Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anchy29
    17. Listopad 2019. 20:11

Mallla

Ja kroz mikroskop gledam cerkvialnu sluz i kad počmu plodni dani bude ful paprat, a kad nisu onda točke. Ugl. Nije mi pomoglo u zatrudnjivanju. Slažem se s ovim što je zvjezdica napisala, bezveze.
    Netko spomene streptokok.. Ugl. Za ostvarit T često bakterijice nisu problem al za održat T jesu. Popit ćete antibiotike i najvjerojatnije rješen problem!

Nadam se..meni je ipak prepisala antibiotsku kremu..jer sam na onaj antibiotik koji.mi je prepisala alergicna...a decko ce pit antibiotik normalno..

Mika111
    17. Listopad 2019. 20:35

Meni danas stigla m, moram priznati da je nisam ocekivala prije subote, ali eto, ona ocito ima druge planove......ovaj mjesec sam bez klomifena i onda ako ne uspije u 12.om opet klomifen......novi mjesec nova nada❤❤

Mallla
    17. Listopad 2019. 22:31

Anchy29 bit će to ok. Bolje da si prije T za to saznala i rješiš odma. 
    Mika žao mi je što je stigla, al što kažeš novi mjesec nova nada ❤️

url=https://lilypie.com]

18. Listopad 2019. 06:01

Mika111

Meni danas stigla m, moram priznati da je nisam ocekivala prije subote, ali eto, ona ocito ima druge planove……ovaj mjesec sam bez klomifena i onda ako ne uspije u 12.om opet klomifen……novi mjesec nova nada❤❤

A misa joj...onda sad ovaj mjesec "odmorko" i "opustenko"..onako laganini..pa sta bude 😎 0

18. Listopad 2019. 06:02

Nemo

Martina1982

Nemo

Nemo

Martina1982

Ely

Ja isto imam dosta izražen mliječno bijelo iscjedak. Je li to pred M tako bud? Nešto se ne sjećam da mi je išao inače ovako obilno :/

Da mislim da bude normalno poslje O…ja ga nisam imala prosli mjesec toliko obilno i trajo je sam jedan dan. A ovo vec sad par dana traje. Ali mislim da zavisi to od ciklusa. Ako nema mirisa i ak ne pece nista i ak nije sirast dobro je 👍 😁

https://ibb.co/HBG9Ssj

Evo ovdje sam stavila sliku paprati 😁 Martina 1982

Wauuuu kak fora…i sta sada tu onda gledas? Tj. Po cemu znas da je O?

Svako jutro, na tašte ,uzme se malo pljuvacke i namaze na stakalce od mikroskopa i pustis da se osuši..i kada su plodni dani bude ovakva paprat,kao te neke grančice..citala sam da je nekima curama pokazivalo pre cesto tu paprat,meni nije,u 6 mj sam je samo dva puta uhvatila.

E pa ak nis drugo bar je fora 😎

18. Listopad 2019. 06:04

VII odbrojavanje 2019
    Mikixy - 3.10.2019  ✔️
    AnKol - 17.10.2019 - ...dana♧
    MarinaI - 18.10.2019 - 0 dana♧
    Suncica5 - 22 10.2019. - 4 dana ♧
    Jusragirl - 24.10.2019. - 6 dana♧
    Arwen87 - 25.10.2019. - 7 dana♧
    Emilijal - 26.10.2019 - 8 dana ♧
    Martina1982 - 26.10.2019 - 8 dana♧
    Ana_Marija_2019. - 27.10.2019. - 9 dana♧
    Breskva - 28.10.2019 - 10 dana ♧
    Hope2804 - 30.10.2019. - 12 dana♧
    Sanja0508 - 31.10.2019 - 13 dana♧
    VIII ODBROJAVANJE 2019.
    Mallla - 3.11.2019. - 16 dana 🌱
    Lady_E - 8.11.2019. - 21 dana 🌱
    Tera - 11.11.2019 - 24 dana 🌱
    Tockica - 11.11.2019 - 24 dana 🌱
    Zvjezdica37 - 16.11.2019.- 29 dan 🌱
    Tinas - 
    Nemo - 
    Mika111- 

18. Listopad 2019. 08:16

Bok curke,kako ste mi?
    E ovako...prekosutra bi trebala doci babaroga,ali mene muci cinjenica sto sam prekjucer na poslu osjetila bas naglo i jako probadanje u desnom jajniku koji je inace dominantan kada je O i mislila sam da sigurno nije O u pitanju kada bi za 4-5 dana trebala procuriti. Posto su LH i HCG trakice stigle jucer prije tusiranja sam odlucila napraviti LH test jer me kopkala ta bol koja se nikad ne dogada neposredno pred dolazak M jer bi me obicno u to vrijeme vec bolile grudi,bila bi uzasno nervozna jer bi bila i debelom PMS-u...uglavnom da skratim pricu, kada sam napravila LH test i pogledala,vidjela sam da je na polovica testne linije bas jednaka kontrolnoj,a druga polovica je malo blijeda,pa me zanima za vas koje ste iskusne,ako ste imale takvu situaciju da me malo primirite ili objsnite o cemu se radi jer ja iscekujem svaki dan M, a ne O i je li uopce moguce da je opet bila O pred oraj ciklusa? Inace,jucer je bio 29 DC pa ako de nekome pomoci i ta informacija...bila bi zahvalna ako bi mi koja od Vas mogla pojasniti o cemu se radi? 
    P.S.nadam se da ste mi sve dobro,da ce ubrzo biti puno slika plusica ovdje,u zadnje vrijeme nisam bas toliko aktivna, MM i ja mijenjamo stolariju,sredivali novu spavacu sobu i selili se u istu pa sam bila zauzeta zadnjih nekoliko tjedana,ali nadam se da ste mi dobro 😘 saljem puno zagrljaja i dobrih vibracija za plusice! Idemo u napad,dolazi vrijeme blagdana,euforije i darivanja pa da budemo malo originalnije nego sto je to inace 💪🏻😎🥳

Ana_Marija_2019
    18. Listopad 2019. 09:35

Anchy29

Mallla

Ja kroz mikroskop gledam cerkvialnu sluz i kad počmu plodni dani bude ful paprat, a kad nisu onda točke. Ugl. Nije mi pomoglo u zatrudnjivanju. Slažem se s ovim što je zvjezdica napisala, bezveze.
    Netko spomene streptokok.. Ugl. Za ostvarit T često bakterijice nisu problem al za održat T jesu. Popit ćete antibiotike i najvjerojatnije rješen problem!

Nadam se..meni je ipak prepisala antibiotsku kremu..jer sam na onaj antibiotik koji.mi je prepisala alergicna…a decko ce pit antibiotik normalno..

Mislim da to nije prepreka trudnoći. Nisam baš ekspert za to, ali znam da je streptokok standardna pretraga na koju se ide u zadnjim tjednima trudnoće. Dakle, prije tih zadnjih tjedana uopće ni ne provjeravaju. I onda ako se utvrdi strep. dobiješ antibiotik da se ne prenese na bebu kroz vaginalni porod. Za bebu može biti opasan ako se prenese na taj način. Znam par cura koje su imale, i ništa, nitko nije radio uopće dramu... Jednoj je čak krenuo porod prije nego je stigla popiti antibiotik pa onda mislim da su bebi dali nešto kad se rodila.

Breskva
    18. Listopad 2019. 09:40

Jutro cure ❤️
    Ovako zanima me dali je imala jedna od vas ovako nesto. Uglavnom,jutros se probudim i vidim da imam iscjedak boje zuto/smede/ bijeli evo neznam tocno koja bi to boja bila tocno... vise boja meda tako nesto. Nema miris,ni svrab ni peckanje.. znaci nista. Danas sam 4 dpo. Iskustva netko s tim? 😐

Ana_Marija_2019
    18. Listopad 2019. 09:50

Ja sam u šoku.... Pa ne znam uopće otkud im više motivacija, mislim da bi ja odustala i posvojila.
    https://www.index.hr/mame/clanak/prica-koja-ce-vam-slomiti-srce-zatrudnjela-je-11-puta-i-11-puta-pobacila/2124072.aspx

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.