Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    30. Travanj 2019. 09:43

Trudim se dok sam doma biti cim vise opustena, posao mi predstavlja jedini stres trenutno u zivotu..negativa totalno...strah me dal se uopce moze zatrudnjeti u tom stanju, voljela bih da moze..jer zelim dijete vec 2 godine i u zadnjih godinu dana sam se napatila sa problemima..

vuky
    30. Travanj 2019. 10:06

baby

Bas je neki cudan osjecaj topline jednom u par dana, ali to i inace je tako…nista mi se drukcije ne dogada prije m nego i obicno, na pocetku sam znala pratiti svaki simptom pa se nadati da sam trudna ali sad sad odustala od toga..sumnjam da bude nesto, stres me pere a ne mogu se opustiti.

Mislim da bi stvarno trebale ne pratiti ništa dok ne kasni M, ali to je tako teško... probaj si sto vise nekih stvari koje voliš zadati, uživati.... ja sam se svako popodne okupirala treninzima i šetnjama i Tak, stvarima koje volim.... teško je... 

• baby
    30. Travanj 2019. 10:30

Ne pratim vise nego imam te neke cudne osjecaje topline u jajniku pa me zanimalo da li to ima jos netko, ali u svakom ciklusu mi je tak izmedu o i m..znam da se simptomi javljaju tek kasnije pa se ni ne nadam nicem..

zvjezdica37
    30. Travanj 2019. 11:05

LjubičicaX

Lady_E

LjubičicaX

A joooj, ali ako je već došla, neka što prije ode pa u nove borbe. Kod mene identična situacija kao kod tebe bila prošli ciklus, čak 5 dana poranila, s tim da je 3 dana bilo takvo brljanje, i tek četvrti dan krenula kako treba i to brojim kao 1DC. Cure su mi ovdje pisale kad tako brlja M prije nego što krene, da bi to mogao bit znak manjka progesterone, pa eto provjeri i ti. Kod mene se dosta toga poklapa da bi mogao bit manjak, pa ću narednih mjesec-dva iz tog razloga radit hormone. Sretno, sad odmori malo pa idemo ganjat pik i O i + 😊

Hvala na info, svakako cu i ja provjeriti o cemu se radi. Ovaj mjesec cu jos probati ovako kako je jer mi slijedi dosta guzve i kojekakvih dogadanja, ali nakon toga cu provjeriti sve.
    Ma kod tog brljanja me najvise zivcira kada odrediti 1 dc i kako to utjece na ovulaciju. Sva sreca da imam te trakice koje me onda usmjeravaju 😆
    Eh da, malo odmora pa krecemo u akciju i lov 😁😁

I ja sam negdje čitala da se prvi DC broji kad baš krene M ono pravo, tako da se vodim time, ali za svaki slučaj lh trakice počnem koristit već od 8DC da ne propustim O. Meni najviše zabunjuje kad onda očekivati sljedeću M, dal kad je krenulo brljanje ili prava M? :D Al i to sam se odlučila, računam sve prema danu kad je krenulo kako treba pa šta bude :D

Tako bih i ja racunala

LjubičicaX
    30. Travanj 2019. 11:13

Mallla, da da SEX, SEX i samo SEX 😁 Vidi se da su mi uveliko nastupili plodni dani 😁 Naravno ništa bez sexa onog opuštenog, neopterećenog u pravo vrijeme. E ova naša istraživanja, vrkute, mace, trakice i spravice koje pokazuju kad je pravo vrijeme, meni bar to pomaže da se opustim, rasteretim, ne znam kako se izrazit... Kad u svojoj glavi znam da akcijam u vrijeme kad bi moglo nešto bit nekako sam opuštenija, nego da nemam pojma kad je O... Kad to sve pratim, imam osjećaj da sam tek onda dala sve od sebe, i ako ne bude + ne pogodi me toliko, smireno to dočekam za razliku od prve T, kad ništa od ovoga nisam koristila, tad mi je cijeli ciklus prolazio u nekom stresu i neznanju, trebala sam ovo, trebala  sam ono... Ovako je meni bar mnogo opuštenije, a uz igru i istraživanje, a posebno vas ovdje vrijeme brže prolazi pa je lakše podnijet neizvjesnost 💜

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    30. Travanj 2019. 11:19

I da, zaboravila sam odgovorit za ovaj SMEP.
    Koliko sam shvatila postoje 2 situacije:
    1. Kad se uspije uhvatit LH pik, tad kreće akcijanje od 8DC pa svaki drugi dan, a kad se uhvati pik onda taj dan, sutra i prekosutra zaredom, onda dan pauza pa sutradan opet. Nakon toga, do kraja ciklusa se akcija za svoju dušu, kako hoćeš 😁
    2. Kad se ne uhvati pik, e onda se počinje od 8DC svaki drugi dan do kraja ciklusa akcijat 😁
    Ja sam imala želju od svoje O da bude spermiogram gotov, pa bi se po time vodila, ali pošto ne može tako, onda ću po ovoj metodi jer me iscrpi mozgat kad i koliko 😁

10/2020 biohemijska

LjubičicaX
    30. Travanj 2019. 11:23

zvjezdica37

LjubičicaX

Lady_E

LjubičicaX

A joooj, ali ako je već došla, neka što prije ode pa u nove borbe. Kod mene identična situacija kao kod tebe bila prošli ciklus, čak 5 dana poranila, s tim da je 3 dana bilo takvo brljanje, i tek četvrti dan krenula kako treba i to brojim kao 1DC. Cure su mi ovdje pisale kad tako brlja M prije nego što krene, da bi to mogao bit znak manjka progesterone, pa eto provjeri i ti. Kod mene se dosta toga poklapa da bi mogao bit manjak, pa ću narednih mjesec-dva iz tog razloga radit hormone. Sretno, sad odmori malo pa idemo ganjat pik i O i + 😊

Hvala na info, svakako cu i ja provjeriti o cemu se radi. Ovaj mjesec cu jos probati ovako kako je jer mi slijedi dosta guzve i kojekakvih dogadanja, ali nakon toga cu provjeriti sve.
    Ma kod tog brljanja me najvise zivcira kada odrediti 1 dc i kako to utjece na ovulaciju. Sva sreca da imam te trakice koje me onda usmjeravaju 😆
    Eh da, malo odmora pa krecemo u akciju i lov 😁😁

I ja sam negdje čitala da se prvi DC broji kad baš krene M ono pravo, tako da se vodim time, ali za svaki slučaj lh trakice počnem koristit već od 8DC da ne propustim O. Meni najviše zabunjuje kad onda očekivati sljedeću M, dal kad je krenulo brljanje ili prava M? :D Al i to sam se odlučila, računam sve prema danu kad je krenulo kako treba pa šta bude :D

Tako bih i ja racunala

Super Zvjezice, sad si me umirila, znači definitivno više neću ni sekunde se premišljat kad treba doći 😘

10/2020 biohemijska

30. Travanj 2019. 11:46

annika

Javljam se na raport. Zvala privatnicu- naručila me za 9.5. kasnije socijalnu i ona me naruči 17.5. mislila sam da će me privatnica ranije ali kaže nema potrebe ako se ok osjećam. e sad, bi li vi otišle na oba pregleda ili da jedan otkažem? i u prošlima sam išla u malim razmacima u početku ( zbog roskastog iscjetka).

Slazem se sa Malllom i ja bi otisla na ovaj cisto da radi sebe vidis kako ide a onaj ti treba da zbog trudnicke knjizice. 

30. Travanj 2019. 11:50

Vidim da ste se dobro opremile bome. Neka ste. Volim kad su ljudi ustrajni i kada teze za necim i idu za tim i ne odustaju. Da ne pisem svakoj posebno. Treba se covjek opustiti. Tesko je to al moguce je. Ove trakice i spravicr i temperaturice su nam samo pomagalo u onom sto zelimo postici. Svatko radi kako najbolje zna i umije. Svakom pomaze nesto drugo a u sutini sve zelimo jedno. Ja vam od svima ❤em.zelim da si to i ostvarite u sto kracem roku. Za one koje pokusavaju duzi period..ne odustajte. Meni je trebalo za prvu T 4 godine. Za drugi 2 mj. Kako je zavrsilo je. Ali uspili smo. Tako cete i vi isto. Sigurna sam u to.🥰🥰🥰🥰❤❤❤❤👍👍👍

30. Travanj 2019. 11:53

Ja se ovaj mjesec ne pridruzujem odbrojavanju jer sam dobila da ih pijem jos 7 dana tak da bi ju trebala dobiti tam oko 10 ili 11.5 al ovo je bez O. Ginica kaze da moja maternica dobro izgleda i da nije uopce losa barem koliko je ona u ovih 3 godinr koliko sam kod nje vidla. Aspiron mi je izbacila pa ce mi kad dodem kod nje na kontrolu 17.5 uvesti sprice umjesto Aspirina. Tako da po njenom sve je u redu. I nakon ovog ciklusa sta ce proc nastavljamo.dalje raditi na bebici. 🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰👍👍👍👍😁😁😁 Ovo je bio po njoj isto anoovulacijski ciklus. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.