Justagirl kad ti trebas dobiti M?
Nisam bila par dana na forumu pa sad uopce ne mogu sve pohvatati!
Sta je s vama ostalim curama,ima kakvih obecavajucih simptoma?
Martina,sta je s tobom?
Koliko sam upratila ti si na Klomifenu?!
Evo 4DPO. Bila sam da na Klomifenu. U petak dobila stopericu. Imali odnose kad je trebalo. Do jucer sam imala jakeeee bolove dolje. Probadanja. Nadutost. Pikanje. Peckanje. Grcice. Danas sve nestalo al je doso mljecni iscjedak koji prvo bude mokar pa se posusi i to ga ima dosta. Nema mirisa. Nis me ne pecka dolje. Tempica 36.7. Pijem progesteron jos 11 dana pa cemo vidit. Eto ukratko izvjestaj od mene 🤭☺️
Nadam se da ce ti ovaj ciklus biti dobitni!😊
Martina,sta je s tobom?
Evo 4DPO. Bila sam da na Klomifenu. U petak dobila stopericu. Imali odnose kad je trebalo. Do jucer sam imala jakeeee bolove dolje. Probadanja. Nadutost. Pikanje. Peckanje. Grcice. Danas sve nestalo al je doso mljecni iscjedak koji prvo bude mokar pa se posusi i to ga ima dosta. Nema mirisa. Nis me ne pecka dolje. Tempica 36.7. Pijem progesteron jos 11 dana pa cemo vidit. Eto ukratko izvjestaj od mene 🤭☺️
Martina po svemu sudeci usla si izgleda i zvanicno u drugi dio ciklusa i izgleda sad progic radi svoje-nadamo se da ce biti vise srece ovaj put i da se desava nesto lijepo2🤭🤭🤞🤞💖
Da i meni se tak cini da jesam 😁. Hvala ti 🥰.
Martina,sta je s tobom?
Nadam se da ce ti ovaj ciklus biti dobitni!😊
😘
Ja danas narucila trakice eto da i to jos probam,imam maybe baybe mikroskop,mjerim tem.jos trakice i imam svu opremu 😅
Ja danas narucila trakice eto da i to jos probam,imam maybe baybe mikroskop,mjerim tem.jos trakice i imam svu opremu 😅
Maybe baby 😅,ee i ulje nocurka i čaj od vrkute da nadodam kolekciji ovo moje dijete vec me košta 😅😅
Neznam kad bi ponovila test, imam osjecaj da cu dobiti pa mi se neda trositi pare, a danas sam se jedva suzdrzala da ne kupim test.
“Nebo strpljive voli.”
Pa evo ne znam sta da mislim!
Od 6. -8. 10 racunam O,i tad mi je bio 10-12 dan ciklusa!
Prosli mjesec sam pila Gynositol pa mi je produzio ciklus 3 dana,odustala sam od njega!
Ma to se sigurno implantacijsko krvarenje javilo. Jos malo pa ce gospođa zakasniti, a ti ugledati plus kao kuća
😍😁☺️
Joj bilo bi lijepo da je tako!
Nadam se da cemo sve ugledati plusice cim prije❤️😊
U kojoj si ti fazi?
Ja sam u fazi bolovanja 😂 ovaj ciklus otpisujem jer se i muz razbolio kad ne treba, nije u stanju nista, a pogotovo seksat se tak da...
Meni je danas 7dpo...neobjasnjivo dug ciklus...imala sam pik na 23dc!! Nadam se T al ne polazem nade jer je neki smrdsn ciklus...ko zna jel folikul puknuo uopce...od simptoma bolne grudi, nadutost, neki isjedak prvo prozirni pa mlijecni, dnevna temp izmedu 37 - 37,2...ne znam sta ocekivat...
Vecer cure 😊
Ja sam sinoc imala neku hebenu ovulaciju. Toliko su me probadala,pekla,žuljala oba jajnika da je to strašno i obje noge su me boljele (inace me boli ona noga na koji jajnik ovuliram) i sva sam se uplasila i reko napravit cu ovulacijski test a ono u sekundi pikčina!
Cak sam morala popiti tabletu protiv bolova i kad je popustila bol bacili smo se u akciju 🤣 evo i danas me žulja ali samo desni jajnik 🙄
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji