Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Listopad 2019. 10:04

Breskva

Jutro cure ❤️
    Ovako zanima me dali je imala jedna od vas ovako nesto. Uglavnom,jutros se probudim i vidim da imam iscjedak boje zuto/smede/ bijeli evo neznam tocno koja bi to boja bila tocno… vise boja meda tako nesto. Nema miris,ni svrab ni peckanje.. znaci nista. Danas sam 4 dpo. Iskustva netko s tim? 😐

Jutro. Joj ne znam sta bi ti rekla. Malo mi ramo 4DPO za implatancijsko ono se desava obicno tamo od 6DPO do 12DPO poslje O. A gle mozda se nes desava a mozda nije nista. Jos malo biti strpljiva za testic. Ja ti drzim 🤞 da se nes dedava 😘

18. Listopad 2019. 10:11

Ana_Marija_2019

Ja sam u šoku…. Pa ne znam uopće otkud im više motivacija, mislim da bi ja odustala i posvojila.
    https://www.index.hr/mame/clanak/prica-koja-ce-vam-slomiti-srce-zatrudnjela-je-11-puta-i-11-puta-pobacila/2124072.aspx

O hebemu...stvarno grozno iskustvo. Al s tom zenom nes ne valja. Ne pise jesu uradili testove i ostale stvari sta budu. Vjerojatno jesu cim idi na doniranje jajnih stanica. Ali toliko trudnoca u tako malom vremenu. Mislim da se to ni ne smije tako. Meni je moja rekla nakon gubitka trudnice u 23 t da pola godine odmaramo. Mi ju nismo poslusali i kao ma nece se primiti. Primilo se nakon 2 mj. Al sam imala spontani. Rekla mi ginica ni maternica ti se nije vratila na svoje mjesto. I onda smo se jos 3 mjeseca pazili. Sve ima svoje zasto i zato. Tako fa. A njima zelim svu srecu svijeta da im uspije jer takvu bol i takve gubitke proc. To nemoze svatko. 

18. Listopad 2019. 10:13

crnerupe

Bok curke,kako ste mi?
    E ovako…prekosutra bi trebala doci babaroga,ali mene muci cinjenica sto sam prekjucer na poslu osjetila bas naglo i jako probadanje u desnom jajniku koji je inace dominantan kada je O i mislila sam da sigurno nije O u pitanju kada bi za 4-5 dana trebala procuriti. Posto su LH i HCG trakice stigle jucer prije tusiranja sam odlucila napraviti LH test jer me kopkala ta bol koja se nikad ne dogada neposredno pred dolazak M jer bi me obicno u to vrijeme vec bolile grudi,bila bi uzasno nervozna jer bi bila i debelom PMS-u…uglavnom da skratim pricu, kada sam napravila LH test i pogledala,vidjela sam da je na polovica testne linije bas jednaka kontrolnoj,a druga polovica je malo blijeda,pa me zanima za vas koje ste iskusne,ako ste imale takvu situaciju da me malo primirite ili objsnite o cemu se radi jer ja iscekujem svaki dan M, a ne O i je li uopce moguce da je opet bila O pred oraj ciklusa? Inace,jucer je bio 29 DC pa ako de nekome pomoci i ta informacija…bila bi zahvalna ako bi mi koja od Vas mogla pojasniti o cemu se radi?
    P.S.nadam se da ste mi sve dobro,da ce ubrzo biti puno slika plusica ovdje,u zadnje vrijeme nisam bas toliko aktivna, MM i ja mijenjamo stolariju,sredivali novu spavacu sobu i selili se u istu pa sam bila zauzeta zadnjih nekoliko tjedana,ali nadam se da ste mi dobro 😘 saljem puno zagrljaja i dobrih vibracija za plusice! Idemo u napad,dolazi vrijeme blagdana,euforije i darivanja pa da budemo malo originalnije nego sto je to inace 💪🏻😎🥳

Ej pa ne znam. Mos uslikat pa nam staviti sliku da vidimo. Jesi uradila i HCG test?  Mozda ti je bilo to implatancijsko probadanje? Napravi test ako ih imas vise. 

18. Listopad 2019. 10:14

Martina1982

crnerupe

Bok curke,kako ste mi?
    E ovako…prekosutra bi trebala doci babaroga,ali mene muci cinjenica sto sam prekjucer na poslu osjetila bas naglo i jako probadanje u desnom jajniku koji je inace dominantan kada je O i mislila sam da sigurno nije O u pitanju kada bi za 4-5 dana trebala procuriti. Posto su LH i HCG trakice stigle jucer prije tusiranja sam odlucila napraviti LH test jer me kopkala ta bol koja se nikad ne dogada neposredno pred dolazak M jer bi me obicno u to vrijeme vec bolile grudi,bila bi uzasno nervozna jer bi bila i debelom PMS-u…uglavnom da skratim pricu, kada sam napravila LH test i pogledala,vidjela sam da je na polovica testne linije bas jednaka kontrolnoj,a druga polovica je malo blijeda,pa me zanima za vas koje ste iskusne,ako ste imale takvu situaciju da me malo primirite ili objsnite o cemu se radi jer ja iscekujem svaki dan M, a ne O i je li uopce moguce da je opet bila O pred oraj ciklusa? Inace,jucer je bio 29 DC pa ako de nekome pomoci i ta informacija…bila bi zahvalna ako bi mi koja od Vas mogla pojasniti o cemu se radi?
    P.S.nadam se da ste mi sve dobro,da ce ubrzo biti puno slika plusica ovdje,u zadnje vrijeme nisam bas toliko aktivna, MM i ja mijenjamo stolariju,sredivali novu spavacu sobu i selili se u istu pa sam bila zauzeta zadnjih nekoliko tjedana,ali nadam se da ste mi dobro 😘 saljem puno zagrljaja i dobrih vibracija za plusice! Idemo u napad,dolazi vrijeme blagdana,euforije i darivanja pa da budemo malo originalnije nego sto je to inace 💪🏻😎🥳

Ej pa ne znam. Mos uslikat pa nam staviti sliku da vidimo. Jesi uradila i HCG test? Mozda ti je bilo to implatancijsko probadanje? Napravi test ako ih imas vise.

E i drzim 🤞 da bude ➕🤭

• Gea123
    18. Listopad 2019. 10:15

Mika-a bas mi je zao, nadala sam se da ce biti uspjesno, ali ide se na vise ciklusa tako da drzim fige za dalje 🤞 

Gea123

• Alisa
    18. Listopad 2019. 10:54

Pozdrav cure!imam i ja pitanje vezano za iscjedak..
    Pik sam ulovila 20.dc,danas mi je 24.dc a iscjedak i dalje proziran i rastezljiv al ne tako obilan,znaci kao da O treba tek biti..temp jutarnja 36.9..mozda nije bilo O?kakav je vama iscjedak poslije?

18. Listopad 2019. 10:57

Alisa

Pik sam ulovila 20.dc,danas mi je 24.dc a iscjedak i dalje proziran i rastezljiv al ne tako obilan,znaci kao da O treba tek biti..temp jutarnja 36.9..mozda nije bilo O?kakav je vama iscjedak poslije?

Kakva ti je tem. bila jucer? Buduci je pik bio na 20DC a znamo da se O moze desiti od ulovljenog pika 12 do 48 sati kasnije moguce da ti je to ostalo od O i sada se smanjuje te ce nestati skroz. Mislim da je to normalno.Ja sam ovaj ciklus imala samo jedan dan na dan O kao zvaka i onda par dana nista. Sad imam mljecni iscjedak. 20DC ili 6DPO. Ali mislim da je meni od progesterona takav. 

• Alisa
    18. Listopad 2019. 11:02

Martina1982

Alisa

Kakva ti je tem. bila jucer? Buduci je pik bio na 20DC a znamo da se O moze desiti od ulovljenog pika 12 do 48 sati kasnije moguce da ti je to ostalo od O i sada se smanjuje te ce nestati skroz. Mislim da je to normalno.Ja sam ovaj ciklus imala samo jedan dan na dan O kao zvaka i onda par dana nista. Sad imam mljecni iscjedak. 20DC ili 6DPO. Ali mislim da je meni od progesterona takav.

Jucer 36.7 znaci u porastu je..negdje sam citala da takav iscjedak poslije O moze znaciti i manjak progesterona..

18. Listopad 2019. 11:20

Alisa

Martina1982

Alisa

Jucer 36.7 znaci u porastu je..negdje sam citala da takav iscjedak poslije O moze znaciti i manjak progesterona..

Na koji mislis? Moj ili tvoj? ☺️. Ak mislis na moj onda sigurno nije od manjka progesterona jer ga ja uzimam od nedjelje 😁. Ali ako mislis na svoj ne vjerujem i mislim da je to sasvim normalno sta ti se desava jer O nije bila tocno na 20 dan. A danas si 24DC. Tak da bi ja u tvom slucaju prije rekla da je taj iscjedak pokazatelj da je bila O bila.

Ana_Marija_2019
    18. Listopad 2019. 11:21

Martina1982

Ana_Marija_2019

Ja sam u šoku…. Pa ne znam uopće otkud im više motivacija, mislim da bi ja odustala i posvojila.
    https://www.index.hr/mame/clanak/prica-koja-ce-vam-slomiti-srce-zatrudnjela-je-11-puta-i-11-puta-pobacila/2124072.aspx

O hebemu…stvarno grozno iskustvo. Al s tom zenom nes ne valja. Ne pise jesu uradili testove i ostale stvari sta budu. Vjerojatno jesu cim idi na doniranje jajnih stanica. Ali toliko trudnoca u tako malom vremenu. Mislim da se to ni ne smije tako. Meni je moja rekla nakon gubitka trudnice u 23 t da pola godine odmaramo. Mi ju nismo poslusali i kao ma nece se primiti. Primilo se nakon 2 mj. Al sam imala spontani. Rekla mi ginica ni maternica ti se nije vratila na svoje mjesto. I onda smo se jos 3 mjeseca pazili. Sve ima svoje zasto i zato. Tako fa. A njima zelim svu srecu svijeta da im uspije jer takvu bol i takve gubitke proc. To nemoze svatko.

Meni isto tu nešto ne valja, ispada da je odmah nakon svakog pobačaja ostala trudna iste sekunde! A definitivno nakon toliko tt maternica nije u prvobitnom stanju...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.