Joj cure, evo jutros me baš zbedirala vijest… Sestrična mi je izgleda imala spontani :(((
A neee….o joj…koliko je bila trudna?
Pa u biti nije govorila još tako da ja nisam ni znala ranije, rekli su mi danas 2 mjeseca, ali da se ne čuju otkucaji. Strašno.
Bas mi je zao 😔
Pa evo ne znam sta da mislim!
Od 6. -8. 10 racunam O,i tad mi je bio 10-12 dan ciklusa!
Prosli mjesec sam pila Gynositol pa mi je produzio ciklus 3 dana,odustala sam od njega!
Sad od prije 2-3 dana osjetim grceve u donjem dijelu trbuha,i grudi me bole,posebno prema pazuhu,toliko da ne mogu spavati na strani!
I sad se pojavi ovaj smedji iscjedak,koji je bas neke smedje boje i ne izgleda ni blizu kao kad mi krene prije M!
A do M imam jos 8 dana!🤷
Sad nemam pojma da li mi je to mozda nesto pobrkano zbog Gynositola ili…
Moglo bi biti implantacijsko. Morat ces pricekat jos koji dan za test. Drzim ti🤞 da bude ➕
Nadam se da je,jer stvarno ne znam sta drugo bi moglo biti!
Imam jos 8 dana do M!
Ako nije implantacijsko onda nesto ne stima😒
Pozdrav cure 😁
Zanima me ako je jedna od vas imala odmah nakon ovulacije temp 37.0 ?!
Ja sam sam si gledala prosle cikluse nijednom mi nije bila na 2 dpo 37.0 tek tamo od 10 dpo? Malo cudno?! 🥴 ima li netko iskustva u vezi tih tempica?
Meni je moja kako i inace. Nakon O bude 36.7 odnosno bude visa od 36.5. Mislim da je bitno da ostane visa od one koja bude prije O. A za ostalo mislim da ces se morat strpiti jos nekoliko dana. 😘
I evo,kad procitam ovo za sestricnu od Ana Marije prodje me jeza!
Bas mi je zao da joj se to dogadja!
Ne znas u danasnje vrijeme jel veci stres i muka uopce ostati trudna ili iznijeti trudnocu do kraja!
Justagirl kad ti trebas dobiti M?
Nisam bila par dana na forumu pa sad uopce ne mogu sve pohvatati!
Sta je s vama ostalim curama,ima kakvih obecavajucih simptoma?
Martina,sta je s tobom?
Koliko sam upratila ti si na Klomifenu?!
Sunčice moguće je imat pozitivan test na 8dpo zašto ne. Navijamo da tamni pa da nam budeš plusić 😀
Arwen držimo fige.... Može bit impl. Može M. Al navijamo da je impl.
Ana_Marija baš mi je žao za sestričnu, na žalost pre često se događa!
Breskva ne znam šta bi ti rekla osim vrijedi čekati 😀 to znači da ti je progesteron u tijelu dobar, on podiže temperaturu. Navijamo da nastavi tako biti i iza očekivane M pa da bude to znak plusića.
url=https://lilypie.com]
Sunčice moguće je imat pozitivan test na 8dpo zašto ne. Navijamo da tamni pa da nam budeš plusić 😀
Arwen držimo fige…. Može bit impl. Može M. Al navijamo da je impl.
Ana_Marija baš mi je žao za sestričnu, na žalost pre često se događa!
Breskva ne znam šta bi ti rekla osim vrijedi čekati 😀 to znači da ti je progesteron u tijelu dobar, on podiže temperaturu. Navijamo da nastavi tako biti i iza očekivane M pa da bude to znak plusića.
Hvala❤️
Znat cemo sve za 8 dana!
Nije mi valjda Gynositol toliko sve ubrljao da dobijem M 8 dana prije!
Imamo ovdje niz potencijalnih plusića, baš se radujem da se počmu nizati....ja imam nepokon egg iscjedak, čekam doć doma za trakicu i mikroskop i ta čuda. Pa onda i akciju bila poz. Il ne bila trakica. Temp. Jutros 35.8 pa tko zna možda je O na pomolu 😀
url=https://lilypie.com]
Imamo ovdje niz potencijalnih plusića, baš se radujem da se počmu nizati….ja imam nepokon egg iscjedak, čekam doć doma za trakicu i mikroskop i ta čuda. Pa onda i akciju bila poz. Il ne bila trakica. Temp. Jutros 35.8 pa tko zna možda je O na pomolu 😀
Ja sam par puta pisnula na trakicu,ali nisam uhvatila ni blizu pik,na jednoj sam samo imala slabo vidljivu crticu,na ostalim se skoro ni ne vide ,ali sam sama kriva jer nisam pazila koliko pijem i kad mokrim prije testiranja!
Tako da sam se samo ravnala po grcevima i iscjetku i eto...pa sad kako bude!
Kako ti se pokazao taj mikroskop?
Ma samo vi akcijajte,nece naskodit!😂
Sortiraj odgovore
Najstariji