Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arwen87
    16. Listopad 2019. 16:50

Cure drage...😊

Danas mi 20-i dan ciklusa,ovulacija mi bila negdje izmedju 10-12,temperatura mi se krece od 37,0-37,5!
    I maloprije odem na wc, jer sam osjetila nesto vlazno,a na dnevnom ulosku smedji iscjedak!
    Ne znam da li da se nadam i da li ce od svega toga biti nesto!

• justagirl2201
    16. Listopad 2019. 16:57

Kad ti je bila O?

• justagirl2201
    16. Listopad 2019. 16:58

Implantacija se dogada izmedu 6 -12 dana poslije O pa držim fige da je implatacijsko 😍

• justagirl2201
    16. Listopad 2019. 16:59

Vidim sad da si napisala kad je bila O :D uuuu to bi mogla bit impl.!!!!!

Arwen87
    16. Listopad 2019. 16:59

Negdje izmedju 6-8,tad sam osjetila jajnike i pojavio se karakteristican iscjedak!

Arwen87
    16. Listopad 2019. 17:04

Pa evo ne znam sta da mislim!
     Od 6. -8. 10 racunam O,i tad mi je bio 10-12 dan ciklusa!
    Prosli mjesec sam pila Gynositol pa mi je produzio ciklus 3 dana,odustala sam od njega!
    Sad od prije 2-3 dana osjetim grceve u donjem dijelu trbuha,i grudi me bole,posebno prema pazuhu,toliko da ne mogu spavati na strani!
    I sad se pojavi ovaj smedji iscjedak,koji je bas neke smedje boje i ne izgleda ni blizu kao kad mi krene prije M!
    A do M imam jos 8 dana!🤷
    Sad nemam pojma da li mi je to mozda nesto pobrkano zbog Gynositola ili...

Napokon 2804
    16. Listopad 2019. 17:10

Arwen87

Prosli mjesec sam pila Gynositol pa mi je produzio ciklus 3 dana,odustala sam od njega!
    Sad od prije 2-3 dana osjetim grceve u donjem dijelu trbuha,i grudi me bole,posebno prema pazuhu,toliko da ne mogu spavati na strani!
    I sad se pojavi ovaj smedji iscjedak,koji je bas neke smedje boje i ne izgleda ni blizu kao kad mi krene prije M!
    A do M imam jos 8 dana!🤷
    Sad nemam pojma da li mi je to mozda nesto pobrkano zbog Gynositola ili…

Ma to se sigurno implantacijsko krvarenje javilo. Jos malo pa ce gospođa zakasniti, a ti ugledati plus kao kuća
    😍😁☺️

16. Listopad 2019. 17:15

Sunčica5

Ne mogu poslati sliku

Probaj preko ibb.co i najbolje da zemes neki drugi testic pa probas. Drzim 🤞

16. Listopad 2019. 17:16

Arwen87

A do M imam jos 8 dana!🤷
    Sad nemam pojma da li mi je to mozda nesto pobrkano zbog Gynositola ili…

Moglo bi biti implantacijsko. Morat ces pricekat jos koji dan za test. Drzim ti🤞 da bude ➕

Arwen87
    16. Listopad 2019. 17:16

Hope2804

Arwen87

Ma to se sigurno implantacijsko krvarenje javilo. Jos malo pa ce gospođa zakasniti, a ti ugledati plus kao kuća
    😍😁☺️

Joj bilo bi lijepo da je tako!
    Nadam se da cemo sve ugledati plusice cim prije❤️😊
    U kojoj si ti fazi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.