Cure drage...😊
Danas mi 20-i dan ciklusa,ovulacija mi bila negdje izmedju 10-12,temperatura mi se krece od 37,0-37,5!
I maloprije odem na wc, jer sam osjetila nesto vlazno,a na dnevnom ulosku smedji iscjedak!
Ne znam da li da se nadam i da li ce od svega toga biti nesto!
Implantacija se dogada izmedu 6 -12 dana poslije O pa držim fige da je implatacijsko 😍
Vidim sad da si napisala kad je bila O :D uuuu to bi mogla bit impl.!!!!!
Negdje izmedju 6-8,tad sam osjetila jajnike i pojavio se karakteristican iscjedak!
Pa evo ne znam sta da mislim!
Od 6. -8. 10 racunam O,i tad mi je bio 10-12 dan ciklusa!
Prosli mjesec sam pila Gynositol pa mi je produzio ciklus 3 dana,odustala sam od njega!
Sad od prije 2-3 dana osjetim grceve u donjem dijelu trbuha,i grudi me bole,posebno prema pazuhu,toliko da ne mogu spavati na strani!
I sad se pojavi ovaj smedji iscjedak,koji je bas neke smedje boje i ne izgleda ni blizu kao kad mi krene prije M!
A do M imam jos 8 dana!🤷
Sad nemam pojma da li mi je to mozda nesto pobrkano zbog Gynositola ili...
Prosli mjesec sam pila Gynositol pa mi je produzio ciklus 3 dana,odustala sam od njega!
Sad od prije 2-3 dana osjetim grceve u donjem dijelu trbuha,i grudi me bole,posebno prema pazuhu,toliko da ne mogu spavati na strani!
I sad se pojavi ovaj smedji iscjedak,koji je bas neke smedje boje i ne izgleda ni blizu kao kad mi krene prije M!
A do M imam jos 8 dana!🤷
Sad nemam pojma da li mi je to mozda nesto pobrkano zbog Gynositola ili…
Ma to se sigurno implantacijsko krvarenje javilo. Jos malo pa ce gospođa zakasniti, a ti ugledati plus kao kuća
😍😁☺️
Ne mogu poslati sliku
Probaj preko ibb.co i najbolje da zemes neki drugi testic pa probas. Drzim 🤞
A do M imam jos 8 dana!🤷
Sad nemam pojma da li mi je to mozda nesto pobrkano zbog Gynositola ili…
Moglo bi biti implantacijsko. Morat ces pricekat jos koji dan za test. Drzim ti🤞 da bude ➕
Ma to se sigurno implantacijsko krvarenje javilo. Jos malo pa ce gospođa zakasniti, a ti ugledati plus kao kuća
😍😁☺️
Joj bilo bi lijepo da je tako!
Nadam se da cemo sve ugledati plusice cim prije❤️😊
U kojoj si ti fazi?
Sortiraj odgovore
Najstariji