Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    17. Listopad 2019. 14:36

Cure meni danas 12 dpo i imam bas jake menstrualne bolove u trbuhu i leđima, mozda vec danas krene m😢😢, jel bi to onda znacilo da mi je prekratka ova faza nakon o do m? Jel moguce da su mi od klomifena tako izrazeniji bolovi?

17. Listopad 2019. 15:07

Nemo

Nemo

Martina1982

Ely

Ja isto imam dosta izražen mliječno bijelo iscjedak. Je li to pred M tako bud? Nešto se ne sjećam da mi je išao inače ovako obilno :/

Da mislim da bude normalno poslje O…ja ga nisam imala prosli mjesec toliko obilno i trajo je sam jedan dan. A ovo vec sad par dana traje. Ali mislim da zavisi to od ciklusa. Ako nema mirisa i ak ne pece nista i ak nije sirast dobro je 👍 😁

https://ibb.co/HBG9Ssj

Evo ovdje sam stavila sliku paprati 😁 Martina 1982

Wauuuu kak fora...i sta sada tu onda gledas? Tj. Po cemu znas da je O? 

17. Listopad 2019. 15:09

Mika111

Cure meni danas 12 dpo i imam bas jake menstrualne bolove u trbuhu i leđima, mozda vec danas krene m😢😢, jel bi to onda znacilo da mi je prekratka ova faza nakon o do m? Jel moguce da su mi od klomifena tako izrazeniji bolovi?

Pa kazu 12 do 16 dana da je kakti normalno. E nemam pojma dal su bolovi izrazeniji od Klomifena. Mislim da mozda ne bi trebalo imat veze s njim bjer on je bio zaduzena za Ovulaciju i svoje je napravio tada. 

• justagirl2201
    17. Listopad 2019. 15:43

Martina gledas paprat. Ako su samo tockice i mjehurici nist...al ak ima taj izgled paprati ..onda je O blizu...to sam ja prije koristila al nisam bila zadovoljna pa odustala

zvjezdica37
    17. Listopad 2019. 18:09

Meni maybe baby nije nista pokazivao osim paprati a ta paprat samo govori da su dani oko ovulacije kao sto ti i tijelo "dolje"daje signale da bi bio odnos...apsolutno nista drugo..
    Eto mozda je neka cura imala pozitivnije iskustvo.
    Sto se tice druge faze ciklusa ja inace od pik-a dobijem tek 16dan ili 17...
    No jucer sam dobila 13 dan od O i nikako se ne osjecam,naduta sam i popila sam saku tableta u ova dva dana ,imala vrtoglavice i nesvjestice te ono...bas sam se zapitala cemu svaki mjesec ista prica😫
    A onda opet sa druge strane cujes glas koji ti govori-life goes o 😏😏😏🤷‍♀️

zvjezdica37
    17. Listopad 2019. 18:10

"On"

• Anchy29
    17. Listopad 2019. 18:29

Ejla cure...da vam se samo javim...upravo sam dobila nalaz briseva cerviksa i pozitivan je na streptokok..moram pit antibiotik..dragi isto 😐 ima netko da ima islustva s tim? Vjerojatno to ima utjecaja na pokusavanje ostvarivanja trudnoce je tako?

17. Listopad 2019. 18:41

Martina1982

Nemo

Nemo

Martina1982

Ely

Ja isto imam dosta izražen mliječno bijelo iscjedak. Je li to pred M tako bud? Nešto se ne sjećam da mi je išao inače ovako obilno :/

Da mislim da bude normalno poslje O…ja ga nisam imala prosli mjesec toliko obilno i trajo je sam jedan dan. A ovo vec sad par dana traje. Ali mislim da zavisi to od ciklusa. Ako nema mirisa i ak ne pece nista i ak nije sirast dobro je 👍 😁

Wauuuu kak fora…i sta sada tu onda gledas? Tj. Po cemu znas da je O?

Svako jutro, na tašte ,uzme se malo pljuvacke i namaze na stakalce od mikroskopa i pustis da se osuši..i kada su plodni dani bude ovakva paprat,kao te neke grančice..citala sam da je nekima curama pokazivalo pre cesto tu paprat,meni nije,u 6 mj sam je samo dva puta uhvatila.

17. Listopad 2019. 18:48

Nemo

Martina1982

Nemo

Nemo

Martina1982

Ely

Wauuuu kak fora…i sta sada tu onda gledas? Tj. Po cemu znas da je O?

Svako jutro, na tašte ,uzme se malo pljuvacke i namaze na stakalce od mikroskopa i pustis da se osuši..i kada su plodni dani bude ovakva paprat,kao te neke grančice..citala sam da je nekima curama pokazivalo pre cesto tu paprat,meni nije,u 6 mj sam je samo dva puta uhvatila.

Moja prijateljica je to koristila,i na dan kada je uhvatila paprat,imala je odnos,i ostala trudna..a moja sestra je to koristila da ne ostane trudna,da prati ovulaciju,pa je ostala,onda sam ja zaključila da to donosi sreću 😅😅,tako da sam to kupila😅😅

Mallla
    17. Listopad 2019. 20:04

Ja kroz mikroskop gledam cerkvialnu sluz i kad počmu plodni dani bude ful paprat, a kad nisu onda točke. Ugl. Nije mi pomoglo u zatrudnjivanju. Slažem se s ovim što je zvjezdica napisala, bezveze.
    Netko spomene streptokok.. Ugl. Za ostvarit T često bakterijice nisu problem al za održat T jesu. Popit ćete antibiotike i najvjerojatnije rješen problem! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.