Pozdrav cure 😁
Zanima me ako je jedna od vas imala odmah nakon ovulacije temp 37.0 ?!
Ja sam sam si gledala prosle cikluse nijednom mi nije bila na 2 dpo 37.0 tek tamo od 10 dpo? Malo cudno?! 🥴 ima li netko iskustva u vezi tih tempica?
E da i jos od 8dpo su mi grudi teske i povremeno bole.
Suncice cekamo da nas obradujes i potvrdis lijepe vijesti,koji si test radila
A voljela bi ali tesko, nekako mi je nerealno 😔
Mislim da smo za ovaj rekle da nije pouzdan
“Nebo strpljive voli.”
Ja sam 7dpo...grceve imam...grudi bolne...klasika pms...breskva meni je tempica (govorim o dnevnoj) uvijek poslije O od 37 do 37,3...i to vec 2.dan poslije o pa sve do 2 dana prije M kad padne
Justagirl
,hmmm meni je jutarnja 🤔,a i dnevna temp mi ne prelazi do 37.00 u proslim ciklusima ni ujutro ni poslijepodne sve do predkraja cilusa,samo da nisam pokupila neku upalu... vidit cemo
A ti jos par dana i mozes testic pisnut 🤩 🤞
Ja sam 7dpo…grceve imam…grudi bolne…klasika pms…breskva meni je tempica (govorim o dnevnoj) uvijek poslije O od 37 do 37,3…i to vec 2.dan poslije o pa sve do 2 dana prije M kad padne
Mi smo imale isti dan pik 😁 evo ja imam nekakve čudne grčeve tu i tamo, pecanje nekakvo više.. A grudi su samo napuhane. Inace me uzasno bole vec u ovo vrijeme a sada ništa 🙄 ujutro sam radila test jer sam nestrpljiva naravno😶 i naravno da je bio negativan
Mala
Sjećate se jučerašnje prepiske o simptomima? Meni toliki pritisak u trbuhu, strašno. Ako bude plus, uvrstit ću to u simptome jer se ne sjećam da sam ikada imala ovakav pritisak!
Sortiraj odgovore
Najstariji