Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinas
    15. Listopad 2019. 13:03

Ne znam... ne zelim zvučati grubo ni ništa ali mislim da od ranih simptoma trudnoće 90% je onih doslovno umišljenih.
    Ono pojedeš grah i trebaš dobiti za par dana M i svaki prdec eee vjerojatno je T.
    Mislim ja sam se u početku užasno oko toga uzbuđivala, ono sutra moram dobiti M, cice me bole jače nego prošli put ajme sigurno sam trudna. Onda glava me boli, odmah guglanje i bam u početku rane trudnoće moguća glavobolja jess, trudna sam.
    Na kraju kad sve zbojim i oduzmem, guglanje ranih simptoma trudnoće i analiza glavobolje, prdeca, cica i ostalih stvari dovelo me do totalnog stresa i brutalnih razočaranja. Nekako sam uvjerena da kad ću stvarno biti trudna neću imati baš nikakav simptom.

𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡

Mallla
    15. Listopad 2019. 13:14

U mojoj T sam 4 dpo imala skok temp. Na 37.1 pod rukom bazalna, koja je inače bila max 36.8 nakon O. Počeli su naleti vrućine i umor u vidu spavanja, nadutost i bockanje u jajnicima plus puuuno iscjetka. Nisam kužila tada da je to nešto nego tek kasnije povezala točkice. 
    Biokemijsku prepoznala opet po naletima vrućine, bockanju u jajnicima prije M, al dobila za tjedan dana... Ugl. Pravi simptomi tipa mučnine su počeli tek u 7om tjednu. 

url=https://lilypie.com]

Mika111
    15. Listopad 2019. 13:17

Ja sam u obje trudnoce jedno 5 dana prije m znala da sam t, sve mi je bilo drugacije, imala sam baš bockanja u jajnicima, izrazito bolne grudi, pojacan osjet mirisa, kratak dah.....kod svake je drugačije, ali ja nekako mislim da kad budem opet t da cu vjerojatno imati iste simptome,, a ovaj mjesec to definitivno nije

Mallla
    15. Listopad 2019. 13:17

Htjela sam zaključiti da svaka žena sebe zna najbolje. Ako vama ti grčevi znače dolazak M onda nema razloga ne vjerovati im. S druge strane priroda je puna iznenađenja i nekad van svih pravila budemo T. 
    Što se trajanja M tiče meni je s godinama sve kraća. Pogotovo ako pijem neko čido od dodataka za začeće, ne daj bože vrkutu tada mi M bude crna.. Ugl. Ispada da sam najmirnija bez dodataka. 

vuky
    15. Listopad 2019. 13:19

Hvala cure, pozitivna sam... Svjesna rizika i da nista nije 100% ali sam pozitivna ....  Takoder svima vama zelim isto sto i sebi 

Mallla
    15. Listopad 2019. 13:45

Iako sam x puta rekla neću više radit trakice janih svaki put opet kupim. Milerove su mi se pokazale ok. I sad zanimljivo je što unazad 3mj počmem osjećati jajnik uglavnom lijevi otprilike 13dc što je danas, nekad i 10dc i napušu se grudi. Budem sigurna da je O tu blizu, a trakice ne pokažu ništa.... Vidjet ćemo kako će ovaj put biti. Znači danas 13dc temp. 36° osjećam jajnike, grudi su veće... Za sad uspijeva akcija biti svako drugi dan. Nadam se O za vikend jer idući tjedan idem na put pa sve što odakcijamo je za vikend. 

zvjezdica37
    15. Listopad 2019. 13:46

Ja otkako ne pratim simptome ni nemam ih...a kad sam pratila osjecala.sam milion simptoma...kad sam ostala T samo su me grudi bolile...a sad kad bi ostala ,mozda bi bilo drugacije ko zna...vidit cemo ako se ikad.desi

Ivo& Ivana💙♥️
    15. Listopad 2019. 13:53

Martina1982

Danas je Dan beba Andela. Svim mamicama koje imaju svoje Andele na nebu zelim reci da niste same. Znam da je ovaj dan posebno tezak u odnosu na ostale dane. Ali proci ce. Vasi Andeli vam daju snage da idete dalje. Iako sa suzom u ocima i grcom u grlu mi idemo dalje. Borba osjecaja je tu uz nas svaki dan. Nekad bude lakse nekad bude teze. Bol nikafa nece proci i utjeha nam je da cemo jednog dana vidjeti svoje Andele. Ali nazalost to je dio zivota. Budite snazne, jake i dalje kao i do sada. Znajte da mnoge zene osjecaju ono sto osjecate i vi sada. Mozda cak i neka zena koja upravo sjedi do vas dok vi ovo citate a da ni ne znate. ❤

😥♥️😘

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ana_Marija_2019
    15. Listopad 2019. 13:56

Ma ja isto mislim ovo što je TinaS rekla, od silne želje si zamislimo sve i svašta i svaku sitnicu analiziramo i povezujemo s T. Recimo, prošli mjesec mi je strašno vruće bilo i malo mi se vrtilo, stalno sam otvarala prozore na poslu i kolegice su prokomentirale - da nisi možda trudna, tako je meni bilo... I naravno, odmah sam pomislila da bi to stvarno moglo biti od toga. da je kojim slučajem bio +, bila bi sigurna da je to bio simptom.
    Hoću reći, može biti neki simptom ranije, a ne mora baš ništa biti kao nama u prošloj T. Znam koliko sam tada bila šokirana što se 'normalno' osjećam da sam mislila da sigurno nešto nije u redu. Doslovce ne bi ni znala da sam trudna da mi trbuh nije počeo rasti. I tada sam čitala one bapske priče da je 'bolja' ona trudnoća s puno mučnina i simptoma i bla bla. Ja nisam to imala, stvarno sam se osjećala tako da bi i zaboravila da sam trudna!
    Tako da cure, nemojte uopće analizirati ovo prije M, može se dogoditi da nemate simptome ni s 3 mjeseca trudnoće (i kasnije), a kamoli s 5 dana.
    Jedna frendica mi je tvrdila da je ona ODMAH znala da je trudna, tj. da je osjetila da se oplodilo jaje. E to mi je upravo smiješno haha

Ely
    15. Listopad 2019. 14:16

Ma imate pravo. Najbolje se opustiti i ne razmišljati. Sve ce doći onda kad treba 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.