Jeli normalno da me danas, 6 dana poslije ovulacije boli jajnik? Bol je identična onoj kada je O. Sada me to buni. Prije 6 dana mi je Clearblue pokazao smajlić i 12 sati nakon toga sam imala bolove u lijevom jajniku, i sada me isti boli... 🤔 Imam i dosta obilan iscjedak i napete i tvrde sise...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
https://ibb.co/VVRqgSj
Evo slike,nadam se da se dobro vidi..inace mi skoro ne bude crtice 3 dana prije M,ali ovaj mjesec me ovo malo iznenadilo obzirom na probadanja u desnom jajniku pa...slusam vasa misljenja 🤔😁🤭
Nada23, ja stvarno nebi znala sta je to tocno, mene bi znalo samo cimnut kod jajnika manje vise desnog,on mi dominira ali me nikad ne boli nakon O... mozda cure imaju iskustva s tim?!
Crnerupe,meni nikad nije bilo jasno,a vidim da bi se znalo tu komenirat u vezi tih LH trakica da budu tamne i barem dosta vidljive pred mengu neke bi kao mogle detektirat si trudnocu s tim trakicama,ja evo neznam kako ostale,ali ja NIKAD pred mengu nemam drugu crticu,doslovno ne postoji. Tako da me zanima zasto ti je tako vidljiva,zanimljivo...
Nada23, ja stvarno nebi znala sta je to tocno, mene bi znalo samo cimnut kod jajnika manje vise desnog,on mi dominira ali me nikad ne boli nakon O… mozda cure imaju iskustva s tim?!
Crnerupe,meni nikad nije bilo jasno,a vidim da bi se znalo tu komenirat u vezi tih LH trakica da budu tamne i barem dosta vidljive pred mengu neke bi kao mogle detektirat si trudnocu s tim trakicama,ja evo neznam kako ostale,ali ja NIKAD pred mengu nemam drugu crticu,doslovno ne postoji. Tako da me zanima zasto ti je tako vidljiva,zanimljivo…
Hvala Breskva... ma ne znam, ovo me sve zbunjuje pomalo. mislim se ako je test pokazao ovulaciju prije 6 dana, onda je valjda bila tada, a ne sada? :/ znam da sve mi imamo drugačija iskustva, ali možda je neka od vas imala slična?
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Crnerupe ništa to, nije to ni blizu potencijalne duple O. Savjetujem zanemari trakicu!
Što se tiče raspravevo tome "da bar imam jedno djete bilo bi lakše" mislila sam i ja tako ali nije nešto pretjerano lakše jer kad želiš želiš pa taman da je peto. Razumjet će one koje imaju već jedno a pokušavaju drugo. Pitaš se a šta je sad, zašto sad neće. Pa gledaš to jedno i vidiš da želi i ono, pa ti se srce para jer ne možeš podariti mu/joj bratsku ili sestrinsku ljibav... Puno je tu emocija i u ovoj situaciji.
A pitanja okoline će uvijek biti, kad si trudna onda su pitanja kad ćeš rodit, još si trudna, premršava si, pre debela si, di ćeš rodit, odmaraj nemoj se naprezat, ako odmaraš onda pa trudna si nisi bolesna... Kad rodiš ako dojiš onda a dojiš, ako dojiš godinu dana zgražanje, ako ne dojiš a zašto ne dojiš.... To su pitanja prolaznika doslovno. I to te nekad živcira a nekad te baš boli briga.
Ovaj dio za MPO i kasnije rak, pa meni to ima logike jer se filaš hormonima a to je sve povezano. Ali ne bi me to demotiviralo od MPO!
Imam dobar osjećaj za listopad... Bit će ovdje plusića 😀
url=https://lilypie.com]
Haha Malla bas si me nasmijala. Danas sam dobila pitanje od potpuno nebitne osobe u mom životu, kozmetičarke kod koje sam bila 5 puta, jesi li trudna ili si se udebljala? Pa mislim stvarno! Ljudi bas nemaju mjeru.
Ej cure, nikako zaspati danas pa citam u krevetu sta ste pisale 😊
Razumijem strah koji imate, imam ga i ja. Razumijem sve vecu zelju i potrebu za bebom i kod mene je tako. MM i ja jos nismo u braku, zivimo godinama skupa i obaviti cemo i to...stignemo...
O bebici smo krenuli pricati jedan dan, i taj jedan dan se pretvorio u veliku zelju i plan i sada svaki dan imam sve veci strah da iz neznam kojeg razloga to necemo moci. Tjesim sama sebe da to ne smije biti tako, ali ne mogu si pomoci.😏😥
Mi smo pokrili sve dane O, pokrivamo mi dane i dalje se malo zabavimo hehhe
Zelim vam laku noc. 😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Evo da se i ja ukljucim u temu rasprave o tome kad je kome vrijeme za sta...u narodu je to tako jednostavno pod "normalno"da se bave tudjim situacijama,mislim da nema zene koja to nije prosla,mislim da se ne treba dodatno stresirat oko toga,na pitanje je dobro uvijek odgovoriti protupitanjem i poslije ce shvatit da su im nema koristi.
Potpisujem sve sto kaze Mallla.
Cure veselim se s vama novim plusicima.
Martina kad ce prvi test pasti,imas li simptoma?
Za lh trakice-ja ih uvijek pred M imam blago pozitivne i poslije opet nestane ta druga crta-takoder nebih tome davala paznju .
I ja nekad osjetim poslije O probadanje oko jajnika-ali zasad nije bilo znacaja oko toga.
Cure samo naprijed-idemo dalje🤞🤞🤞🤗
O da, ljudi sebi daju za pravo se petljati tamo di im nije mjesto, bez imali razmisljanja hoce li tu osobu to povrijediti, jer neznaju tko se s cim bori..zalosno.
Cure ja sinoc napravila test iz dm-a, negativan da ne moze negativniji.
Opet cudan ciklus. Nista cekam mengu i konzultacije za mpo i dalje u borbu.
“Nebo strpljive voli.”
https://ibb.co/VVRqgSj
Evo slike,nadam se da se dobro vidi..inace mi skoro ne bude crtice 3 dana prije M,ali ovaj mjesec me ovo malo iznenadilo obzirom na probadanja u desnom jajniku pa…slusam vasa misljenja 🤔😁🤭
Kao sto je Mallla rekla zanemari trakicu i jos malo cekamo skupa s tobom da vidimo 🤞👍
Sortiraj odgovore
Najstariji