tako sam i ja nekidan napravila 4 dana prije i evo jucer dobila M🙈.
A nista idemo dalje💪
Evo da se i ja ukljucim u temu rasprave o tome kad je kome vrijeme za sta…u narodu je to tako jednostavno pod "normalno"da se bave tudjim situacijama,mislim da nema zene koja to nije prosla,mislim da se ne treba dodatno stresirat oko toga,na pitanje je dobro uvijek odgovoriti protupitanjem i poslije ce shvatit da su im nema koristi.
Potpisujem sve sto kaze Mallla.
Cure veselim se s vama novim plusicima.
Martina kad ce prvi test pasti,imas li simptoma?
Za lh trakice-ja ih uvijek pred M imam blago pozitivne i poslije opet nestane ta druga crta-takoder nebih tome davala paznju .
I ja nekad osjetim poslije O probadanje oko jajnika-ali zasad nije bilo znacaja oko toga.
Cure samo naprijed-idemo dalje🤞🤞🤞🤗
Do kad ovo cudo od inekcije ostaje u organizmu? Nisam mogla izdrzat i napravila sam jedan jucer ☺️ cisto da vidim. I naravno bila je slaba crtica. 6DPO. Posto su dosla dva u paketu i naravno luda glava napravila ga i jutros 7DPO i naravno crtica je jos tamo. 🙊🙊🙊Tak da mislim da bum iducu nedjelju to ce biti 15DPO. Dan prije ce mi biti zadnji progic. Tak da....Ne znam danas mi tem spala na 36.3 🙈👀...mislim da nis od mene ovaj ciklus. Jucer sam bila pozitivna al danas sam malo pala. Imam grcice povremene. Cicke ne bole. Osjecam se zapravo tjelesno super. 😎
O da, ljudi sebi daju za pravo se petljati tamo di im nije mjesto, bez imali razmisljanja hoce li tu osobu to povrijediti, jer neznaju tko se s cim bori..zalosno.
Cure ja sinoc napravila test iz dm-a, negativan da ne moze negativniji.
Opet cudan ciklus. Nista cekam mengu i konzultacije za mpo i dalje u borbu.
A miseka mu. 🤗🤗🤗🤗..nek onda dode sto prije da ne zeza pa da mozes u miru krenuti sa MPO..🥰
Sunčice kod tebe baš malo zablesirao ciklus. Al dobro neka mu još ovaj put. Sad ćeš ti njemu stat na rep 😀
Iako ove sve naše priče traju i traju, pune su uspona i padova ja sam ipak i dalje potitivna u vezi svih nas. Doći će ti plusići, fali nam samo onaj dio "pravog vremena" koji mi ne znamo kada je ali doći će!
Kod mene stanje:
16dc temp. 36.2, sluz neka klizavo kremasta (poigrava se samnom), cerviks kroz dan promjeni sve položaje... Inače prije 2 dana sam imala Egg iscjedak, temp. Je bila 35.8 ali mislim da O nije bila. Dakle opet su razne metode nesložne. Svaki dan po malo osjetim jajnike ali ništa značajno. Inače uspješno prakticiramo akciju svako drugi dan s tim da sam mu najavila subotu, nedjelju i ponedjeljak jer mislim da bi nekad mogla biti O. Trakice lagano počinju tamniti ali nije to blizu pika.
I da još u utorak idem na put i nema me do subote tako da što akcijamo akcijamo.... Nadam se da O neće bit previše kasno
url=https://lilypie.com]
VII odbrojavanje 2019
Mikixy - 3.10.2019 ✔️
AnKol - 17.10.2019 - …dana♧
Suncica5 - 22 10.2019. - 3 dana ♧
Jusragirl - 24.10.2019. - 5 dana♧
Arwen87 - 25.10.2019. - 6 dana♧
Emilijal - 26.10.2019 - 7 dana ♧
Martina1982 - 26.10.2019 - 7 dana♧
Ana_Marija_2019. - 27.10.2019. - 8 dana♧
Breskva - 28.10.2019 - 9 dana ♧
Hope2804 - 30.10.2019. - 11 dana♧
Sanja0508 - 31.10.2019 - 12 dana♧
VIII ODBROJAVANJE 2019.
Mallla - 3.11.2019. - 15 dana 🌱
Lady_E - 8.11.2019. - 20 dana 🌱
Tera - 11.11.2019 - 23 dana 🌱
Tockica - 11.11.2019 - 23 dana 🌱
Marinal - 14.11.2019. - 26 dana 🌱
Zvjezdica37 - 16.11.2019.- 28 dan 🌱
Tinas -
Nemo -
Mika111-
Evo da se i ja ukljucim u temu rasprave o tome kad je kome vrijeme za sta…u narodu je to tako jednostavno pod "normalno"da se bave tudjim situacijama,mislim da nema zene koja to nije prosla,mislim da se ne treba dodatno stresirat oko toga,na pitanje je dobro uvijek odgovoriti protupitanjem i poslije ce shvatit da su im nema koristi.
Potpisujem sve sto kaze Mallla.
Cure veselim se s vama novim plusicima.
Martina kad ce prvi test pasti,imas li simptoma?
Za lh trakice-ja ih uvijek pred M imam blago pozitivne i poslije opet nestane ta druga crta-takoder nebih tome davala paznju .
I ja nekad osjetim poslije O probadanje oko jajnika-ali zasad nije bilo znacaja oko toga.
Cure samo naprijed-idemo dalje🤞🤞🤞🤗
Do kad ovo cudo od inekcije ostaje u organizmu? Nisam mogla izdrzat i napravila sam jedan jucer ☺️ cisto da vidim. I naravno bila je slaba crtica. 6DPO. Posto su dosla dva u paketu i naravno luda glava napravila ga i jutros 7DPO i naravno crtica je jos tamo. 🙊🙊🙊Tak da mislim da bum iducu nedjelju to ce biti 15DPO. Dan prije ce mi biti zadnji progic. Tak da….Ne znam danas mi tem spala na 36.3 🙈👀…mislim da nis od mene ovaj ciklus. Jucer sam bila pozitivna al danas sam malo pala. Imam grcice povremene. Cicke ne bole. Osjecam se zapravo tjelesno super. 😎
Zvjezdice pomagaj! Znam da je preporuka da se ne radi test ali čini mi se nešto da kod Zvjezdice nije bilo crte!?
Imaš li još ovulacijskih, pišni jednu da vidimo jel ona još turbo tamna.... Ma čuj ja navijam da je to crta od T a ne od inekcije!
Našla sam podatak da ostaje u tijelu 5-6 dana! Odma sam googlala 😂😂😂 uh uh ja ću se nadat.... A znam da ćeš i ti znamo se već dugo 😂😀❤️
Kod mene jos uvijek ni menge ni +...
Danas cu probat pisnit clearblue kad mi muz donese.
Našla sam podatak da ostaje u tijelu 5-6 dana! Odma sam googlala 😂😂😂 uh uh ja ću se nadat…. A znam da ćeš i ti znamo se već dugo 😂😀❤️
Da i ja sam guglala. Dobila sam Brevactid 1500...i kao bude tak 5 do 6 dana u tijelu...hahah ja mislim da je od toga...al nema veze..lijepo je vidit bilo kako crticu..🤣🤣🤣🙈🙈luda ja 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji