Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arwen87
    16. Listopad 2019. 17:16

Hope2804

Arwen87

Pa evo ne znam sta da mislim!
    Od 6. -8. 10 racunam O,i tad mi je bio 10-12 dan ciklusa!
    Prosli mjesec sam pila Gynositol pa mi je produzio ciklus 3 dana,odustala sam od njega!

Ma to se sigurno implantacijsko krvarenje javilo. Jos malo pa ce gospođa zakasniti, a ti ugledati plus kao kuća
    😍😁☺️

Joj bilo bi lijepo da je tako!
    Nadam se da cemo sve ugledati plusice cim prije❤️😊
    U kojoj si ti fazi?

16. Listopad 2019. 17:17

Ana_Marija_2019

Martina1982

Ana_Marija_2019

Joj cure, evo jutros me baš zbedirala vijest… Sestrična mi je izgleda imala spontani :(((

A neee….o joj…koliko je bila trudna?

Pa u biti nije govorila još tako da ja nisam ni znala ranije, rekli su mi danas 2 mjeseca, ali da se ne čuju otkucaji. Strašno.

Bas mi je zao 😔

Arwen87
    16. Listopad 2019. 17:18

Martina1982

Arwen87

Pa evo ne znam sta da mislim!
    Od 6. -8. 10 racunam O,i tad mi je bio 10-12 dan ciklusa!
    Prosli mjesec sam pila Gynositol pa mi je produzio ciklus 3 dana,odustala sam od njega!
    Sad od prije 2-3 dana osjetim grceve u donjem dijelu trbuha,i grudi me bole,posebno prema pazuhu,toliko da ne mogu spavati na strani!
    I sad se pojavi ovaj smedji iscjedak,koji je bas neke smedje boje i ne izgleda ni blizu kao kad mi krene prije M!
    A do M imam jos 8 dana!🤷
    Sad nemam pojma da li mi je to mozda nesto pobrkano zbog Gynositola ili…

Moglo bi biti implantacijsko. Morat ces pricekat jos koji dan za test. Drzim ti🤞 da bude ➕

Nadam se da je,jer stvarno ne znam sta drugo bi moglo biti!
    Imam jos 8 dana do M!
    Ako nije implantacijsko onda nesto ne stima😒

Arwen87
    16. Listopad 2019. 17:20

Suncica5
    Kakav je kod tebe bio iscjedak??

16. Listopad 2019. 17:20

Breskva

Pozdrav cure 😁
    Zanima me ako je jedna od vas imala odmah nakon ovulacije temp 37.0 ?!
    Ja sam sam si gledala prosle cikluse nijednom mi nije bila na 2 dpo 37.0 tek tamo od 10 dpo? Malo cudno?! 🥴 ima li netko iskustva u vezi tih tempica?

Meni je moja kako i inace. Nakon O bude 36.7 odnosno bude visa od 36.5. Mislim da je bitno da ostane visa od one koja bude prije O. A za ostalo mislim da ces se morat strpiti jos nekoliko dana. 😘

Arwen87
    16. Listopad 2019. 17:21

I evo,kad procitam ovo za sestricnu od Ana Marije prodje me jeza!
    Bas mi je zao da joj se to dogadja!
    Ne znas u danasnje vrijeme jel veci stres i muka uopce ostati trudna ili iznijeti trudnocu do kraja!

Arwen87
    16. Listopad 2019. 17:25

Justagirl kad ti trebas dobiti M?
    Nisam bila par dana na forumu pa sad uopce ne mogu sve pohvatati!

Sta je s vama ostalim curama,ima kakvih obecavajucih simptoma?

Martina,sta je s tobom?
    Koliko sam upratila ti si na Klomifenu?!

Mallla
    16. Listopad 2019. 17:29

Sunčice moguće je imat pozitivan test na 8dpo zašto ne. Navijamo da tamni pa da nam budeš plusić 😀
    Arwen držimo fige.... Može bit impl. Može M. Al navijamo da je impl. 
    Ana_Marija baš mi je žao za sestričnu, na žalost pre često se događa!
    Breskva ne znam šta bi ti rekla osim vrijedi čekati 😀 to znači da ti je progesteron u tijelu dobar, on podiže temperaturu. Navijamo da nastavi tako biti i iza očekivane M pa da bude to znak plusića. 

url=https://lilypie.com]

Arwen87
    16. Listopad 2019. 17:30

Mallla

Sunčice moguće je imat pozitivan test na 8dpo zašto ne. Navijamo da tamni pa da nam budeš plusić 😀
    Arwen držimo fige…. Može bit impl. Može M. Al navijamo da je impl.
    Ana_Marija baš mi je žao za sestričnu, na žalost pre često se događa!
    Breskva ne znam šta bi ti rekla osim vrijedi čekati 😀 to znači da ti je progesteron u tijelu dobar, on podiže temperaturu. Navijamo da nastavi tako biti i iza očekivane M pa da bude to znak plusića.

Hvala❤️
    Znat cemo sve za 8 dana!
    Nije mi valjda Gynositol toliko sve ubrljao da dobijem M  8 dana prije!

Mallla
    16. Listopad 2019. 17:32

Imamo ovdje niz potencijalnih plusića, baš se radujem da se počmu nizati....ja imam nepokon egg iscjedak, čekam doć doma za trakicu i mikroskop i ta čuda. Pa onda i akciju bila poz. Il ne bila trakica. Temp. Jutros 35.8 pa tko zna možda je O na pomolu 😀

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI