Geabas cu joj napomenuti iduci put za ovaj ciklus koji je bio eto sav nekako cudan pa se mozda sjeti dati mi progesteron, kad sam bila na zadnjoj folikulometriji sam ju pitala jel trebam nešto uzimati obzirom da sam imala i dva spontana ali rekla je da ne treb😔😔
Arwen jesi ti iz Os mozda? Tko ti je soc.ginekolog?
Nisam iz Osijeka!😒
Bila sam u Poliklinici Rosso na ovom pregledu i super su,ali ne mogu placati svaku sitnicu i svaku pretragu kad mi se vec iz place izdvaja za osiguranje a placam i dopunsko!
Pa sam mislila ove neke pretrage prije odraditi kod soc. ginekologa,a kad/ako se dogodi da ostanem trudna,onda kod Rosse ici povremeno na kontrole jer sigurno imaju kvalitetnije opremu nego dr.kod nas!
Tako je i nama bilo. Njemu nalaz dobar, moji su isto svi bili dobri, a vadila sam bila i hormone itd., ali eto, jednostavno se nije ranije poklopilo. Sad pokušavamo 2. put, opet ista prica…
Koliko dugo sad vec pokusavate?
Smijem pitati koliko ti je godina?
Meni 32,suprug je 11 stariji…pa ljudi jedva docekaju nabijati na nos godine…mislim,znam da se ne pomladjujemo,i da plodnost opada sto si stariji,ali opet,mislim da nismo ni toliko prestari…
Ma joj,ne znam vise!
Ja sam nekako mislila da cemo mi to bez problema,a ono šipak!
Ja imam 34 godine, a muž 33. Rodila sam s 33.
Nabijaju na nos godine radi tebe ili muža? Ništa mi nije čudno ni staro 32 godine, ne znam...
A svi misle da će brzo i lako, bez brige haha
Mislim da apsolutno svi kad tek počnu misle da će odmah čim se prestanu štititi, a to je rijetko tako.
S obzirom na tvoje godine, 3 mjeseca stvarno nije dugo i do 35 je sve do godine dana normalno.
Sad pokušavamo evo 4. mjesec, s tim da sam 1. onako odokativno procijenila O, a sad gledam s trakicama. Nije ni to puno, ali opet, ja sam se i zbog nekih drugih stvari nadala da će to malo brže ići.
Tako je i nama bilo. Njemu nalaz dobar, moji su isto svi bili dobri, a vadila sam bila i hormone itd., ali eto, jednostavno se nije ranije poklopilo. Sad pokušavamo 2. put, opet ista prica…
Meni 32,suprug je 11 stariji…pa ljudi jedva docekaju nabijati na nos godine…mislim,znam da se ne pomladjujemo,i da plodnost opada sto si stariji,ali opet,mislim da nismo ni toliko prestari…
Ma joj,ne znam vise!
Ja imam 34 godine, a muž 33. Rodila sam s 33.
Nabijaju na nos godine radi tebe ili muža? Ništa mi nije čudno ni staro 32 godine, ne znam…
A svi misle da će brzo i lako, bez brige haha
Mislim da apsolutno svi kad tek počnu misle da će odmah čim se prestanu štititi, a to je rijetko tako.
S obzirom na tvoje godine, 3 mjeseca stvarno nije dugo i do 35 je sve do godine dana normalno.
Opcenito naglasavaju godine,nekako mi se vise cak cini moje,jer zenama godine rade vece probleme nego muskima,a vec smo trebali imati i djecu koja idu u skolu buduci da smo dugo zajedno i tako....
Takve su me price i neumjesni komentari oduvijek iritirali,a sad pogotovo!
Bar ja nikome nisam tako zabadala nos u neciju intimu,i onda sretnem neku osobu s kojom uopce nisam nesto posebno dobra,pa prvo pitanje bude:"Sta ima,gdje je kod vas zapelo?"🤦
Ja sam nekako sve nade polagala u te trakice jer sam s njima otkrila da mi je ovulacija zapravo dosta ranije nego sto smo mi mislili,a na kraju ispada da nema rezultata cak ni kad dobro pogodimo sve!
Crnerupe daj nam sliku, na opis ti ne mogu ništa pametno reć!
Arwen 3mj je taman početak. Sad te kosi PMS i godine definitivno nisu razlog, jer meni je 30 mužu 35 pa opet ništa... Godina je prošla! Imam iza sebe uspješnu trudnoću ostvarenu s mojih 26 nakon 10mj gađanja plodnih dana pa ništa. Imam sad pregled 30og pa se nadam nekom novom koraku u ovoj priči.
Breskva neznam što reć za iscjedak, prati ga dalje, možda je implatacija u pitanju iako jen4dpo dosta rano za nešto takvo ali nikad ne znaš!
url=https://lilypie.com]
Sad pokušavamo evo 4. mjesec, s tim da sam 1. onako odokativno procijenila O, a sad gledam s trakicama. Nije ni to puno, ali opet, ja sam se i zbog nekih drugih stvari nadala da će to malo brže ići.
Ja sam u 7 mj.pocela koristiti trakice,uhvatila pik,ali smo bili u tolikoj strci i obvezama,da nije bilo nista od akcije,8. mjesec uhvatila pik i sve se poklopilo,i bolovi u jajniku i iscjedak,imali odnos i prije par dana i poslije,pa nista...
9.mjesec bili na godisnjem,zaboravila trakice,imali odnos kad smo bili raspolozeni,poklopilo se opet negdje dan- dva prije O i poslije,opet procurila!
Ovaj mjesec sam par puta koristila trakice,ali nisam uhvatila ni blizu pik jer nisam pazila ni koliko pijem tekucine ni kad mokrim, opet se ravnala vise po bolovima i iscjetku...mislim da M stize za nekih 7-8 dana,poceo je moj klasicni PMS,tako da se ni ne nadam😒
Ma joj,ne znam vise!
Evo da te utješim,ja imam 44 a muž 36,u braku smo 6 mj al pokusajemo ima oko 1 godinu i nesto..jos nisam cula komentare,al sam spremna..svjesna sam godina ali vjerujem da cu dobiti dijete..bila sam na pretragama i sve je u redu, oboje smo bili,ne planiram potpomognutu,nista, nego prirodnim putem pa ako Bog da bit ce,ako ne ,nece ni da dubim na glavi😉 .to je moje mišljenje😊
Crnerupe daj nam sliku, na opis ti ne mogu ništa pametno reć!
Arwen 3mj je taman početak. Sad te kosi PMS i godine definitivno nisu razlog, jer meni je 30 mužu 35 pa opet ništa… Godina je prošla! Imam iza sebe uspješnu trudnoću ostvarenu s mojih 26 nakon 10mj gađanja plodnih dana pa ništa. Imam sad pregled 30og pa se nadam nekom novom koraku u ovoj priči.
Breskva neznam što reć za iscjedak, prati ga dalje, možda je implatacija u pitanju iako jen4dpo dosta rano za nešto takvo ali nikad ne znaš!
Ma znam da me drma PMS,inace stvarno nisam ovakva placipi*ka,ali eto...
Mozda da imamo jedno dijete,pa se ne bih ni zivcirala toliko sto drugo nece,a sad se uhvatim u razmisljanju da ako nece sad u ovim godinama bez problema,kako ce tek biti kasnije kad budem starija a odlucimo se da pokusamo dobiti drugo!
Arwen, ne bih se složila s tim da su ženama problem godine, a muškarcima ne, jer i njima opada kvaliteta sperme s godinama. Ali istina, žena s 40 je već u 'gerijatrijskoj dobi' za rađanje (to sam čula od ginekologa), a za muškarce ne znam postoji li uopće takva podjela.
S druge strane, znam par koji ima oboje 26 i već 2 godine idu na umjetnu.
U svakom slučaju mi je potpuno neprimjereno i neumjesno da te netko tako nešto pita, evo ja sam se iživcirala na to 'gdje je zapelo', a nisam ni bila tamo hahaha
Ne znam ima li ta osoba koja te to pitala djecu, a i da ima, šta je briga. Možda baš ne želite djecu, možda ne možete... Strašno što si ljudi dopuštaju!!
Kolega je u braku 6-7 godina i toliko mu je bilo dosadilo da ga svi to pitaju da je svima rekao da su neplodni i da mu se skinu. A mislim stvarno...
Ma joj,ne znam vise!
Evo da te utješim,ja imam 44 a muž 36,u braku smo 6 mj al pokusajemo ima oko 1 godinu i nesto..jos nisam cula komentare,al sam spremna..svjesna sam godina ali vjerujem da cu dobiti dijete..bila sam na pretragama i sve je u redu, oboje smo bili,ne planiram potpomognutu,nista, nego prirodnim putem pa ako Bog da bit ce,ako ne ,nece ni da dubim na glavi😉 .to je moje mišljenje😊
Imaš već dijete?
Kako to da ne planirate potpomognutu? Mislim, ne radi toga što nešto nije ok, nego čisto da ubrzate. Ja bi najradije već sad samo da ne čekam 100 godina.
Sortiraj odgovore
Najstariji