Suncica5
Kakav je kod tebe bio iscjedak??
Wow super!ja sam isto imala implatacijsko krvarenje ali je to ustvari bilo prozirno smedje boje ,i meni se desavalo u vrijeme ocekivane M a sad eto ti si usporedi nase simptome sa svojima pa ces viditi..nadamo se plusu🤞
Moj je bio blago rozkasti onako nekoliko puta samo pri brisanju i jace crveni jednom na dnevnom onako kuglica sa sluzi pomjesana (oprostite na detaljnom opisu 🙈) poslije toga nista. Ali me zato trbuh na trenutke rastura kao da ce svaki tren krenuti 🙄
U obedvi trudnoce sam isto imala jake men. grceve i nisu me uopce grudi bolile i bile teske sto je slucaj ovaj put ali eto danas samo to prestalo.
Ili mi O nije ni bila bez obzira na trakicu ( ona nazalost nez ultrazvuka nije mjerilo) pa ce mi doci ranije ili nesto ne stima, a to mi trenutno najmanje treba pred konzultacije za mpo.
Bas sam nevjerni Toma ali malo sam umorna od nadanja 😔
“Nebo strpljive voli.”
Justagirl kad ti trebas dobiti M?
Nisam bila par dana na forumu pa sad uopce ne mogu sve pohvatati!
Sta je s vama ostalim curama,ima kakvih obecavajucih simptoma?
Martina,sta je s tobom?
Koliko sam upratila ti si na Klomifenu?!
Evo 4DPO. Bila sam da na Klomifenu. U petak dobila stopericu. Imali odnose kad je trebalo. Do jucer sam imala jakeeee bolove dolje. Probadanja. Nadutost. Pikanje. Peckanje. Grcice. Danas sve nestalo al je doso mljecni iscjedak koji prvo bude mokar pa se posusi i to ga ima dosta. Nema mirisa. Nis me ne pecka dolje. Tempica 36.7. Pijem progesteron jos 11 dana pa cemo vidit. Eto ukratko izvjestaj od mene 🤭☺️
VII odbrojavanje 2019
Mikixy - 3.10.2019 ✔️
AnKol - 17.10.2019 - 1 dan♧
MarinaI - 18.10.2019 - 2 dana♧
Mika111 - 20.10.2019. - 4 dana♧
Suncica5 - 22 10.2019. - 6 dana ♧
Jusragirl - 24.10.2019. - 8 dana♧
Arwen87 - 25.10.2019. - 9 dana♧
Emilijal - 26.10.2019 - 10 dana ♧
Ana_Marija_2019. - 27.10.2019. - 11 dana♧
Breskva - 28.10.2019 - 12 dana ♧
Martina1982 - 30.10.2019 - 14 dana♧
Hope2804 - 30.10.2019. - 14 dana♧
Sanja0508 - 31.10.2019 - 15 dana♧
VIII ODBROJAVANJE 2019.
Mallla - 3.11.2019. - 18 dana 🌱
Lady_E - 8.11.2019. - 23 dana 🌱
Tera - 11.11.2019 - 26 dana 🌱
Tockica - 11.11.2019 - 26 dana 🌱
Zvjezdica37 - 16.11.2019.- 31 dan 🌱
Tinas -
Nemo -
Moj je bio blago rozkasti onako nekoliko puta samo pri brisanju i jace crveni jednom na dnevnom onako kuglica sa sluzi pomjesana (oprostite na detaljnom opisu 🙈) poslije toga nista. Ali me zato trbuh na trenutke rastura kao da ce svaki tren krenuti 🙄
U obedvi trudnoce sam isto imala jake men. grceve i nisu me uopce grudi bolile i bile teske sto je slucaj ovaj put ali eto danas samo to prestalo.
Ili mi O nije ni bila bez obzira na trakicu ( ona nazalost nez ultrazvuka nije mjerilo) pa ce mi doci ranije ili nesto ne stima, a to mi trenutno najmanje treba pred konzultacije za mpo.
Vjerujem al jos malo i doc ce sve na svoje i bit ce kako treba, ako vec i nije 🤗. Kad ces ponavljat testic?
Justagirl kad ti trebas dobiti M?
Nisam bila par dana na forumu pa sad uopce ne mogu sve pohvatati!
Sta je s vama ostalim curama,ima kakvih obecavajucih simptoma?
Martina,sta je s tobom?
Koliko sam upratila ti si na Klomifenu?!
Evo 4DPO. Bila sam da na Klomifenu. U petak dobila stopericu. Imali odnose kad je trebalo. Do jucer sam imala jakeeee bolove dolje. Probadanja. Nadutost. Pikanje. Peckanje. Grcice. Danas sve nestalo al je doso mljecni iscjedak koji prvo bude mokar pa se posusi i to ga ima dosta. Nema mirisa. Nis me ne pecka dolje. Tempica 36.7. Pijem progesteron jos 11 dana pa cemo vidit. Eto ukratko izvjestaj od mene 🤭☺️
Martina po svemu sudeci usla si izgleda i zvanicno u drugi dio ciklusa i izgleda sad progic radi svoje-nadamo se da ce biti vise srece ovaj put i da se desava nesto lijepo2🤭🤭🤞🤞💖
Suncica5
Kakav je kod tebe bio iscjedak??
Wow super!ja sam isto imala implatacijsko krvarenje ali je to ustvari bilo prozirno smedje boje ,i meni se desavalo u vrijeme ocekivane M a sad eto ti si usporedi nase simptome sa svojima pa ces viditi..nadamo se plusu🤞
Evo ne znam sta bi rekla,sad mi iscjedak normalno bijelo-proziran🤷
Tko zna sta je to bilo!
Iako nekako mislim da nista od mene ni ovaj mjesec!
Vidjet cemo za 8dana!
Drzim nam svima palceve da sto prije ugledamo plusice😊
Ja mislim i drzim fige da ti konzultacuje za mpo uopce nece trebati😊
Sortiraj odgovore
Najstariji