Cure pomazite. Nevezano za sve ovo… Kako da se rijesim kašlja, toliko
kasljem da me na Povracanje tjera, dr. Mi dala neke sumece za iskasljavanje alk dzaba…
Bisolvon tablete,caj od sljeza korjena ili mjesavina.
Nazalost kasalj je prirodan refleks i dokle god se ne odljepi sa bronha slajm tako ces kasljati.Pileca juha sa glavicom luka ce ti pomoc isto.
Evo ja sutra trebam dobit..
trbug tu i tamo zaboli.
test je prije 2 daba bio negativan i eto sta reci😂Nek me se odma stavi u odbrojavanje za 12.11👌💪
Dobro jutro cure ☺️
Kako ste danas? Ima li kojih simptoma na vidiku ili testica cura koje ne trebaju dobit crvenu? ❤️🙃
Ja sam danas 3 dpo,cice rasturaju, tu i tamo neko cimanje u donjem djelu trbuha i to je to
Pusa svima ❤️🥰
Hope2804, ja sam ti vise za altrenativu,kad kasljem napravim si mlijeko sa secerom i pijem vrelo,samo da je grlo toplo ili cuclam nesto ko tipo bronhi
Jutro svima! Za 7 dana bih otprilike trebala dobiti, grudi me bole već sigurno 3 dana, PMS je ovaj mjesec baš rano započeo. Grčeva više nemam, srećom!
Ovulacija je ovaj ciklus bila uredna i školska, doduše nešto kasnije jer mi je duži ciklus. Sve smo dane pokrili, tako da sam baš bila pozitivna. Ali čim sam krenula osjećati grudi 6 dana iza ovulacije, prestala sam se nadati.
Idemo od sljedećeg ciklusa ponovno :)
Cure pomazite. Nevezano za sve ovo… Kako da se rijesim kašlja, toliko
kasljem da me na Povracanje tjera, dr. Mi dala neke sumece za iskasljavanje alk dzaba…
Meni jedino sirup od bršljana pomaže, a kašljala sam ko luda tjednima.
Meni je jučer bio čudan osjećaj u trbuhu, ali na kraju mislim da je od probavnih smetnji haha
Mislim da ništa ovaj mjesec, baš nemam neki osjećaj.
Ja bi kao danas trebala dobit, clearblue negativam, nije bio prvi urin al mislim da bi bio pozitivan bez obzira da sam T, stomak i ledja malo boluckaju, vjerojatno cu procurit do navecer
Ja bi kao danas trebala dobit, clearblue negativam, nije bio prvi urin al mislim da bi bio pozitivan bez obzira da sam T, stomak i ledja malo boluckaju, vjerojatno cu procurit do navecer
Idemo dalje u borbu💪💪💪💪
Ja danas narucila trakice eto da i to jos probam,imam maybe baybe mikroskop,mjerim tem.jos trakice i imam svu opremu 😅
Kakav ti je taj maybe bayb? Jel pokaze sta?
Na 7 i 8 dc mi je bila paprat,a ovulacija mi je bila po tem.tek 13 ili 14 dan,ali sada sam narucila trakice pa cu bas usporediti sa mikroskopom
Cure, šta mislite - idem na svadbu za vikend i ne mogu cijelu večer ni primirisati alkoholu. Bar vino itd., inače će me svi ispitivati što i kako, a i meni je nekako glupo sjediti tamo ko opatica sa strane. Bit će mi cca 8 dana od O. Nemam baš neki osjećaj da će ovaj mjesec biti TAJ ionako, ali opet me strah radi one minimalne šanse da bude.
Cure, šta mislite - idem na svadbu za vikend i ne mogu cijelu večer ni primirisati alkoholu. Bar vino itd., inače će me svi ispitivati što i kako, a i meni je nekako glupo sjediti tamo ko opatica sa strane. Bit će mi cca 8 dana od O. Nemam baš neki osjećaj da će ovaj mjesec biti TAJ ionako, ali opet me strah radi one minimalne šanse da bude.
Moja kuma se napila u Sarajevu pive ko guzica. Nije mogla stajat ma nogama. Naime nije znala da je vec 3 mjeseca trudna. Tak da...mozes pijuckat vino nece biti nista 👍 . Opusti se i uzivaj 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji