Pa evo ne znam sta da mislim!
Od 6. -8. 10 racunam O,i tad mi je bio 10-12 dan ciklusa!
Prosli mjesec sam pila Gynositol pa mi je produzio ciklus 3 dana,odustala sam od njega!
Ma to se sigurno implantacijsko krvarenje javilo. Jos malo pa ce gospođa zakasniti, a ti ugledati plus kao kuća
😍😁☺️
Joj bilo bi lijepo da je tako!
Nadam se da cemo sve ugledati plusice cim prije❤️😊
U kojoj si ti fazi?
Joj cure, evo jutros me baš zbedirala vijest… Sestrična mi je izgleda imala spontani :(((
A neee….o joj…koliko je bila trudna?
Pa u biti nije govorila još tako da ja nisam ni znala ranije, rekli su mi danas 2 mjeseca, ali da se ne čuju otkucaji. Strašno.
Bas mi je zao 😔
Pa evo ne znam sta da mislim!
Od 6. -8. 10 racunam O,i tad mi je bio 10-12 dan ciklusa!
Prosli mjesec sam pila Gynositol pa mi je produzio ciklus 3 dana,odustala sam od njega!
Sad od prije 2-3 dana osjetim grceve u donjem dijelu trbuha,i grudi me bole,posebno prema pazuhu,toliko da ne mogu spavati na strani!
I sad se pojavi ovaj smedji iscjedak,koji je bas neke smedje boje i ne izgleda ni blizu kao kad mi krene prije M!
A do M imam jos 8 dana!🤷
Sad nemam pojma da li mi je to mozda nesto pobrkano zbog Gynositola ili…
Moglo bi biti implantacijsko. Morat ces pricekat jos koji dan za test. Drzim ti🤞 da bude ➕
Nadam se da je,jer stvarno ne znam sta drugo bi moglo biti!
Imam jos 8 dana do M!
Ako nije implantacijsko onda nesto ne stima😒
Pozdrav cure 😁
Zanima me ako je jedna od vas imala odmah nakon ovulacije temp 37.0 ?!
Ja sam sam si gledala prosle cikluse nijednom mi nije bila na 2 dpo 37.0 tek tamo od 10 dpo? Malo cudno?! 🥴 ima li netko iskustva u vezi tih tempica?
Meni je moja kako i inace. Nakon O bude 36.7 odnosno bude visa od 36.5. Mislim da je bitno da ostane visa od one koja bude prije O. A za ostalo mislim da ces se morat strpiti jos nekoliko dana. 😘
I evo,kad procitam ovo za sestricnu od Ana Marije prodje me jeza!
Bas mi je zao da joj se to dogadja!
Ne znas u danasnje vrijeme jel veci stres i muka uopce ostati trudna ili iznijeti trudnocu do kraja!
Justagirl kad ti trebas dobiti M?
Nisam bila par dana na forumu pa sad uopce ne mogu sve pohvatati!
Sta je s vama ostalim curama,ima kakvih obecavajucih simptoma?
Martina,sta je s tobom?
Koliko sam upratila ti si na Klomifenu?!
Sunčice moguće je imat pozitivan test na 8dpo zašto ne. Navijamo da tamni pa da nam budeš plusić 😀
Arwen držimo fige.... Može bit impl. Može M. Al navijamo da je impl.
Ana_Marija baš mi je žao za sestričnu, na žalost pre često se događa!
Breskva ne znam šta bi ti rekla osim vrijedi čekati 😀 to znači da ti je progesteron u tijelu dobar, on podiže temperaturu. Navijamo da nastavi tako biti i iza očekivane M pa da bude to znak plusića.

url=https://lilypie.com]
Sunčice moguće je imat pozitivan test na 8dpo zašto ne. Navijamo da tamni pa da nam budeš plusić 😀
Arwen držimo fige…. Može bit impl. Može M. Al navijamo da je impl.
Ana_Marija baš mi je žao za sestričnu, na žalost pre često se događa!
Breskva ne znam šta bi ti rekla osim vrijedi čekati 😀 to znači da ti je progesteron u tijelu dobar, on podiže temperaturu. Navijamo da nastavi tako biti i iza očekivane M pa da bude to znak plusića.
Hvala❤️
Znat cemo sve za 8 dana!
Nije mi valjda Gynositol toliko sve ubrljao da dobijem M 8 dana prije!
Imamo ovdje niz potencijalnih plusića, baš se radujem da se počmu nizati....ja imam nepokon egg iscjedak, čekam doć doma za trakicu i mikroskop i ta čuda. Pa onda i akciju bila poz. Il ne bila trakica. Temp. Jutros 35.8 pa tko zna možda je O na pomolu 😀

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji