se bacimo u neke ozbiljnije poslove,da ne bi bilo da ostanem trudna pa onda otkrijemo nesto sto smo mogli/trebali rijesiti prije!

Ana_Marija_2019
    18. Listopad 2019. 13:25

Tako je i nama bilo. Njemu nalaz dobar, moji su isto svi bili dobri, a vadila sam bila i hormone itd., ali eto, jednostavno se nije ranije poklopilo. Sad pokušavamo 2. put, opet ista priča...

Arwen87
    18. Listopad 2019. 13:47

Ana_Marija_2019

Tako je i nama bilo. Njemu nalaz dobar, moji su isto svi bili dobri, a vadila sam bila i hormone itd., ali eto, jednostavno se nije ranije poklopilo. Sad pokušavamo 2. put, opet ista prica…

Koliko dugo sad vec pokusavate?
    Smijem pitati koliko ti je godina?
    Meni 32,suprug je 11 stariji...pa ljudi jedva docekaju nabijati na nos godine...mislim,znam da se ne pomladjujemo,i da plodnost opada sto si stariji,ali opet,mislim da nismo ni toliko prestari...
    Ma joj,ne znam vise!
    Ja sam nekako mislila da cemo mi to bez problema,a ono šipak!

Mika111
    18. Listopad 2019. 14:11

Gea bas cu joj napomenuti iduci put za ovaj ciklus koji je bio eto sav nekako cudan pa se mozda sjeti dati mi progesteron, kad sam bila na zadnjoj folikulometriji sam ju pitala jel trebam nešto uzimati obzirom da sam imala i dva spontana ali rekla je da ne treb😔😔
    Arwen jesi ti iz Os mozda? Tko ti je soc.ginekolog?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.