Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Listopad 2019. 18:11

Arwen87

Martina1982

Ja mislim da godine imaju veze kod zene i muskarca. Ali da nije nuzno presudno kod zaceca ukoliko je sve u redu a njima. Godine za postat roditelj nikad nije kasno. Dobro nebumo u 60 postale majke ali mislim da me razumijete sto zelim reci. Ja nisam evo dok nisam upoznala svog muza. Nisam osjecala potrebu da imam dijete sa bilo kim a i bojala sam se postati majka. Imala sam tisucu pitanja. Od da li cu biti dobra majka. Da li cu znat biti majka. Da li uopce zasluzujem biti majka. Dosta toga. I evo malo pomalo strah je nestao i pozelila sam imat vlastitu obitelj. Sada radimo na tome. Bilo je uspona i padova ali to me samo tjera jos vise naprijed. A ona pitanja kad ce sta ce i kuda ce, e na njih sam vec oguglala i mogu reci da sad vec polako i znam biti bezobrazna. Neki su odustali neki nastavljaju i tak. Znam samo da sad kad ostanem trudna ne govorim nikom. Ok. Vama naravno ali obitelji i to. Pa eto dokle god budem mogla to skrivat skrivat cu. E i btw. Mislim da sam se pocela malo vise nadati ovom ciklusu jer sam dobila grceve. ☺️🤦‍♀️. Onako malene. Malo su drugaciji od prijasnjih. Iako mi je danas tem bila 36.6 a dnevna sam mjerila maloprije i bila je 37.2. Hhhh moram malo da mi bude jos uzbudenije cekat iduci vikend 🤣🤣🤣

Nadam se od srca i to ti zaista zelim da ti je ovaj ciklus dobitni!
    Bezveze mi je ovo moje kukanje kad pomislim sta si ti sve prosla,i kad se sjetim i drugih cura s foruma koje su imale spontane i hrpu problema i komplikacije,ali eto,dodje valjda tako neki dan u mjesecu kad se sve skupi!
    Sutra ce vec biti bolje!
    Temperatura 37,2 mi zvuci super😊
    I moje se krecu do 37,5 ali kakve sam srece ja cu se prehladiti😂

Ma svakom je njegova muka najveca. Zato smo tu. Sam ti kukaj i izjadaj se. Bolje da izbacis iz sdbe neg da to zadrzavas u sebi. Sve je to dio zivota. Bilo dobro bilo lose. Covjek mora prihvatiti i ici dalje. Kad tad doc ce. Na ovaj ili onaj nacin. Hahaha da ak se i ja ne prehladim, buduci je i meni M ovih dana kasljuco i bio nes kao prehladen. A bumo vidli na kraju 😁😎🤭

18. Listopad 2019. 18:13

MarinaI

Mi smo se ozenili ove godine i evo sad su pocela pitanja vecine a kad ce beba,jesi trudna itd..

A misa crvenoj sta je dosla. Al sad ide nova nada i novi ciklus. Ah da klasika s pitanjima. Niakd kraja. Drz se 👍🤗Sta si rekla di si ono u Njemackoj ☺️. 

18. Listopad 2019. 18:15

VII odbrojavanje 2019
    Mikixy - 3.10.2019  ✔️
    AnKol - 17.10.2019 - …dana♧
    Suncica5 - 22 10.2019. - 4 dana ♧
    Jusragirl - 24.10.2019. - 6 dana♧
    Arwen87 - 25.10.2019. - 7 dana♧
    Emilijal - 26.10.2019 - 8 dana ♧
    Martina1982 - 26.10.2019 - 8 dana♧
    Ana_Marija_2019. - 27.10.2019. - 9 dana♧
    Breskva - 28.10.2019 - 10 dana ♧
    Hope2804 - 30.10.2019. - 12 dana♧
    Sanja0508 - 31.10.2019 - 13 dana♧
    VIII ODBROJAVANJE 2019.
    Mallla - 3.11.2019. - 16 dana 🌱
    Lady_E - 8.11.2019. - 21 dana 🌱
    Tera - 11.11.2019 - 24 dana 🌱
    Tockica - 11.11.2019 - 24 dana 🌱
    Marinal - 14.11.2019. - 27 dana 🌱
    Zvjezdica37 - 16.11.2019.- 29 dan 🌱
    Tinas - 
    Nemo - 
    Mika111- 

Arwen87
    18. Listopad 2019. 18:53

MarinaI

Arwen87

MarinaI

Dobila sam M🙈🙈
    Martina pisi me 14.10 za NE dobiti🙈
    Sto se tice godina stvarno je individualno.
    Stvarno od osobe do osobe.
    ja imam 35 god i nemam djece,strah me koliko cu pokusavat al zivot ide dalje💪

Joj draga moja😔
    Jeste radili kakve pretrage?
    Ili planirate?

Nisam jos radila pretrage.
    Radimo tek 3 mj na bebi.
    Za Bozic cu radit kad odem u hrv jer ovdje u Njemackoj jos nemam svog ginekologa.
    Nekako se uvijek nadam da i s 35 god mogu ostat brzo trudna ko i moje frendice neke.
    Vidit cemo.
    Kolko ti imas godina?

Meni je 32!
    Mi smo se vjencali prosle godine,a pitanja su pocela i prije toga!
    Odnosno,neki su se osjecali prozvani da nam objasne da smo vec u zaostatku i da smo do  sad(buduci da smo dugo bili zajedno prije toga)vec trebali dvoje drzati za ruke i setati!

Arwen87
    18. Listopad 2019. 19:15

Martina1982

Arwen87

Bezveze mi je ovo moje kukanje kad pomislim sta si ti sve prosla,i kad se sjetim i drugih cura s foruma koje su imale spontane i hrpu problema i komplikacije,ali eto,dodje valjda tako neki dan u mjesecu kad se sve skupi!
    Sutra ce vec biti bolje!

Ma svakom je njegova muka najveca. Zato smo tu. Sam ti kukaj i izjadaj se. Bolje da izbacis iz sdbe neg da to zadrzavas u sebi. Sve je to dio zivota. Bilo dobro bilo lose. Covjek mora prihvatiti i ici dalje. Kad tad doc ce. Na ovaj ili onaj nacin. Hahaha da ak se i ja ne prehladim, buduci je i meni M ovih dana kasljuco i bio nes kao prehladen. A bumo vidli na kraju 😁😎🤭

Svi su ovih dana nesto prehladjeni i smrcavi,valjda je takav period blesav!
    I kod mene na poslu su svi bili bolesni,mene jos za sad nista nije uhvatilo!
    Pocela sam piti pocetkom mjeseca maticnu mlijec,pa je mozda i ona imala nekakav utjecaj na imunitet!
    Pa mozda da si pokusas uzeti to kao preventivu!
    Ja sad jedva cekam da procurim pa da pocetkom sljedeceg ciklusa krenem na te pretrage ako se uspijem dogovoriti sa doktoricom!
    Nadam se sa cemo nakon toga biti pametniji i znati sta dalje! 

Ely
    18. Listopad 2019. 20:08

Martina koliko je to dana nakon O da si dobila grcice?

18. Listopad 2019. 20:19

Arwen87

Martina1982

Arwen87

Sutra ce vec biti bolje!

Svi su ovih dana nesto prehladjeni i smrcavi,valjda je takav period blesav!
    I kod mene na poslu su svi bili bolesni,mene jos za sad nista nije uhvatilo!
    Pocela sam piti pocetkom mjeseca maticnu mlijec,pa je mozda i ona imala nekakav utjecaj na imunitet!
    Pa mozda da si pokusas uzeti to kao preventivu!
    Ja sad jedva cekam da procurim pa da pocetkom sljedeceg ciklusa krenem na te pretrage ako se uspijem dogovoriti sa doktoricom!
    Nadam se sa cemo nakon toga biti pametniji i znati sta dalje!

Pa citala sam o tome da je maticna jako dobra. Bum se malo raspitala kod ginice o tome. Da bas su svi nes prehladeni ovih dana. Takvo vrijeme. Onak kroz prozor izgleda jako toplo a zapravo vani brrrr...Joj vjerujem ti da jedva cekas sastanak kod ginice. Mislim u cjelom zivotu nisam bila kod nje koliko sam u zadnjih godinu dana 😁

18. Listopad 2019. 20:20

Ely

Martina koliko je to dana nakon O da si dobila grcice?

6 dana poslje O.

Breskva
    18. Listopad 2019. 21:24

Helooou cure, 🥰❤️
    Citam vas i pratim nisam stigla pisat prije...
    Cure koje su dobile crvenu,nova nada nova pobjeda... nemoj te se bedirat,doci ce i taj dan kad ce nas zaobic 💋❤️ Nedamo se mi tako lako...💪
    Zajedno smo jace,tu smo da jedna drugoj pomognemo,ohrabljujemo i tjesimo kad je tesko.
    Ja sam bas sretna sto sam nasla ovaj forum i sta mogu reci nekome kako se osjecam i pomoc onoliko koliko mogu i znam.
    ja sam jako optimisticna ovaj mjesec bas me neki ludi osjecaj pere. Cice me rasturaju,znaci 2 balona puna eksploziva i najmanji dodir na njima je bolan i to odmah dan nakon O. Tempica mi se dize sa svakim danom sve vise vec je nadmasila sve cikluse do sada. Jedva cekam da produ tih par dana da mogu pisnut testic. 🥰💋

Arwen87
    18. Listopad 2019. 21:34

Breskva

Helooou cure, 🥰❤️
    Citam vas i pratim nisam stigla pisat prije…
    Cure koje su dobile crvenu,nova nada nova pobjeda… nemoj te se bedirat,doci ce i taj dan kad ce nas zaobic 💋❤️ Nedamo se mi tako lako…💪
    Zajedno smo jace,tu smo da jedna drugoj pomognemo,ohrabljujemo i tjesimo kad je tesko.
    Ja sam bas sretna sto sam nasla ovaj forum i sta mogu reci nekome kako se osjecam i pomoc onoliko koliko mogu i znam.
    ja sam jako optimisticna ovaj mjesec bas me neki ludi osjecaj pere. Cice me rasturaju,znaci 2 balona puna eksploziva i najmanji dodir na njima je bolan i to odmah dan nakon O. Tempica mi se dize sa svakim danom sve vise vec je nadmasila sve cikluse do sada. Jedva cekam da produ tih par dana da mogu pisnut testic. 🥰💋

Onda drzimo fige da nas uskoro sve obradujes s lijepim vijestima😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.