Ne znam... ne zelim zvučati grubo ni ništa ali mislim da od ranih simptoma trudnoće 90% je onih doslovno umišljenih.
Ono pojedeš grah i trebaš dobiti za par dana M i svaki prdec eee vjerojatno je T.
Mislim ja sam se u početku užasno oko toga uzbuđivala, ono sutra moram dobiti M, cice me bole jače nego prošli put ajme sigurno sam trudna. Onda glava me boli, odmah guglanje i bam u početku rane trudnoće moguća glavobolja jess, trudna sam.
Na kraju kad sve zbojim i oduzmem, guglanje ranih simptoma trudnoće i analiza glavobolje, prdeca, cica i ostalih stvari dovelo me do totalnog stresa i brutalnih razočaranja. Nekako sam uvjerena da kad ću stvarno biti trudna neću imati baš nikakav simptom.
𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡
U mojoj T sam 4 dpo imala skok temp. Na 37.1 pod rukom bazalna, koja je inače bila max 36.8 nakon O. Počeli su naleti vrućine i umor u vidu spavanja, nadutost i bockanje u jajnicima plus puuuno iscjetka. Nisam kužila tada da je to nešto nego tek kasnije povezala točkice.
Biokemijsku prepoznala opet po naletima vrućine, bockanju u jajnicima prije M, al dobila za tjedan dana... Ugl. Pravi simptomi tipa mučnine su počeli tek u 7om tjednu.
url=https://lilypie.com]
Ja sam u obje trudnoce jedno 5 dana prije m znala da sam t, sve mi je bilo drugacije, imala sam baš bockanja u jajnicima, izrazito bolne grudi, pojacan osjet mirisa, kratak dah.....kod svake je drugačije, ali ja nekako mislim da kad budem opet t da cu vjerojatno imati iste simptome,, a ovaj mjesec to definitivno nije
Htjela sam zaključiti da svaka žena sebe zna najbolje. Ako vama ti grčevi znače dolazak M onda nema razloga ne vjerovati im. S druge strane priroda je puna iznenađenja i nekad van svih pravila budemo T.
Što se trajanja M tiče meni je s godinama sve kraća. Pogotovo ako pijem neko čido od dodataka za začeće, ne daj bože vrkutu tada mi M bude crna.. Ugl. Ispada da sam najmirnija bez dodataka.
Hvala cure, pozitivna sam... Svjesna rizika i da nista nije 100% ali sam pozitivna .... Takoder svima vama zelim isto sto i sebi
Iako sam x puta rekla neću više radit trakice janih svaki put opet kupim. Milerove su mi se pokazale ok. I sad zanimljivo je što unazad 3mj počmem osjećati jajnik uglavnom lijevi otprilike 13dc što je danas, nekad i 10dc i napušu se grudi. Budem sigurna da je O tu blizu, a trakice ne pokažu ništa.... Vidjet ćemo kako će ovaj put biti. Znači danas 13dc temp. 36° osjećam jajnike, grudi su veće... Za sad uspijeva akcija biti svako drugi dan. Nadam se O za vikend jer idući tjedan idem na put pa sve što odakcijamo je za vikend.
Ja otkako ne pratim simptome ni nemam ih...a kad sam pratila osjecala.sam milion simptoma...kad sam ostala T samo su me grudi bolile...a sad kad bi ostala ,mozda bi bilo drugacije ko zna...vidit cemo ako se ikad.desi
Danas je Dan beba Andela. Svim mamicama koje imaju svoje Andele na nebu zelim reci da niste same. Znam da je ovaj dan posebno tezak u odnosu na ostale dane. Ali proci ce. Vasi Andeli vam daju snage da idete dalje. Iako sa suzom u ocima i grcom u grlu mi idemo dalje. Borba osjecaja je tu uz nas svaki dan. Nekad bude lakse nekad bude teze. Bol nikafa nece proci i utjeha nam je da cemo jednog dana vidjeti svoje Andele. Ali nazalost to je dio zivota. Budite snazne, jake i dalje kao i do sada. Znajte da mnoge zene osjecaju ono sto osjecate i vi sada. Mozda cak i neka zena koja upravo sjedi do vas dok vi ovo citate a da ni ne znate. ❤
😥♥️😘
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ma ja isto mislim ovo što je TinaS rekla, od silne želje si zamislimo sve i svašta i svaku sitnicu analiziramo i povezujemo s T. Recimo, prošli mjesec mi je strašno vruće bilo i malo mi se vrtilo, stalno sam otvarala prozore na poslu i kolegice su prokomentirale - da nisi možda trudna, tako je meni bilo... I naravno, odmah sam pomislila da bi to stvarno moglo biti od toga. da je kojim slučajem bio +, bila bi sigurna da je to bio simptom.
Hoću reći, može biti neki simptom ranije, a ne mora baš ništa biti kao nama u prošloj T. Znam koliko sam tada bila šokirana što se 'normalno' osjećam da sam mislila da sigurno nešto nije u redu. Doslovce ne bi ni znala da sam trudna da mi trbuh nije počeo rasti. I tada sam čitala one bapske priče da je 'bolja' ona trudnoća s puno mučnina i simptoma i bla bla. Ja nisam to imala, stvarno sam se osjećala tako da bi i zaboravila da sam trudna!
Tako da cure, nemojte uopće analizirati ovo prije M, može se dogoditi da nemate simptome ni s 3 mjeseca trudnoće (i kasnije), a kamoli s 5 dana.
Jedna frendica mi je tvrdila da je ona ODMAH znala da je trudna, tj. da je osjetila da se oplodilo jaje. E to mi je upravo smiješno haha
Ma imate pravo. Najbolje se opustiti i ne razmišljati. Sve ce doći onda kad treba 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji